- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.807
- 40
Çok geçmiş olsun canım.Selam kızlar bugün yine hastanelerdeydim gelemedim hiç ama tüm geçmişi okudum:)
Küçük oğlum koşarken betona yapıştı alnı açıldı biraz..kurtlu durmuyor yerinde hiçama neyseki tomografisi temiz çıktı şükür.
Yine klan sonuncusu olmuşum bu beni üzdü
Yeni klanımı göremedim nerde paylaşıldı?
Bunla geçmiş olsun canımSipam cok iyi sukurr morali yerindee
AynennnAbla oldugunu için
Ben ablamın evine giderken ne pijama ne diş fırçası götürürüm sagolsun benim için alır ben geliyorum diye.
Ama abime giderken hiç öyle gidemem.
Cok sagol canim benimmm. Iyi eve yollamadim. Bacim ve iki yegenim bende kaliyorlar simdiKızlar çok giremedim bu akşam yine çok konuşmuşsunuz.
@Suzan AvciKumraL_KrakeR kuzulara çok geçmiş olsun. Umarım iyidir durumları.
Cok guzel canim...simdi benim bu hafta hastane isim her an çıkabilirzonguldaktan Ankaraya gidecegiz genelde sabah 9 da çıkıp aksam 5 gibi donuyoruz ama soz veriyorum Ankaraya git gel yapsam bile...geldigimde gunluk yürüyüşümü yapicam..10 bin az bana En az 15-20 bin hedefim..tavsannesi aysunayy
kızlar bu hafta istikrarlı ve planlı gidelim. Sporda ve diyet listesinde program yapalım ve sadık kalmaya çalışalım.
10.000 adım kuralı bizim klan içinde geçerli. Dışarı çıkamazsak evde tamamlayalım. Zaten gün içinde evin içinde dolanırken bile min 2.000/3.000 adım atılır kalanını tamamlamak 1 saatimizi alır. Kendimiz için yapalım bunu. Suyu 2.5 lt nin altına düşürmeyelim. Benim menülerimide gerekirse eleştirin fikir verin bana yanlışım olursa.
Benim planım şu şekilde..
Yarından itibaren15 günlük maydonoz kürüne başlayacağım yine. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Wc anlamında bile rahattım.
Tartıya son 2/3 gün kala yumurta yeşilçay detoksu yapmayı düşünüyorum. Yumurta ile aram çok kötü umarım başarabilirim. Suyu bol içer her gün hareket edersem eksi görürüm diye düşünüyorum. Ekleyeceğiniz veya eleştireceğiniz bir şey varsa yazın lütfen.
Sizlerde planlarınızı yapın ve her gün kontrol edelim birbirimizi.
Maydonoz kurunun farklı tarıfkeeı var galıba. Senın yaptıgını yazarmısım kaptanım. Bendekı kesınlıkle odem gazman gıbıyımtavsannesi aysunayy
kızlar bu hafta istikrarlı ve planlı gidelim. Sporda ve diyet listesinde program yapalım ve sadık kalmaya çalışalım.
10.000 adım kuralı bizim klan içinde geçerli. Dışarı çıkamazsak evde tamamlayalım. Zaten gün içinde evin içinde dolanırken bile min 2.000/3.000 adım atılır kalanını tamamlamak 1 saatimizi alır. Kendimiz için yapalım bunu. Suyu 2.5 lt nin altına düşürmeyelim. Benim menülerimide gerekirse eleştirin fikir verin bana yanlışım olursa.
Benim planım şu şekilde..
Yarından itibaren15 günlük maydonoz kürüne başlayacağım yine. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Wc anlamında bile rahattım.
Tartıya son 2/3 gün kala yumurta yeşilçay detoksu yapmayı düşünüyorum. Yumurta ile aram çok kötü umarım başarabilirim. Suyu bol içer her gün hareket edersem eksi görürüm diye düşünüyorum. Ekleyeceğiniz veya eleştireceğiniz bir şey varsa yazın lütfen.
Sizlerde planlarınızı yapın ve her gün kontrol edelim birbirimizi.
Maydonoz kurunun farklı tarıfkeeı var galıba. Senın yaptıgını yazarmısım kaptanım. Bendekı kesınlıkle odem gazman gıbıyım
Cok sagol canim benimmm. Iyi eve yollamadim. Bacim ve iki yegenim bende kaliyorlar simdi
Gunaydin canimGünaydıınnnn
Siz daha uyuyor musunuz? Verdiniz gazı, başlattınız yarışı, şimdi de uyuyun
Hepimiz için güzel bir gün olsun, adımlarınız bol olsun
Kuzum sabah nesfit okey ama ara olarak yulaf barda olunca fazla buldum karbonhidrati diyecektim ki aksam bisey yememissin. Yetersiz bir menu olarak gececek malesefHemen menümü yazayım
A Arrietty_ @sedulu @Fatma GirikH3RA_
Sabah 5 yk nesfit süt 10 kiraz
Öğle tavuk göğsü fırında sebze
Ara 1 adet 120 kalorilik yulafbar Hindistan cevizi yağlı kahve
Akşam misafirlikteyim herkes baklava dondurma börek yedi bende diyete ihanet etmedim tatlım bu benim diyip 1 yılafbar yedim
Spor 7 bin adım 210 puan
30 dk leslie 90 puan
20 dk pilates 120 puan
Toplam 420 puan
Eki Görüntüle 2873431
Ay izledim ama 10. Bolume kadar. Cook sahane bir dizi. Ama öyle nor yon degistirdikiLee seungi-gi min mouse filmini izleyen var mı bölümlerin bitmesini bekledim peşpeşe izleyeyim diye şimdide cesaret edemiyorumbikaç spoiler gördümdü de nasıldı beğenen izleyen var mı
Gunaydin canim
Ne uyumasi
Yuruyuse ciktim6.45 saat
Ya deme oyleYarışı başlattı, sonra da uyudu bizimkiler, mecbur iş kaptana düştü