olsun dolaba at bişey olmuyor. 2 gece önce yaptım. sonuncuyu şimdi yiyorum. dolap egg loaf dolu pudingide bugün yeni üretim yapacağım . tahminen 4 yumurta olabilecek en fazla bugün yediğim. eksik yiyoruz ya ters etki yapmasın.Dunden var ama 1 pudding
Birde yalanci sansebastian yaptim dun gece
Yumurtam bol bugun Yemek icin. Ama vaktim var mi veya canin istiyor mu de bi
1 saate evden cikcam. Cikmadan puding yicem
Sonra babyshower oncesi sansebastian yicem
Umarim yapmazolsun dolaba at bişey olmuyor. 2 gece önce yaptım. sonuncuyu şimdi yiyorum. dolap egg loaf dolu pudingide bugün yeni üretim yapacağım . tahminen 4 yumurta olabilecek en fazla bugün yediğim. eksik yiyoruz ya ters etki yapmasın.
işte sorun burada ben +100 çıktım niye ama aynısını yapıyorum bende üstelik dün buraya yazmadığım bir dolu sporumda var benim. gece coşanlardan olduğum için. mesela bacaklarım cayır cayır yanıyor.Umarim yapmaz
Sabah - 300 daha ciktim ama ben
Menüyü muKizlar tablo aksama kaldi
@caroline84matilda34 @_Vera_ @emell_ aksam gec olmadan paylasir misiniz kizlar?
Yarin de yogun olacagim gunduzden
Evet canim :) menu sporMenüyü mu
Tamam kaptanimEvet canim :) menu spor
Adim var ise fotolu olmali
Tamam kaptaEvet canim :) menu spor
Adim var ise fotolu olmali
İnşallah canim
Bilmiyorum ki ceydosumişte sorun burada ben +100 çıktım niye ama aynısını yapıyorum bende üstelik dün buraya yazmadığım bir dolu sporumda var benim. gece coşanlardan olduğum için. mesela bacaklarım cayır cayır yanıyor.
Kaptanım teşekkürler ketojenik yapıyorum ya bu hafta listeler karbonhidratsiz ödül yapmıyorum haliyleResmen. Bayildim menuye. Su miktarida guzel. Yuzme
Adim sayim yokmu
Az yemissin ama guzel menu
Su miktarin ise cok iyi
Cok sukur kuzummm bende kaldilar bugunAy benn yeni gördüm bu mesajı kuzucum nasıl şimdi minnoş iyi mi çok korkmuşsunuzdur
atmadimmi geneEki Görüntüle 2873572
@Suzan Avci ne denir ki menüne kuş kadar zaten. suyunda güzel bugünden sonra adım görsellerini atmayı unutma bebişim hepsi sayılacak.
@Lusi sabah sabah 3 dilim ekmek narin bünyene ağır gelir biz onu ikiye çekelim. böylece bu hafta daha fazla verelim.
CEYDOS 3,5 yumurtalık diyet mi? kız açlıktan öleceksin ama hala yerinde sayıyorsun. maşallah spora başlamışsın böyle devam et.
atom karınca gibisin yahu. bu ne enerji çözemedim seniBilmiyorum ki ceydosum
Ben dun sabah Cheddar i tavada kzarttim Taco gibi oldu. 2 tane yaptim icine yumurta 2 tane etti
Sonra pudding yedim
Aksam ac degilim dedim ama evdekiler ile oturcam sofraya diye 1 yumurta ve hellim yedim
Sonra gece sansebastian yapinca 1 dilim de onu yedim 23 de
Sporum ise 1. 5 saat yuruyus
20dk Hiit bisiklet
Adim ise 21bin olmus
Suyu sayamadim ama 2. 5 olmustur
Uyku desen son ögünü yedim yattim bide. 23.30 gibi sabah uyandim 6da yatakdan ciktim. Saate gore 6,5 saat uyumusum
Gun icinde aktifim ondan mi acaba?
Yarin de guzel eksi bekliyorum acikcasi.
Saat 11 ve 15bin adim attim
Planladigim spor kaldi evet ama saglik olsun
b12 takviyen var değil mi? mutlaka ihmal etme unutman normalCok sukur kuzummm bende kaldilar bugunevet cok korktukk.
simdi
atmadimmi geneAkillanmiyom ha
Bu hafta ucacammm. Kardesim bebelerle bende kaldi. Aktif gecirecem bugun. Adimim cok olur. Aksamda bisiklet ve twist yaparsam benden iyisi yok@Suzan Avci bacim sende cok guzel spor yapiyorsun kendini yürüyüşe ver bu hafta
Süper süper süperBu hafta ucacammm. Kardesim bebelerle bende kaldi. Aktif gecirecem bugun. Adimim cok olur. Aksamda bisiklet ve twist yaparsam benden iyisi yok
Adım sayilarimiz ayni kaptanim belki seni de yenerimBilmiyorum ki ceydosum
Ben dun sabah Cheddar i tavada kzarttim Taco gibi oldu. 2 tane yaptim icine yumurta 2 tane etti
Sonra pudding yedim
Aksam ac degilim dedim ama evdekiler ile oturcam sofraya diye 1 yumurta ve hellim yedim
Sonra gece sansebastian yapinca 1 dilim de onu yedim 23 de
Sporum ise 1. 5 saat yuruyus
20dk Hiit bisiklet
Adim ise 21bin olmus
Suyu sayamadim ama 2. 5 olmustur
Uyku desen son ögünü yedim yattim bide. 23.30 gibi sabah uyandim 6da yatakdan ciktim. Saate gore 6,5 saat uyumusum
Gun icinde aktifim ondan mi acaba?
Yarin de guzel eksi bekliyorum acikcasi.
Saat 11 ve 15bin adim attim
Planladigim spor kaldi evet ama saglik olsun
koç burcu olmadığına emin misin?Adım sayilarimiz ayni kaptanim belki seni de yenerimisim gücüm yariş yaa bir gün başıma bir şey gelecek
Annemin dediği doğum tarihime gören teraziyim ama o da tam emin degil eskiden gunu gunune yazdirmiyorlarmis kikoç burcu olmadığına emin misin?
yükselenin koç aslan yada akrep olma olasılığı çok fazla o zaman.Annemin dediği doğum tarihime gören teraziyim ama o da tam emin degil eskiden gunu gunune yazdirmiyorlarmis kiyükselenim koc olabilir...
benim kiz koc ama insallah bana çekmiştir de insallah derslerinde hirslanir ben öyleydim ozamanda başıma cok isler geldikafama gireni yapamazsam deli çıkarım ben
O 1.lik bizim olacak nokta!!!Süper süper süperuç bu hafta bende elimden geleni yapacağım insallah
Insallah yeneriz ama yenemesekte direnerek yeniliriz yok öyle boş boş yenilmek