Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

caroline84

Su ve menulerimi yine dengelemek hatta daha sıkı tutmyi dusunuyorum bende, tek sorun adimlar olabilir onlarida10bin icin ugrasicam ,tamamlayamadigim zamanlar leslie yapiyordum evayi incelemyi düşünüyorum.Artik daha cok acikarak vermem gereken kilolara indim bugun dugunumuz var mutlaka pazartesi detoks düşünüyorum.

Tup bebek tedavisi için canim...ankaraya git gel yapıyoruz günübirlik...iste adetimi bekliyorum 1 2 gunu kaldi..Ammaaaa bu yürüyüşume engel olmayacak sözzz gerekirse Zonguldak girişinde arabadan iner yururum

Gecmis olsun canim..hayirlisiyla insallah ❤ yuruyus dışındaki sporlari yapmıyorsun dimi

Tup bebek tedavisi için canim...ankaraya git gel yapıyoruz günübirlik...iste adetimi bekliyorum 1 2 gunu kaldi..Ammaaaa bu yürüyüşume engel olmayacak sözzz gerekirse Zonguldak girişinde arabadan iner yururum
Dün onunla ilgili bi yazı görmüştüm beslenme stili de etkiliyormuş tüp bebek tedavisini.
Benim kardeşimin de tüp bebek oldu izmir de bir hastanede. Öncesinde epey folik asit vitamin destekleri kullandı protein ve sebze ağırlıklı bir beslenme programı vermişti doktoru.

Ayy işte bende kalbim dayanır mı diye spoiler gördüğümden beri izlemekte kararsız kaldım çok güzel olduğuna eminim ama artık öyle ya da böyle izlicez el mecbur

Bende omega
Folik ve icinde bir cok vitamin olan bir ilaç
Dhea d vit canim cok ilac kullanıyorum..İlk degil ki benim kizimda tup bebek..toplamda bu 6.denemem olacak son negatif denemem bu nisandaydı.. 2014 doğumlu bir 1 kizim var iste daha da olmqdi.

Dr bana da Akdeniz mutfağı tarzibesleneceksin demisti.. aslinda diyete basladigim ilk gunler cok dikkatliydim..sonra detox vs bozuldum

Aynen çok detoks denediğin için yazdım. Akdeniz usulü beslensen de kilo verirsin zaten yine yavrum ya zorlama vücudu mis gibi zeytinyağlılar bol salatalar

Aynen çok detoks denediğin için yazdım. Akdeniz usulü beslensen de kilo verirsin zaten yine yavrum ya zorlama vücudu mis gibi zeytinyağlılar bol salatalar
Evet evet yok artık detox isi bitti zaten...tedavi başlamadan 6 lara düşeyim derdindeyim oyle de oldu bol salata ve sebze bol yürüyüş bol su tamamdir..

Su miktarin cok az canim
Ekmegi aksama birakmamaya calis
Karpuz miktari ne kadar?
Spor, adim yok mu?

Cok az yemissin canim sende
Misir da cok guzel ama dikkat et su miktarin da az
Hayir dir
Bugun biraz daha ii olacak menum de sporum da.
A Arrietty_ ben adim yarisindan muaf olsam. Uzun zamandir spor yapmayinca 10000 adim fazlasini yapamam gibi. Ama elimden geleni yapacagim

sağol ablacım
seninle konuşmamız geldi sabah aklıma
dün konuştum aman hastalanmasın diye
bugün acile götürdüm diye
aman herkes sağlıklı olsun yerinde olsun
benimle uğraşmasına razıyım :)
Öyle gerçekten
Sadece pazar günleri yasak var ama oda yok gibi...hele de benim yaşadığım yerde herkes disarilarda ben de dahil
Buyuk şehirlerde durum farklıdır belki...
Valla burda da durum aynı millet piknikte ben çıkmıyorum yasak günlerinde ama millet coşuyor hiç yokmuş gibi ben çıksam kesin yakalanırım ama
Kaptanım ben bu hafta şehir dışına çıkacağım için klandaşlarımı etkilemek istemiyordum o yüzden katılmadım ama hem yürüyüş hem diyet devamke hatta adımda şaha kalkarım diye düşünüyorum sürekli yürümeye niyetim var bu haftaki adım hedefim günlük en az 20.000 fazlası Allah kerim

Eski yuruyusculerden Asi Matmazel geri dönüyorsun sahalara demi...bak yaris büyük rakip fena N Nalyeccc de cok fena adimlar atıyordu o ne yapıyor basladi mi simdi aramizda mi yarışta mi...
Dönüyorum kuzum günlük hedef 20.000 fazlası da gelir diye umuyorum adım yarışında bu hafta kazanacaz başka yolu yok oda başlayacaktı dün konuştuk ama bakalım

Ya sanirim ben dans ederken leslie falan tam saymyor saat. Cunku 30 dk boosted yapiyordum ustune 30dk yuruyus falan yine gunluk adim 7 bini anca geciyordu. Leslie falan yaparsam telefonu da tutayim bakalim hangisi daha cok sayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…