• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 2900634

Pazartesi: 59
Cuma ise: 56.6 😍
Fark: 2.4
%4.067

A Arrietty_
Ooo süpersin canım 50'li kilolarda bu kadar fark harika.
Bireysel derece geliyor sanki :KK9:
Gecen hafta 102
Bugun 100,8
Fark 1,2
Yuzde 1,17
Hedef 99,9
Hedefime ulasamadim yaa😑
A Arrietty_ @Akrrep
Olsun kız 101 teyet geçmişsin
İki haneli rakamlara ne kalmış
Harikasın :KK9:
Bir harika rakamda burada
Sende 69'u zıplayarak geçmişsin :KK9:
Kilo bildirimi
Gecen cuma: 69.7
Guncel: 68.2
Fark:1.5
Yuzde:2.15
Hedef:66.9
A Arrietty_
Eki Görüntüle 2900667
Harika ilerliyorsun canım yaz bitmeden 5 onluklara geleceksin bu gidişle :KK9:
🌸🌸🌸

Geçen hafta - 66.6
Bu hafta - 65.2
Fark - 1.4
Yüzde - %2.102
Haftaya hedef - 64

A Arrietty_ H3RA_ H3RA_
Vücudunun inadını kırmışsın
Çok güzel eksi
Ne yaptıysan aynen devam :KK9:
Gecen hafta 57.45
Bugun 57.25
Fark -200gr
Yuzde 0.34
Hedef 57.100

A Arrietty_
Kilo az olduğu için ekside az
Ama mottomuz eksi eksidir :KK19:

Es yarisi nedir diyenler icin :
haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,:KK25:
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,:kk77::spor:
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,:KK5:
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,:KK6:
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.:p:rapci:
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.

eslerin cuma gunu tartida ne kadar eksi geldiklerini hesaplayip, en cok eksi ile gelen es grubunu 1. sececegiz.
Bu gruba özel 2 ödül hakki var :))

Ve biraz daha hareketli olalim diye
Gunun etkinligi Leslie walk walk walk :)

Gel gelelim eslere. Kura ceker gibi belirlendi esler.

1. Grup

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR | D deanvillage

2. Grup

Dahlia_ Dahlia_ | Lenochka Lenochka

3. Grup

Alys Alys | @Suspushanim

4. Grup

Huhuki Huhuki | Lori Lori

5. Grup

tomrs tomrs | Lusi Lusi

6. Grup

tavsannesi tavsannesi | BLU3 BLU3

Lori Lori sss haha bnde taniyamadim diyom bu kim memeli deyince cikardim😅 bu hafta esiz senn heo guzel eksilerin olmuştur bu hafta bnde de olur insallah mahcup etmem seni guzuuu💕
Oyy bebisimmm insallah bende seni mahcup etmem♥️💋
Hala tatildeyim menu falan bekleme benden ama cuma gunu eksi mutlaka bekle😍
Sende eksi olacagina 100de100 eminim😍 1. Biziz ulaaa😎❤️

A Arrietty_

canim simdi karar defterinde diyor ki:

Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilonun altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır.
Önemli Notlar:
- Mezun olduktan sonra dönüş yapan yarışmacılarımızın yeni hedeflerinin belirlenmesinde esas alınacak kayıt kilosu, dönüş yaptıkları tarihteki kiloları olacaktır.
- Mezuniyet sonrası dönen üyemiz eğer mezun olduğu kilonun altında dönüş yaptı ise; hedef kilo sınırı uygulanmayacaktır. Ancak mezuniyet karnesine hak kazanma koşulu yine yukarıda belirtildiği gibi işleyecektir.

- Kuralımız 634. itibari ile güncellenmiştir. Bu tarihten önce yarışmaya katılmış üyelerimiz için doğal olarak hedef kilo alt limiti geriye dönük uygulanamayacaktır. Ancak sözkonusu üyelerimiz mezuniyet talep ettiklerinde, kayıt kilolarına göre hedefe ulaşma oranı kuralına tabi olacaklardır. Yani üyemizin kayıt kilosu 80'in altında ise hedef kilosunun %90 ını, kayıt kilosu 80 kilo ve 80'nin üstünde ise hedef kilosunun %80 ini yakalamış olmalıdır.

simdi bu durumda ben 56 olsam ornegin, 50.4 hedef koymam lazim, bu da benim icin imkansiza yakin.
Bu durumda ben esas listeye donemiyorum diye anliyorum.

Ya da taaa ilk katildigimdaki kiloma gore mi olacak, notlar kismi kafami karistirdi.

Sen de vaktin oldugunda bakabilir misin? Acelesi yok, bugun yogunsun biliyorum.

A Arrietty_

canim simdi karar defterinde diyor ki:

simdi bu durumda ben 56 olsam ornegin, 50.4 hedef koymam lazim, bu da benim icin imkansiza yakin.
Bu durumda ben esas listeye donemiyorum diye anliyorum.

Ya da taaa ilk katildigimdaki kiloma gore mi olacak, notlar kismi kafami karistirdi.

Sen de vaktin oldugunda bakabilir misin? Acelesi yok, bugun yogunsun biliyorum.
Tamamdir canim

Bilgilerini toplayip denetci kaptanlara sormam gerek. Benim kafam karisiyor ve tam anlamiyorum her kurali :skandal:

Ay bende uzuldum. Haftaya insallah canim
Hala acemi kaptanim 😌
Sen kaptanların en birincisisin 😍
Teşekkürler kuzum 😚
Neeeyyy😳. Maşallah ben hayatımda boyle ekaı görmedım😂 🧿
Sağol canım benim, sırrı tek öğünde 😄
Iyiler cok sukur. Karantinanin bitmesini bekliyor

Es yarisi dusunuyorum. Es yarisi nedir diyenler icin :
haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,:KK25:
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,:kk77::spor:
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,:KK5:
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.:p:rapci:
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.

eslerin cuma gunu tartida ne kadar eksi geldiklerini hesaplayip, en cok eksi ile gelen es grubunu 1. sececegiz.

Harika, ben biraz evvel Leslie boosted yaptıydım 30 dk 😄
Ooo süpersin canım 50'li kilolarda bu kadar fark harika.
Bireysel derece geliyor sanki :KK9:
Sağol kaptanım ❤ ama esas listeye girmem haftaya kaldı cuma bildirimim yok geçen haftadan 😑

Iyiler cok sukur. Karantinanin bitmesini bekliyor

Es yarisi dusunuyorum. Es yarisi nedir diyenler icin :

Super o zaman peki eslerimizi biz mi sececegiz? Nasil olacak?

Es yarisi nedir diyenler icin :

Gel gelelim eslere. Kura ceker gibi belirlendi esler.

1. Grup

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR | D deanvillage

2. Grup

Dahlia_ Dahlia_ | Lenochka Lenochka

3. Grup

Alys Alys | @Suspushanim

4. Grup

Huhuki Huhuki | Lori Lori

5. Grup

tomrs tomrs | Lusi Lusi

6. Grup

tavsannesi tavsannesi | BLU3 BLU3
Naber kankim ruh eşim minnoşum tomrs tomrs gel kaynaşalım bi acı kahve içelim ☕ :KK19:

Back