Yuruyerek gitsen olma miya git deliii sokma aklıma
vergi dönemi geliyooo işe gitmem lazım benim
dünde 21000 idi cadı. kas yaptım kas haberin var mı senin zamansız hemde şimdi olmamalıydı.Hergun bu adim sayısı olsa işte
ya benim ciğerler 1000 adım koşuya yetmez herhaldeben şöyle yaptım dün 1000 adım olana kadar koşu temposu sonra puf var evin merkezinde onun etrafımda 5-6 tur adım sonra tekrar 1000 adım koşu. işte mesele ben adım ve koşu sevmiyorum yapamadığımdan değil dağ bayır gez deseler koşa koşa giderim mesele boş boş bu işi yapmak. neyse bir meydan okuma var bitsin özüme dönerim.
Sabah yürüyüşü yaptigim yerde upuzun bir yol var bir gidiş 1000 adim dönüş bin 2000 adim ediyor zaten..10-15 kez git gel yapiyorum 10 bin oluveriyor zatenay nasıl hemencecik oluyo ya
ben daha hiç yapamadım
işe gitmiyor olsam yaparım belkide
yarın hasta numarası yapıp evde kalsam
kalan günler için planlarım var ama buraya yazmayacağımSabah yürüyüşü yaptigim yerde upuzun bir yol var bir gidiş 1000 adim dönüş bin 2000 adim ediyor zaten..10-15 kez git gel yapiyorum 10 bin oluveriyor zatenaksam da stada gidiyorum genelde orası da 550 adm bir turu...20 tur dönüyoruz...tabi bu hesap 20 bin icn bugünün haddi hesabi yok
ha evde cok kaldim bu ara tabi ondan kolay oluyor..çalışırken daha zor tabi..
Yok gruptaki diğer arkadaşlara ayıp olmasın her rekor bende olursa olmaz..Ben hepsini tattimSil tüm yediklerini
40 bin adım eksi kaloriye çevirmiştir seni
tamam yazdım adını altın harflerle
zaten detoks konusunda da rekor sendeydi
yemi hedefin 3 hafta üst üste bireysel birincilik olsun mu
Senin de cok guzel canim
doğru nefesle yettirirsin aslında ben ki birde fosur fosur nikotin tüttürüyorum.ya benim ciğerler 1000 adım koşuya yetmez herhalde
açamıyorum bir türlü onları
aslında en çok istediğim şeylerden biri
adım bekliyorum kuzum başka spor yapma.Bacım spor yok yarım yamalak adım ve merdiven var o kadar
hayırsız bir takım problemlerle cebelleştiğimden mütevellit hayırsız oldum bugünlük. Hafta içi yapacağım inşallah nasipse
CEYDOS