Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sil tüm yediklerini
40 bin adım eksi kaloriye çevirmiştir seni
1 dilimde kaldıysan çok sıkıntı değil bence.Saat olarakta erken yemişsin çünkü. E gün içinde de az yemişsin.
Adımlar ve suda çok güzel
Simit yarımda kalsaydı keşke
ama olan olmuş başka ödül falan yapmadın sanırım
bir iki gün karbonhidrat oranını min. düşürüp bol sebzeli beslenirsen etkisini atarsın vücudundan
Makarna yarım porsiyonda kalsaydı keşke
nokdu kuzum gözün mi döndü makarnayı görünce
neyse cumaya var daha rahat rahat telafi edilir
Ödemlere savaş açmışsın bugün

Merhaba hoşgeldiniz
Akşam öğününde hem bulgur pilavı hem ezogelin çorbadaki baklagil bir arada fazla olmuş sanki.

Burdan da paylaşsam..
Bu da hem benim hem grubun rekoru olsun
A Arrietty_ @sedulu H3RA_ CEYDOS
Eki Görüntüle 2874380
tamam yazdım adını altın harflerle
zaten detoks konusunda da rekor sendeydi
yemi hedefin 3 hafta üst üste bireysel birincilik olsun mu
spor yapmadığını görenler demişlerki öldü
söyleyin onlara efsane geri döndüüü

Hayir kuzum. Bizim takimda yuksek adim yapan cok az. Onlarda baya var. 30+ 20+
Diyorum ya canim onlarda yuksek adim atan kişi sayısı fazla tama 1.leri hadi 40 bin atiyor diyelim ama arkada en az 3 4 kisi 30 bin uzeri ya da ona cok yalin atiyor...
Yani cok rahat yenerler gibi görünüyor.. bizde 30 bin adim atan var mi yok 20 kac tane o da sayılı ya da yok

Ben derecemi aldim çekiliyorum

ha yok yapicam diyen arkadaşlarım varsa sonuna kadar da devam ederim

attım ya bugün daha ne istiyorsun ölem mi he ölem mi ben yani.

Evet onlarda yarisan daha cok ama pes etmicezzzz

ceydoşa yapamazsın de bekle
hırslı kadının hali başka oluyo
dün saat saat bugünü planladım halbuki ama evdeki hesap çarşıya uymadı 20-22 arası sızmışım azıcık. kendime geleyim derken zaman geçti. plan şu bu göbek azda olsa gidecek kendime pantolon etek aldım 70 ler stili üstüne crop bluz ile giymeyi planlamaktayım. o yüzden evet artık sporda bende varım. tercihen koşu ama istediğim gibi adım yapamıyorum koşma moduna geçersem.

ya git deliii sokma aklıma
vergi dönemi geliyooo işe gitmem lazım benim

ben bir ara yürürken 30 sn koşu 200 adım tarzında yapıyordum
zaten koşuyu arada tempo düşürmeli öneriyorlar

ben bir ara yürürken 30 sn koşu 200 adım tarzında yapıyordum
zaten koşuyu arada tempo düşürmeli öneriyorlar
ben şöyle yaptım dün 1000 adım olana kadar koşu temposu sonra puf var evin merkezinde onun etrafımda 5-6 tur adım sonra tekrar 1000 adım koşu. işte mesele ben adım ve koşu sevmiyorum yapamadığımdan değil dağ bayır gez deseler koşa koşa giderim mesele boş boş bu işi yapmak. neyse bir meydan okuma var bitsin özüme dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…