- 7 Mart 2018
- 472
- 2.013
- 63
- 29
Çayımı icip hemen comeliyomSabah yazdım ama ne zaman istersen yapabilirsin.. Şu an bile yap derim ben..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çayımı icip hemen comeliyomSabah yazdım ama ne zaman istersen yapabilirsin.. Şu an bile yap derim ben..
Ooo süpersin canım 50'li kilolarda bu kadar fark harika.
Olsun kız 101 teyet geçmişsin
Bir harika rakamda burada
Harika ilerliyorsun canım yaz bitmeden 5 onluklara geleceksin bu gidişleKilo bildirimi
Gecen cuma: 69.7
Guncel: 68.2
Fark:1.5
Yuzde:2.15
Hedef:66.9
A Arrietty_
Eki Görüntüle 2900667
Vücudunun inadını kırmışsın
Kilo az olduğu için ekside az
Oyy bebisimmm insallah bende seni mahcup etmemLori sss haha bnde taniyamadim diyom bu kim memeli deyince cikardim bu hafta esiz senn heo guzel eksilerin olmuştur bu hafta bnde de olur insallah mahcup etmem seni guzuuu
Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilonun altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır.
Önemli Notlar:
- Mezun olduktan sonra dönüş yapan yarışmacılarımızın yeni hedeflerinin belirlenmesinde esas alınacak kayıt kilosu, dönüş yaptıkları tarihteki kiloları olacaktır.
- Mezuniyet sonrası dönen üyemiz eğer mezun olduğu kilonun altında dönüş yaptı ise; hedef kilo sınırı uygulanmayacaktır. Ancak mezuniyet karnesine hak kazanma koşulu yine yukarıda belirtildiği gibi işleyecektir.
- Kuralımız 634. itibari ile güncellenmiştir. Bu tarihten önce yarışmaya katılmış üyelerimiz için doğal olarak hedef kilo alt limiti geriye dönük uygulanamayacaktır. Ancak sözkonusu üyelerimiz mezuniyet talep ettiklerinde, kayıt kilolarına göre hedefe ulaşma oranı kuralına tabi olacaklardır. Yani üyemizin kayıt kilosu 80'in altında ise hedef kilosunun %90 ını, kayıt kilosu 80 kilo ve 80'nin üstünde ise hedef kilosunun %80 ini yakalamış olmalıdır.
Haha gaza geldim valla insallah bizde olur odulumuzu aliriz bu hafta ac gezecemOyy bebisimmm insallah bende seni mahcup etmem
Hala tatildeyim menu falan bekleme benden ama cuma gunu eksi mutlaka bekle
Sende eksi olacagina 100de100 eminim 1. Biziz ulaaa
10gune giddecegiz bakalim.
Tamamdir canimA Arrietty_
canim simdi karar defterinde diyor ki:
simdi bu durumda ben 56 olsam ornegin, 50.4 hedef koymam lazim, bu da benim icin imkansiza yakin.
Bu durumda ben esas listeye donemiyorum diye anliyorum.
Ya da taaa ilk katildigimdaki kiloma gore mi olacak, notlar kismi kafami karistirdi.
Sen de vaktin oldugunda bakabilir misin? Acelesi yok, bugun yogunsun biliyorum.
Sen kaptanların en birincisisinAy bende uzuldum. Haftaya insallah canim
Hala acemi kaptanim
Teşekkürler kuzum
Sağol canım benim, sırrı tek öğündeNeeeyyy. Maşallah ben hayatımda boyle ekaı görmedım
Harika, ben biraz evvel Leslie boosted yaptıydım 30 dkIyiler cok sukur. Karantinanin bitmesini bekliyor
Es yarisi dusunuyorum. Es yarisi nedir diyenler icin :
haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
eslerin cuma gunu tartida ne kadar eksi geldiklerini hesaplayip, en cok eksi ile gelen es grubunu 1. sececegiz.
Bu gruba özel 2 ödül hakki var :))
Ve biraz daha hareketli olalim diye
Gunun etkinligi Leslie walk walk walk :)
Sağol kaptanım ❤ ama esas listeye girmem haftaya kaldı cuma bildirimim yok geçen haftadanOoo süpersin canım 50'li kilolarda bu kadar fark harika.
Bireysel derece geliyor sanki
Sabah akşam yaşlı sevabı alıyorsun ohh ne güzel meslekEvet kuzum saglikciyim. Nursing home da hemsire. Türkiyede huzur evi ile ayni mantik mi bilmiyorum
Ay uyuyamadim daha kizlar
Hep Boyle oluyor. Boluk porcuk gun icinde uyurum artik
Bunu gördük lo başka yok mu zenci halinle pikinili seni tüm şeffaflığınla görebileceğimiz bizi orta yerimizdan çatlatacak güncel bir foto
Super o zaman peki eslerimizi biz mi sececegiz? Nasil olacak?Iyiler cok sukur. Karantinanin bitmesini bekliyor
Es yarisi dusunuyorum. Es yarisi nedir diyenler icin :
haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
eslerin cuma gunu tartida ne kadar eksi geldiklerini hesaplayip, en cok eksi ile gelen es grubunu 1. sececegiz.
Naber kankim ruh eşim minnoşum tomrs gel kaynaşalım bi acı kahve içelimEs yarisi nedir diyenler icin :
Gel gelelim eslere. Kura ceker gibi belirlendi esler.
1. Grup
KumraL_KrakeR | D deanvillage
2. Grup
Dahlia_ | Lenochka
3. Grup
Alys | @Suspushanim
4. Grup
Huhuki | Lori
5. Grup
tomrs | Lusi
6. Grup
tavsannesi | BLU3