Harika nasil sevindim bilemezsinDönüyorum kuzum günlük hedef 20.000 fazlası da gelir diye umuyorum adım yarışında bu hafta kazanacaz başka yolu yokoda başlayacaktı dün konuştuk ama bakalım
15/20 sap maydonozMaydonoz kurunun farklı tarıfkeeı var galıba. Senın yaptıgını yazarmısım kaptanım. Bendekı kesınlıkle odem gazman gıbıyım
Öyle oldu artık.Kiyamam. Olsun, ön hazirlik
Amin canim
Benim gücüm yürüyüşe yetiyor canim yaa..diğerlerini pek yapamıyorum aslinda yaparim da guzel yürüyorum diye iste yapmiyorm
Günaydın aynen canım hafta sonu demedim sabah 7 de kalktım yürüdüm geldim ama İstanbul'da hava berbat sucuk oldum resmenİnşallah canım bide bu hafta adım yarışıda var.
Evett hatta ben o gün 30 bin yaptim da nasil kasıla kasıla yazdiydim kesin 1.yim diye37bin mi
Test sadece. Erkek kardesimin Esine supriz babyshower yapacagiz bugun. Onlemimizi alalim dedikIyi yapıyorsun canim ,doktor kontrolundeyken cokzorlamaman daha iyi ,iyi yuruyorsun
Test is icin mi ? İzin mi var
O zaman 40bine yürümek lazımEvett hatta ben o gün 30 bin yaptim da nasil kasıla kasıla yazdiydim kesin 1.yim diyebi geldi ki 37 bin...nasil dokunduysa bana bak unutamiyorum
Canım dışardaydım çok geç döndük yazamamışım, yazdım şimdi.732. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
Menü tablosuyla ilgili açıklamalar
Menü ve spor sıkıntısız
Su miktarı yetersiz
Yeşillik yetersiz
Egzersiz yetersiz
Karbonhidrat fazla
Ödül : Ödül yapıldı
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Spor toplamları @KumraL_KrakeR 450 P @pisi pisi kopatim Ödül 210 P Karpuzuncekirdegi
Karpuzuncekirdegi Menü bildirimi bu saate kadar hala yok ki ertesi gün yapıyorum tabloyu bilerek bildirim yapmayan kalmasın diye.
Kızlar biliyorsunuz ki 6. takım ile ADIM YARIŞI yapıyoruz bu hafta.
Bugünden itibaren günlük adım miktarı 10 bin altına düşmesin. Rakam gözünüze çok gelebilir ama inanın yapılamayacak değil.
Leslie, eva fitness, zumba gibi videolar evde adım sayınızı artırmaya yardımcı oluyor. Hiç evde çıkmadan bu videolarla evde rahatlıkla bir saat içinde 10 bine yakın adım yapabilirsiniz.
Iste ozaman sabah oglen aksam 2 ser saat yürümek lazimO zaman 40bine yürümek lazım
Gunaydin canimm..Walk walk walk
Gunaydin lesligiller
Gunaydin canimm..
Ben sabah yürüyüşümü yaptim bi de aksam yaparim demeyin keyfime
Evet ya yağmurda yürünmuyor bazen feci bastırıyor...Mis
Hava izin verirse ben de bol bol yurucem, arada bir yağıyor degisik, evden uzaklasmaya cesaret edemiyom
suzicim görselin adım görselin yok.
şimdi onu alıyorsun üstündekileri yıkıyorsun. yanına kardeş bir yumurta haşlayıp pudinge çeviriyorsun. bende de durumlar aynı 3,5 yumurta ile kapattım günü. az önce yumurta siparişlerim geldi. bol bol var evde. 60 dedim abla hafta içi ben sana taze getireyim dedi çocuk çok sevindim.CEYDOS yumurta porsiyonlarim bile kuculdu
Yiyemiyorum. Sendede durum ayni mi?
Yumurtanin 1tanesini yiyebildim.
Peynirinde yarisini.
Simdi bu yumurta sonraya saklanir mi?
Eki Görüntüle 2873531
Test sadece. Erkek kardesimin Esine supriz babyshower yapacagiz bugun. Onlemimizi alalim dedik
Dunden var ama 1 puddingsuzicim görselin adım görselin yok.
şimdi onu alıyorsun üstündekileri yıkıyorsun. yanına kardeş bir yumurta haşlayıp pudinge çeviriyorsun. bende de durumlar aynı 3,5 yumurta ile kapattım günü. az önce yumurta siparişlerim geldi. bol bol var evde. 60 dedim abla hafta içi ben sana taze getireyim dedi çocuk çok sevindim.