Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben şöyle yaptım dün 1000 adım olana kadar koşu temposu sonra puf var evin merkezinde onun etrafımda 5-6 tur adım sonra tekrar 1000 adım koşu. işte mesele ben adım ve koşu sevmiyorum yapamadığımdan değil dağ bayır gez deseler koşa koşa giderim mesele boş boş bu işi yapmak. neyse bir meydan okuma var bitsin özüme dönerim.
ya benim ciğerler 1000 adım koşuya yetmez herhalde
açamıyorum bir türlü onları
aslında en çok istediğim şeylerden biri

ay nasıl hemencecik oluyo ya
ben daha hiç yapamadım
işe gitmiyor olsam yaparım belkide
yarın hasta numarası yapıp evde kalsam 🤭
Sabah yürüyüşü yaptigim yerde upuzun bir yol var bir gidiş 1000 adim dönüş bin 2000 adim ediyor zaten..10-15 kez git gel yapiyorum 10 bin oluveriyor zaten :KK45: aksam da stada gidiyorum genelde orası da 550 adm bir turu...20 tur dönüyoruz...tabi bu hesap 20 bin icn bugünün haddi hesabi yok:KK70:

ha evde cok kaldim bu ara tabi ondan kolay oluyor..çalışırken daha zor tabi..

Sabah yürüyüşü yaptigim yerde upuzun bir yol var bir gidiş 1000 adim dönüş bin 2000 adim ediyor zaten..10-15 kez git gel yapiyorum 10 bin oluveriyor zaten :KK45: aksam da stada gidiyorum genelde orası da 550 adm bir turu...20 tur dönüyoruz...tabi bu hesap 20 bin icn bugünün haddi hesabi yok:KK70:

ha evde cok kaldim bu ara tabi ondan kolay oluyor..çalışırken daha zor tabi..
kalan günler için planlarım var ama buraya yazmayacağım
kaç kez denedim yazınca planlarım tutmuyor bozuluyor ne hikmetse
belki bende bir sürpriz yaparım belli mi olur 🤩
40 değil ama o manyaklık 😂

Sil tüm yediklerini
40 bin adım eksi kaloriye çevirmiştir seni 😀

😂😂 tamam yazdım adını altın harflerle
zaten detoks konusunda da rekor sendeydi
yemi hedefin 3 hafta üst üste bireysel birincilik olsun mu😂
Yok gruptaki diğer arkadaşlara ayıp olmasın her rekor bende olursa olmaz..Ben hepsini tattim :KK70: :KK70:

ya benim ciğerler 1000 adım koşuya yetmez herhalde
açamıyorum bir türlü onları
aslında en çok istediğim şeylerden biri
doğru nefesle yettirirsin aslında ben ki birde fosur fosur nikotin tüttürüyorum.
beden eğitimi öğretmenim bile lisede bana çok şaşırmıştı hem tontiş hemde tüm gösterdiği hareketleri doğru yapabilen biri. anneme anlatmış kalıbına bak ama yaptıklarına bak diye çok mutlu olmuştum. yakın olsan ben sana spor koçluğu yapardım.

Evden cikmadan 20dk yurume bandina ciktim 😂
Kizlar alintilari bugun Ilk firsatda yapacagim. Oda muhtemelen aksam anca olur 🙄
Pazartesi ve Sali cocuklarin izci kampi, dansi derken en yogun günlerim.
Isten de 15 de cikiyorum her iki günde. 15 30 da evde olup 16 da cocuklari goturup 17.30 da evde olurum 😑

Günaydın kizlar. 🥰
Güne bildiğiniz aç uyandım.
Erkenden kahvaltımı yaptım ve rahatladım. 😊
Zaten evde herkes kendi kahvaltisini kendi hazırlıyor. Eşim bıkmadan usanmadan klasik kahvaltı yapar, ben sıkılır değişiklik ararım.
Annem geç kahvaltı yapar.
Ablamı da beslenme+spor kampina aldık, o da bize uydu. 😁
Allah daim etsin.

Kizlar ablamın yaşı 64.
Boy: 1.50
Kilo: 64.5 idi.
1600 kalorilik geniş yelpazeli bir beslenme planı çıkardık.
Suyu en fazla 1 lt iciyormus. Geçtiğimiz hafta 2 lt içmeye çalıştı ve başarılı oldu.
20 dk ile yürüyüşe başlangıç yaptı, hafta içinde 40 dk'ya çıkardı.
(Bu hafta 1 saate çıkarmayı planlıyoruz.)

Veee bugün tartıda 62.5 kg'i gördü. 👏👏
Hedef: 54 💪

X