• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

suspushanimcim suspushanimcim bu arada deneme suren doldu, esas listeye dahil olmak istiyor musun?Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmalisin.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsun.Tum bu kurallari kabul ediyor isen esas listeye giris yapabilirsin ☺️
Tamam kaptanim, diyelim ki tatile gittik aktif olamam ama tarti paylasimi mutlaka yaparim. Gerci ben tatilde de girerim dayanamam. 😊😆 Disarda olunca ve netim oldugu surece girmem daha rahat.

Haklisin bn 17:00dan sonra hic bisey yemiyorum insallah hedefe ulasip korumaya gecince boyle devam ozmn
Yani 5 çok erken, şu an 3 ana ve aralarda atıştırma şeklinde yiyorum. Herşeyden de yiyorum nutelladan, kızartmaya kadar. Az yemeye de çalışmıyorum ama korudum kilomu. haftada 2-3 gün ağırlıkla spor yapmaya devam 30-40 dk arası ve asansör, yürüyen merdiven kullanmıyorum. Olayım bu.

Bu haftanin etkinligi ne olacak kaptanim A Arrietty_ . Bir de @sedulu kaptandan haber var mi, nasil olmuslar?
Iyiler cok sukur. Karantinanin bitmesini bekliyor

Es yarisi dusunuyorum. Es yarisi nedir diyenler icin :
haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,:KK25:
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,:kk77::spor:
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,:KK5:
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,:KK6:
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.:p:rapci:
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.

eslerin cuma gunu tartida ne kadar eksi geldiklerini hesaplayip, en cok eksi ile gelen es grubunu 1. sececegiz.
Bu gruba özel 2 ödül hakki var :))

Ve biraz daha hareketli olalim diye
Gunun etkinligi Leslie walk walk walk :)

Yani 5 çok erken, şu an 3 ana ve aralarda atıştırma şeklinde yiyorum. Herşeyden de yiyorum nutelladan, kızartmaya kadar. Az yemeye de çalışmıyorum ama korudum kilomu. haftada 2-3 gün ağırlıkla spor yapmaya devam 30-40 dk arası ve asansör, yürüyen merdiven kullanmıyorum. Olayım bu.
Eveet cok gzl bn iki ogun sabah aksam cok acikirsam bi ara yapiyorum aksam olabildigince erken yapiyorim bazn uc dort de oluyo kilo verme asamasinda oldugum icin bu kdr erken korumada olsam bnde senn gibi yapardim buyuk ihtimal ama o saatten sonra bisey yememek cok gzl inceltti bni gobegimin en kalin yerinden ölçmustim suan icin 7cm incelme var sdce gobegimde

Oyhh guzel arkadaşlarım tebrik ederim sizi gercekten muhtesem eksiler💞hepinizde gectiniz beni bn cok üzgünüm biktim bu tartinin tarti gunlerinde bni bu kdr uzmesinden 🙄bnde bekliyorudum bu hafta - 1.5kg yazmayi ama cok uzgunum lavabo ihtiyacimi karsilayamiyorum pazartesiye halletcem insallah bi tarti sorununi

Sabah kalkınca çömelip otur bir 15-20 dakika.. Kronik kabızım ben yıllardır, yeni yeni düzeliyorum, ilaç falan hepsi boş, bazen yediklerin bile yardımcı olmaz, sinemaki içerek çıkardım ben, o kadar kötüydüm.. Şimdi sabahları alıyorum elime telefonu oturuyorum öyle biraz, her seferinde etkilidir.. En zor durumda fitil kullanırım ama o da bazen..

Iyiler cok sukur. Karantinanin bitmesini bekliyor

Es yarisi dusunuyorum. Es yarisi nedir diyenler icin :
haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,:KK25:
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,:kk77::spor:
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,:KK5:
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,:KK6:
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.:p:rapci:
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.

eslerin cuma gunu tartida ne kadar eksi geldiklerini hesaplayip, en cok eksi ile gelen es grubunu 1. sececegiz.
Bu gruba özel 2 ödül hakki var :))

Ve biraz daha hareketli olalim diye
Gunun etkinligi Leslie walk walk walk :)
Benim partnerim kim?😻

Eveet cok gzl bn iki ogun sabah aksam cok acikirsam bi ara yapiyorum aksam olabildigince erken yapiyorim bazn uc dort de oluyo kilo verme asamasinda oldugum icin bu kdr erken korumada olsam bnde senn gibi yapardim buyuk ihtimal ama o saatten sonra bisey yememek cok gzl inceltti bni gobegimin en kalin yerinden ölçmustim suan icin 7cm incelme var sdce gobegimde
Akşam yememek diyet döneminde inceltiyor gerçekten. Zaten hafif de hissediyorsun ama vücut herşeye alışıyor. Vücudumuz mükemmel bir makina.

Sabah kalkınca çömelip otur bir 15-20 dakika.. Kronik kabızım ben yıllardır, yeni yeni düzeliyorum, ilaç falan hepsi boş, bazen yediklerin bile yardımcı olmaz, sinemaki içerek çıkardım ben, o kadar kötüydüm.. Şimdi sabahları alıyorum elime telefonu oturuyorum öyle biraz, her seferinde etkilidir.. En zor durumda fitil kullanırım ama o da bazen..
Tavsiyeni dikkate alcam cnm cok saol yani oyle biseyki stres bile etkiliyo resmen yani su cuma tartisi dusuncesi bile beni kabiz ediyo olabilir😂😂

Back