Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun canım.
Benim oglum da öyle düşüyor acaba gözündemi bişey var

tavsannesi aysunayy
kızlar bu hafta istikrarlı ve planlı gidelim. Sporda ve diyet listesinde program yapalım ve sadık kalmaya çalışalım.
10.000 adım kuralı bizim klan içinde geçerli. Dışarı çıkamazsak evde tamamlayalım. Zaten gün içinde evin içinde dolanırken bile min 2.000/3.000 adım atılır kalanını tamamlamak 1 saatimizi alır. Kendimiz için yapalım bunu. Suyu 2.5 lt nin altına düşürmeyelim. Benim menülerimide gerekirse eleştirin fikir verin bana yanlışım olursa.

Benim planım şu şekilde..
Yarından itibaren15 günlük maydonoz kürüne başlayacağım yine. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Wc anlamında bile rahattım.
Tartıya son 2/3 gün kala yumurta yeşilçay detoksu yapmayı düşünüyorum. Yumurta ile aram çok kötü umarım başarabilirim. Suyu bol içer her gün hareket edersem eksi görürüm diye düşünüyorum. Ekleyeceğiniz veya eleştireceğiniz bir şey varsa yazın lütfen.
Sizlerde planlarınızı yapın ve her gün kontrol edelim birbirimizi.

Okuldaydım bugün çocukları dışarı çıkardım bi geçmiş yapayım dedim 60 sayfa olmuş

Hepinizi tek tek tebrik ediyorum.
Hep yediklerimize bakıyoruz peki yemediklerimiz.
Salı okuldan geldim annem nasıl kek yapmış.
Çocuklara evde hamburger yanında sogan halkası...
Eşim sabah tahinli sıcak sıcak gelmiş.
Annem offf bıktık senin diyetinden mantı yapalım.
Hiç birinde öyle aman Allah ım gözüm yok ama dedem o ki sizi yemekdikleriniz içinde tebrik ederim.
Hayırlı geceler dilerim

Cok guzel canim...simdi benim bu hafta hastane isim her an çıkabilirzonguldaktan Ankaraya gidecegiz genelde sabah 9 da çıkıp aksam 5 gibi donuyoruz ama soz veriyorum Ankaraya git gel yapsam bile...geldigimde gunluk yürüyüşümü yapicam..10 bin az bana En az 15-20 bin hedefim..

Ben kahvaltıyı ozellikle de aksam yemeğimi cok hafif geçirmeyi düşünüyorum son gün de tek öğün yapabilirim...

Maydonoz kurunun farklı tarıfkeeı var galıba. Senın yaptıgını yazarmısım kaptanım. Bendekı kesınlıkle odem gazman gıbıyım

Maydonoz kurunun farklı tarıfkeeı var galıba. Senın yaptıgını yazarmısım kaptanım. Bendekı kesınlıkle odem gazman gıbıyım

Ben rondoda hazırlıyorum..
15-20 dal maydanoz, küçükse 1, büyükse yarım limon suyu, 1 bardak su..
Eskiden posasıyla beraber içiyordum ama şimdi midem almıyor diye süzüp sadece suyunu içiyorum.. Ben de çok faydasını gördüm.. Ara verdiğimden beri şişim, göbeğim çıktı Ama tadını hiç sevmem, rengi çok güzel oluyor

caroline84 menün nerde canim?
Tabloyu ertesi sabaha birakiyorum ki gece paylasan oluyor diye. Lütfen 1 saat icinde paylasir misin
Spor puanlarin Ada bakacagim. Duzeltilecek birkac puan var

Kuzum sabah nesfit okey ama ara olarak yulaf barda olunca fazla buldum karbonhidrati diyecektim ki aksam bisey yememissin. Yetersiz bir menu olarak gececek malesef
Su miktarin da yazmiyor?
Spor sahane
Lee seungi-gi min mouse filmini izleyen var mı bölümlerin bitmesini bekledim peşpeşe izleyeyim diye şimdide cesaret edemiyorum bikaç spoiler gördümdü de nasıldı beğenen izleyen var mı
Ay izledim ama 10. Bolume kadar. Cook sahane bir dizi. Ama öyle nor yon degistirdiki kalbim dayanmadi basrolu oyle görmek. Devamini getirmem lazim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…