• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun kıymalı yumurta varken makarnaya gerek yokmuş aslında ama erken kapatmışsın ekmekte yok no problem😁

💃🏼Süperr adım

Nescafe yerine türk kahvesi içersen metabolizma çalışır canım😘

Eh yaz bari😂hoşgeldin Ceylanım özlemişim ya kuş kadar yemeni😂

Sende de nescafe var🤔 türk kahvesi ya da filtre tüketmek daha yararına olur canım

Akşam menünden ekmeği çıkaralım bi belki eksilmen kolaylaşır canım

Sen çocuklarına odaklan canım bunun için bide üzme tatlı canını
Tek öğün niye yapıyorsun sana enerji lazım evlatların için

Nescafe yazdigim 3u bi arada degil canim ,toz yani filtre iciyorum aslinda onceleden icerdim simdi hic begenmiyorum 😊

Gunaydin bu arada selamsiz baslamisim yine. @Yzgt66 bu sabah ta -400 gordum. Sende durumlar nasil?🌺
Masallah 😍😍
Sen nerelerdesin, goremedim cumadan beri🌺
Misafiri var canim onun
@BLU3 @AKovser Arrietty_ Arrietty_ Arrietty_ Arrietty_ kızlar sağolun ya canımsınız :KK200:
antibiyotik kullanmayım diye direndim ama sabah başladık artık :63:

ateşi 39du hep gece 2 kez duş yaptırdım balkonda uyuttum şurup dönüşümlü verdim sabah anca sönmüştü çocuğum :110:
Oy kuzum
Kulak zari sorunu olanlarda antibiotik mecbur oluyor. Oglunda miydi o ?
Hello 🙄 @Suzan Avci elektrigi aldim. Kardesimi yoksa 😂

@BLU3 @AKovser Arrietty_ Arrietty_ Arrietty_ Arrietty_ kızlar sağolun ya canımsınız :KK200:
antibiyotik kullanmayım diye direndim ama sabah başladık artık :63:

ateşi 39du hep gece 2 kez duş yaptırdım balkonda uyuttum şurup dönüşümlü verdim sabah anca sönmüştü çocuğum :110:

Gecmis olsun canim ,doktora görürdünüz mu yoksa sadece usutme mi

matilda34 matilda34 sorun degil. Ben bugun donecegim dedigin icin etiketledim:)
Haber verirsin geldiginde
Teşekkür ederim canım haber ederim bu arada kediler çok tatlis bir foto atayım size
IMG_20210801_000617.jpg

sağol canımm :KK200:

üst solunum yolu gibi duruyor boğazı biraz kızarmış geniz akıntısı var ateşi de inatçı gibi duruyor antibiyotik kullanın dedi biz de başladık bakalım :KK57:

Ayyy yavrum ,yemekte yemiyordur agridan iyice gucsuzlesiyorlar sonra Allah sifa versin hemen toparlasin ins.❤

TTv
Yemeğine dikkat et gerisini boş ver, çocuklar iyi olsun da yaparsın yine..

Pek iyi olmamış doğru..
Hareketin de az diye dengeleyememişsin..
Bugün telafi et bol salatayla..

Allah kabul etsin canım..
3 dilim ekmek biraz fazla olmuş akşam için..

Afiyet olsun..

Amin teşekkür ederim.
Yaa evet yerken ben de hissettim , ağır geldi zaten.Ama o kadar acıkmış ve susamıştım ki çok düşünmeden yedim maalesef😬

Masallah 😍😍

Misafiri var canim onun

Oy kuzum
Kulak zari sorunu olanlarda antibiotik mecbur oluyor. Oglunda miydi o ?

Hello 🙄 @Suzan Avci elektrigi aldim. Kardesimi yoksa 😂
🤣 evet gaddar reisim ben suzan avci. 2 gundur haci abiyle ugrasiyorum. O hesabima giremiyorum. Yardimci da olmuyor. Artik yeni hesap actim napim. Takim icin sikinti olmaz dimi?

🤣 evet gaddar reisim ben suzan avci. 2 gundur haci abiyle ugrasiyorum. O hesabima giremiyorum. Yardimci da olmuyor. Artik yeni hesap actim napim. Takim icin sikinti olmaz dimi?

hacı abla sana mail attım sorun yok ne hata alıyorsun diye ama bana cevap dönmüyorsun ki ?

Dedim kim bu deli kadın :KK53::deli:
Allah affetsin istemsiz ağzımı bozdum bak ehuheheh benim nikime benziyor başka bişi bulamadın mı etli ekmek olur Hz mevlana olur etnik dokuna uygun bişiler seçeydin :confused:

Back