How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

60ı görürmüyüm acaba ya 🙄 en son 10 yıl önce gördüm.Hedefim 65ti ama sizleri böle incecik görünce daha da devam edesim geliyor.
Velevki gördüm hamura gömülcem😂😂😂

ahaha aman gomulme,

boyun da var maasallah diyeyim,
nasil hissettigine gore karar verirsin, bence baslamisken bir 60i gor :nazar: sonra ay ben sevmiyom boyle deyip yersin ha ha :KK48:

591FBA88-4C5C-4C31-9D36-3C9B962B3823.jpeg

bence kaldırırım ya🤪 Ladyim 🧡🧡

Ahh nerdee kız😂😂 64.5i gördüm bu sabah yarın 63.9 olsam keşke :KK53:

Son öğünümü yiyorum şimdi evde en sevdiğim şeylerden var(hamur kızartma) ama yarın tartı günü nasıl yiyem😂 hatta diyet boyunca yiyemem sanırım

Kıyamam, ne zor oluyor dimi hele perşembe dayanmak :) akşam ben de 2 yere gideceğim, Allah yememek için çaremi de verdi, istesem de yiyemiyorum birşey dişlerim çok fenaa 😬

Harikasın amaaa 60ın altını gör derim, ve kol, göbek, bacak var biraz daha incelmeli..

Mezun olup tekrar esas listeye girmek isteyen kizceler

Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.

Yüzdemin 2nin üstü olduğu zaman ben de girerim 😂 bu gidişle biraz zorr 😂

Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.
Bu durum benim için de geçerli mi? Ben esas listede hiç yarışmadım çünkü free idim.

Selam kızlar..
Öğlen oldu ancak uğrayabildim.. Oğlum fırsat vermiyor ki hiç, telefonu elime aldım mı hemen yanımda dikiliyor, konuşmaya da yeni başladı ya sorgu sual hiç bitmiyor 😄
Uyudu şimdi ben de uzandım dinleniyorum.. O sırada size bakayım dedim..
Ben de bugün tek öğün yapmak istiyordum ama başım çok ağrıyordu, dayanamam diye 2 öğünle kapattım günü.. Bugün eksi de gördüm haftalar sonra, yarın çok güzel bir eksi görürüm umarım 😍
Huhuki Huhuki kaciyor. Yakalamamiz lazim🤣🤣

bu benim lusim olamaz,

kiz ben yokken yemek vermediler mi sana, ne bu menu boyle, ac kalmis kuzum benim

zalim kaptandan korkmuştur :KK70:
hem daha ne yesin 15'te 6 kepçe çorbayı gömmüş
akşamda leblebi ile mantarıda yemiş:KK48:
fit hatun olmak kolay değil
unuttun mu 40 saat aç kaldığın günleri :KK70:

Ehuehhe 6 kepçe çorba her babayiğitin harcı değil herkes lusi olamaz :63:
Dana etinden bu arada 🤤

56 ile mezun olmustum.
Yarin 55.9 gelirsem mi alacaksın, yoksa haftaya cuma mi?

Back