maşallah çok güzel vermiş. darısı gidecek diğer kiloların başınaKizlar ablamın yaşı 64.
Boy: 1.50
Kilo: 64.5 idi.
1600 kalorilik geniş yelpazeli bir beslenme planı çıkardık.
Suyu en fazla 1 lt iciyormus. Geçtiğimiz hafta 2 lt içmeye çalıştı ve başarılı oldu.
20 dk ile yürüyüşe başlangıç yaptı, hafta içinde 40 dk'ya çıkardı.
(Bu hafta 1 saate çıkarmayı planlıyoruz.)
Veee bugün tartıda 62.5 kg'i gördü.
Hedef: 54
çok iyi haber ama tempo yükseltmezsek bizi geçme ihtimalleri var. atak lazım. azıcık kendime geleyim 5000 olmadan oturmayacağım. uykuya dönüşüm gerçekleşmedi.
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Spor toplamları | |
| 2320 P | |||||||
| Ödül | 571 P | ||||||
| 780 P |
Karbonhidrat su tutuyor yani 2 lahmacuna 1 kilo almazsın merak etme.
Canım lahmacun veya cantik veya pide sağlıksız değil.
bende öyle düşünüyorum canım o yüzden çok inandırıcı gelmedi yani birde ellerim kollarım bile şiş şuan anlamadım yeşil çay içiyorum şimdi iner inşallahKarbonhidrat su tutuyor yani 2 lahmacuna 1 kilo almazsın merak etme.
Cumaya kadar protein ağırlıklı beslenirsen güzel sonuç ala bilirsin.
Canım artık kontrol tartısını da fotoğraflı yapıyoruz. Cuma günü yapar gibiCuma gunu 68.3
Kontrol tartisi 67.9
Fark 0.4
evet haklısınız çok geç saatte yemedim akşam 5 bile olmamıştıCanım lahmacun veya cantik veya pide sağlıksız değil.
Eşim çok nadiren yer. Ben yemedim hiç.
Ancak porsiyona ve zamanına dikkat etmek lazım.
Günün ilk yarisinda yedin yedin, yemediysen akşam öğünü olmamalı. Olduysa da yedikten 1 saat sonra tempolu yürüyüş, sabah da kahvaltı öncesi tempolu yuruyusle kalori yakmalı.
+300 gram
kızlar ikinizde esas takımdasınız lütfen daha fazla dikkat edin artılarınız özellikle emel çok fazla.
Değmedi valaYesilligin yeterli degil bence
Simit yüzünden tum gun ac kalmissin, degdi mi bari
Degmez.
Salatalik görünce bol bol canım cekti he, bir de salatalikli su da cok guzel olur
Yaaa,
Cok kotu degil ama senin tarzin degil. Aksam hem cok gece kalmis, hem de makarna.
Makarnayi baska seylerle karistirip miktari azaltip yemek gerekiyor. Ne bileyim mesela bu aksamkini bol yogurtlu yeseydin, makarnayi azaltsaydin gibi.
Dedigim gibi bence kotu degil ama cok daha iyi olabilirmiş.
Guzel olmus menun, yarin hemen tartiya yansisin
Süper tebrik ederim
Sus kız
17 bin yaptım ama hemde belim koptuğu haldeO gece 10 da yeni yürümeye baslamisti ona vermem
Ara öğünde yeşil smoothie iç, ödem atılır gider...bende öyle düşünüyorum canım o yüzden çok inandırıcı gelmedi yani birde ellerim kollarım bile şiş şuan anlamadım yeşil çay içiyorum şimdi iner inşallah
Eki Görüntüle 2874457
Lusi bu tablo gece boyu seni bekledi. menü su güzel spor ? bırak hayırsın işleri özüne dön hayırlı işlerle uğraş
@Suzan Avci harikasın menü su spor daha ne isterim minnoşumdan.
CEYDOS totişin mi ağrıyor kız bugün. yatmak yok bu hafta adım yapacaksın haftaya sermek serbest.
Günaydın bu sabah kendimi çok hafif hissederek uyandım sanki 10 kilo vermiş gbi ama tartıda artı çıktımneden ama ya 2 gündür akşam öğünü bile yapmıyorum