Hoş buldum ceydos, geçen seneden çok az tanıdık var. Seni gördüğüme sevindim. Teşekkür ederim, geri dönmek için ayrıldığım kilonun altına inmeye çalıştım. Yoksa ben de yıl içinde kilo aldım.
Hoş buldum, teşekür ederim. İki öğün beslenmeye karar verdim. Ama bu aralar sıfır un, sıfır şeker şeklinde besleniyorum. Üç hafta yapıyorum bunu. Bu ikinci yapisim oluyor. Ramazan'ın başında yapmıştım ilk. 71'den 66'ya indim. Ama sonra biraz gevsedim ve 67 ile ikinci üç haftalık serüvene başladım bu son haftam. Sabah 12-1, akşam 7 saatlerim aşağı yukarı böyle oluyor.
Yaaa dedim ya rakip takimda cok gezdim diye cok gaza geldim ben gazla çalışırım demistim
zaten yeşillik sevmem en sevdiğim gıdalar et süt peynir ve yumurtadır. bu diyette bana bu fırsatı veriyor bende kullanıyorum sonuna kadar .süt hariçHu huuuuu,
Supersin.
Ya senin bu yumurta orucu yetmedi mi.
Sebzedir yesilliktir görmeyince ben üzülüyorum, yapmayin bana böyle seyler, bir maydonoz kuru barim için yaaaa
Yatağa yattim 2.80 canim kalkamam ki dahaAhahaha supersin
Simdi seni full body esnemeye gazliyoruz, hadi canim yatmadan o isi de hallet
ben çok fenayım ama son anlarda artık adım nasıl atılır düşünmeye başladım.kopmuşum. ve baş ağrısı yapıştı gitmiyor.
20 bin kesmez artık seni
Sabah 7.30 dan 10 kadar yürüdüm eve döndüğümde 20 bine cok az kalmıştı evde 20+oldum...tayfun ve leslie yaptim 1 saat toplam..
Aksam da 5 7 arasi yürüdüm gece 12 ye kadar da evde iste oda salon mutfak
Bi daha yapamam yokkk... hele yarin... 20 bin yaparim ama..
magnezyum alacağım birazdan dün koşu tempolu yapmıştım 15000 sonrasını bugün rahat kalkmamı ona bağlıyorumBeni de dun carpti.
Ilk kez 30u gördüm
Basagrisini bilmiyorum ama suyun da kotu degil. Belki mineralli su icsen daha iyi olabilir ama.
Aslinda ben azcikta rekor kırmak 1.olmak istiyordum yaa gaza gelmişken de yaptim20 bin kesmez artık seni
dur 25 olsun bu kadar olmuşken 30 bin olsun
Havlumu yarin kime versem bak bahane istemem ha o adimlar atilacakkkk
Yok 20 hemencik oluyo ki20 bin kesmez artık seni
dur 25 olsun bu kadar olmuşken 30 bin olsun
sorma 30000 son rekor sanıyordum bende programda 40 50 ve 60 bin varmış. takımda değil ama kendi yürüyüş rekorumu kırmak istiyorum. bunun için tüm gün yürümem gerek herhalde. canım sıkıldı.Aslinda ben azcikta rekor kırmak 1.olmak istiyordum yaa gaza gelmişken de yaptimgrup rekorunu aldim demi rakip takimdan da beni gecen yoksa deymeyin keyfime
O gece 10 da yeni yürümeye baslamisti ona vermem
Grup rekoru değil deyinde öleyim şuracıktasorma 30000 son rekor sanıyordum bende programda 40 50 ve 60 bin varmış. takımda değil ama kendi yürüyüş rekorumu kırmak istiyorum. bunun için tüm gün yürümem gerek herhalde. canım sıkıldı.
30000 adımda bulutlarda uçar haldeydim 60000 adımda uzay yürüyüşü havasına girerim.Grup rekoru değil deyinde öleyim şuracıkta
Anammm 50 60 yapılmaz yaaw