Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım diğer tarafa yazıyoruz.Tekrar yaz da gözden kaçmasın

Öyle olsa keşke dimi canım yaa 7 saat yürüyüş olurdu cılkım çıktı resmen

Yesilligin yeterli degil bence

Simit yüzünden tum gun ac kalmissin, degdi mi bari
Degmez.
Salatalik görünce bol bol canım cekti he, bir de salatalikli su da cok guzel olur

Yaaa,
Cok kotu degil ama senin tarzin degil. Aksam hem cok gece kalmis, hem de makarna.
Makarnayi baska seylerle karistirip miktari azaltip yemek gerekiyor. Ne bileyim mesela bu aksamkini bol yogurtlu yeseydin, makarnayi azaltsaydin gibi.
Dedigim gibi bence kotu degil ama cok daha iyi olabilirmiş.

Guzel olmus menun, yarin hemen tartiya yansisin

Hosgeldin,
Menun gayet guzel, diyete yeni mi basladin yoksa tarzini bu sekilde mi oturttun?
Gayet dengeli guzel bir menu. Aksam saatin de gec degilse bence cok iyi.

Yesilligin yeterli degil bence
bence de değil, suda az oldu
plan mlan kalmadı zaten bu hafta sonu
üst katta ki çamaşır mak. yüzünden
orta katı su bastı bir o eksikmiş gibi
yarın yine tesisatçı girecek eve
kapalı balkonun camı çatlamış
hiç bir darbe almamasına rağmen
var bir lanet üstümde

Cana gelecegine mala gelsin diyelim,
Olsun sikma canini,
Ilk yil yeni evin derdi illa oluyor, bosver sonrasi guzel olacak ins.

Bizim evde de baya bakim masrafi cikti bakalim krediyle falan halletmeye calisicaz

Oyyy ne sinir bozucu durum kolay gelsin kuzum

harikasın canım ayrıldığın kilonun altında geri döndün. yeme içme düzenini biliyorsun karbonhidrat çok az su çok bol. + spor desteği. tekrar hoşgeldin aramıza

evet canım benim. çılgın bir nick değişimi yaptık suzan ile ben
Hoş buldum ceydos, geçen seneden çok az tanıdık var. Seni gördüğüme sevindim. Teşekkür ederim, geri dönmek için ayrıldığım kilonun altına inmeye çalıştım. Yoksa ben de yıl içinde kilo aldım.

Hosgeldin,
Menun gayet guzel, diyete yeni mi basladin yoksa tarzini bu sekilde mi oturttun?
Gayet dengeli guzel bir menu. Aksam saatin de gec degilse bence cok iyi.
Hoş buldum, teşekür ederim. İki öğün beslenmeye karar verdim. Ama bu aralar sıfır un, sıfır şeker şeklinde besleniyorum. Üç hafta yapıyorum bunu. Bu ikinci yapisim oluyor. Ramazan'ın başında yapmıştım ilk. 71'den 66'ya indim. Ama sonra biraz gevsedim ve 67 ile ikinci üç haftalık serüvene başladım bu son haftam. Sabah 12-1, akşam 7 saatlerim aşağı yukarı böyle oluyor.

Hu huuuuu,
Supersin.

Ya senin bu yumurta orucu yetmedi mi.
Sebzedir yesilliktir görmeyince ben üzülüyorum, yapmayin bana böyle seyler, bir maydonoz kuru barim için yaaaa

kız nasıl yaptın bu kadarını
gazı fazlamı kaçırdım dün akşam
1 saatte ortalama 7 bin adım olsa
6 saate yakın tempolu yürümüş olman lazım

Sabah 7.30 dan 10 kadar yürüdüm eve döndüğümde 20 bine cok az kalmıştı evde 20+oldum...tayfun ve leslie yaptim 1 saat toplam..
Aksam da 5 7 arasi yürüdüm gece 12 ye kadar da evde iste oda salon mutfak

Bi daha yapamam yokkk... hele yarin... 20 bin yaparim ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…