caroline84 menün nerde canim?
Tabloyu ertesi sabaha birakiyorum ki gece paylasan oluyor diye. Lütfen 1 saat icinde paylasir misin
Spor puanlarin Ada bakacagim. Duzeltilecek birkac puan var
Kuzum sabah nesfit okey ama ara olarak yulaf barda olunca fazla buldum karbonhidrati diyecektim ki aksam bisey yememissin. Yetersiz bir menu olarak gececek malesef
Su miktarin da yazmiyor?
Spor sahane
Ay izledim ama 10. Bolume kadar. Cook sahane bir dizi. Ama öyle nor yon degistirdikikalbim dayanmadi basrolu oyle görmek. Devamini getirmem lazim ama
Tup bebek tedavisi için canim...ankaraya git gel yapıyoruz günübirlik...iste adetimi bekliyorum 1 2 gunu kaldi..Ammaaaa bu yürüyüşume engel olmayacak sözzz gerekirse Zonguldak girişinde arabadan iner yururumHastane ne için kız ?
tavsannesi aysunayy
kızlar bu hafta istikrarlı ve planlı gidelim. Sporda ve diyet listesinde program yapalım ve sadık kalmaya çalışalım.
10.000 adım kuralı bizim klan içinde geçerli. Dışarı çıkamazsak evde tamamlayalım. Zaten gün içinde evin içinde dolanırken bile min 2.000/3.000 adım atılır kalanını tamamlamak 1 saatimizi alır. Kendimiz için yapalım bunu. Suyu 2.5 lt nin altına düşürmeyelim. Benim menülerimide gerekirse eleştirin fikir verin bana yanlışım olursa.
Benim planım şu şekilde..
Yarından itibaren15 günlük maydonoz kürüne başlayacağım yine. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Wc anlamında bile rahattım.
Tartıya son 2/3 gün kala yumurta yeşilçay detoksu yapmayı düşünüyorum. Yumurta ile aram çok kötü umarım başarabilirim. Suyu bol içer her gün hareket edersem eksi görürüm diye düşünüyorum. Ekleyeceğiniz veya eleştireceğiniz bir şey varsa yazın lütfen.
Sizlerde planlarınızı yapın ve her gün kontrol edelim birbirimizi.
Tup bebek tedavisi için canim...ankaraya git gel yapıyoruz günübirlik...iste adetimi bekliyorum 1 2 gunu kaldi..Ammaaaa bu yürüyüşume engel olmayacak sözzz gerekirse Zonguldak girişinde arabadan iner yururum
Dün onunla ilgili bi yazı görmüştüm beslenme stili de etkiliyormuş tüp bebek tedavisini.Tup bebek tedavisi için canim...ankaraya git gel yapıyoruz günübirlik...iste adetimi bekliyorum 1 2 gunu kaldi..Ammaaaa bu yürüyüşume engel olmayacak sözzz gerekirse Zonguldak girişinde arabadan iner yururum
Amin canimGecmis olsun canim..hayirlisiyla insallah ❤ yuruyus dışındaki sporlari yapmıyorsun dimi
Ayy işte bende kalbim dayanır mı diye spoiler gördüğümden beri izlemekte kararsız kaldım çok güzel olduğuna eminim amacaroline84 menün nerde canim?
Tabloyu ertesi sabaha birakiyorum ki gece paylasan oluyor diye. Lütfen 1 saat icinde paylasir misin
Spor puanlarin Ada bakacagim. Duzeltilecek birkac puan var
Kuzum sabah nesfit okey ama ara olarak yulaf barda olunca fazla buldum karbonhidrati diyecektim ki aksam bisey yememissin. Yetersiz bir menu olarak gececek malesef
Su miktarin da yazmiyor?
Spor sahane
Ay izledim ama 10. Bolume kadar. Cook sahane bir dizi. Ama öyle nor yon degistirdikikalbim dayanmadi basrolu oyle görmek. Devamini getirmem lazim ama
Bende omegaDün onunla ilgili bi yazı görmüştüm beslenme stili de etkiliyormuş tüp bebek tedavisini.
Benim kardeşimin de tüp bebek oldu izmir de bir hastanede. Öncesinde epey folik asit vitamin destekleri kullandı protein ve sebze ağırlıklı bir beslenme programı vermişti doktoru.
Aynen çok detoks denediğin için yazdım. Akdeniz usulü beslensen de kilo verirsin zaten yine yavrum ya zorlama vücudu mis gibi zeytinyağlılar bol salatalarBende omega
Folik ve icinde bir cok vitamin olan bir ilaç
Dhea d vit canim cok ilac kullanıyorum..İlk degil ki benim kizimda tup bebek..toplamda bu 6.denemem olacak son negatif denemem bu nisandaydı.. 2014 doğumlu bir 1 kizim var iste daha da olmqdi.
Dr bana da Akdeniz mutfağı tarzibesleneceksin demisti..aslinda diyete basladigim ilk gunler cok dikkatliydim..sonra detox vs bozuldum
Yasak yok ama yağmur var maşallah 1 haftadır yağmur yağıyor İstanbuldaBende kabul etmem
Galiba eskisi gibi yasak yok Türkiyede? Var mi yoksa
Evet evet yok artık detox isi bitti zaten...tedavi başlamadan 6 lara düşeyim derdindeyim oyle de olduAynen çok detoks denediğin için yazdım. Akdeniz usulü beslensen de kilo verirsin zaten yine yavrum ya zorlama vücudu mis gibi zeytinyağlılar bol salatalar
Bugun biraz daha ii olacak menum de sporum da.Su miktarin cok az canim
Ekmegi aksama birakmamaya calis
Karpuz miktari ne kadar?
Spor, adim yok mu?
Cok az yemissin canim sende
Misir da cok guzel ama dikkat etsu miktarin da az
Hayir dir
Öyle gerçektensağol ablacım
seninle konuşmamız geldi sabah aklıma
dün konuştum aman hastalanmasın diye
bugün acile götürdüm diye
aman herkes sağlıklı olsun yerinde olsun
benimle uğraşmasına razıyım :)
Valla burda da durum aynı millet piknikte ben çıkmıyorum yasak günlerinde ama millet coşuyor hiç yokmuş gibi ben çıksam kesin yakalanırım amaSadece pazar günleri yasak var ama oda yok gibi...hele de benim yaşadığım yerde herkes disarilarda ben de dahil
Buyuk şehirlerde durum farklıdır belki...
Kaptanım ben bu hafta şehir dışına çıkacağım için klandaşlarımı etkilemek istemiyordum o yüzden katılmadım ama hem yürüyüş hem diyet devamkeGünaydın kızlar
Tabloyu hallettiğime göre yarış işine gelebilirim.
Şurada 10 kişi çıkarsa yarışı önemseyip adım yapan helal diyeceğim valla
O derece kötüyüz. Yürüyüş yahu yürüyüş al halter kaldır demiyoruz ki ?
Yürüyüşü de geçtim takım içinde bile klanlarda savaşıp kilo vermek isteyen sayısı azalıyor.
Nedeni nedir ?
Diyette yetersiz mi hissediyorsunuz ?
Biz mi fazla yükleniyoruz ?
Gerçekten klan savaşlarına daha önce katılıp şimdi vazgeçenleri merak ediyorum.
Dönüyorum kuzum günlük hedef 20.000 fazlası da gelir diye umuyorum adım yarışında bu hafta kazanacaz başka yolu yokEski yuruyusculerdenAsi Matmazel geri dönüyorsun sahalara demi...bak yaris büyük rakip fena N Nalyeccc de cok fena adimlar atıyordu o ne yapıyor basladi mi simdi aramizda mi yarışta mi...
Ya sanirim ben dans ederken leslie falan tam saymyor saat. Cunku 30 dk boosted yapiyordum ustune 30dk yuruyus falan yine gunluk adim 7 bini anca geciyordu. Leslie falan yaparsam telefonu da tutayim bakalim hangisi daha cok sayacakHiç öyle düşünme canım. Günlük rutinin üzerine akşam 30 dk zumba ya da eva yap olmadı dans et çılgınlar gibi bak nasıl yakalıyorsun 10 bin adımı. Gözünde büyüttüğün gibi değil. Yapınca anlayacaksın.
Hastane ne için kız ?