Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dönüyorum kuzum günlük hedef 20.000 fazlası da gelir diye umuyorum adım yarışında bu hafta kazanacaz başka yolu yok💪💪 oda başlayacaktı dün konuştuk ama bakalım 😜😜
Harika nasil sevindim bilemezsin🤩🤩🤩

Bak az dedikodusunu edeyim belki o da gelir :KK70: N Nalyeccc var ya benimle iddiaya girip nasil mahvediyordu canımı çıkarıyordu :KK70: ayni performansı bekliyorum ondan...37 bin yaptiydi yaaa🤩🤩🤩

Maydonoz kurunun farklı tarıfkeeı var galıba. Senın yaptıgını yazarmısım kaptanım. Bendekı kesınlıkle odem gazman gıbıyım
15/20 sap maydonoz
2 bardak su
1 dl limon
2 yk zeytinyağı
smothie gibi yap iç her sabah
Bunu içince yarım saat kahvaltı falan yapmayacaksın canım

🧟‍♀️ 🧟‍♀️ 732. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ 🧟‍♀️🧟‍♀️

Menü tablosuyla ilgili açıklamalar

🆗 Menü ve spor sıkıntısız
💧 Su miktarı yetersiz
🥗 Yeşillik yetersiz
🏃‍♀️ Egzersiz yetersiz

🍞 Karbonhidrat fazla
Ödül : Ödül yapıldı

CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSpor toplamları
@KumraL_KrakeR 🍞450 P
@pisi pisi kopatim Ödül210 P
Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi ❌

Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi Menü bildirimi bu saate kadar hala yok ki ertesi gün yapıyorum tabloyu bilerek bildirim yapmayan kalmasın diye.

Kızlar biliyorsunuz ki 6. takım ile ADIM YARIŞI yapıyoruz bu hafta.
Bugünden itibaren günlük adım miktarı 10 bin altına düşmesin. Rakam gözünüze çok gelebilir ama inanın yapılamayacak değil.
Leslie, eva fitness, zumba gibi videolar evde adım sayınızı artırmaya yardımcı oluyor. Hiç evde çıkmadan bu videolarla evde rahatlıkla bir saat içinde 10 bine yakın adım yapabilirsiniz.
Canım dışardaydım çok geç döndük yazamamışım, yazdım şimdi.

suzicim görselin adım görselin yok.
CEYDOS CEYDOS yumurta porsiyonlarim bile kuculdu
Yiyemiyorum. Sendede durum ayni mi?
Yumurtanin 1tanesini yiyebildim.
Peynirinde yarisini.
Simdi bu yumurta sonraya saklanir mi?
Eki Görüntüle 2873531
şimdi onu alıyorsun üstündekileri yıkıyorsun. yanına kardeş bir yumurta haşlayıp pudinge çeviriyorsun. bende de durumlar aynı 3,5 yumurta ile kapattım günü. az önce yumurta siparişlerim geldi. bol bol var evde. 60 dedim abla hafta içi ben sana taze getireyim dedi çocuk çok sevindim.

adsız.png

@Suzan Avci ne denir ki menüne kuş kadar zaten. suyunda güzel bugünden sonra adım görsellerini atmayı unutma bebişim hepsi sayılacak.
Lusi Lusi sabah sabah 3 dilim ekmek narin bünyene ağır gelir biz onu ikiye çekelim. böylece bu hafta daha fazla verelim.
CEYDOS CEYDOS 3,5 yumurtalık diyet mi? kız açlıktan öleceksin ama hala yerinde sayıyorsun. maşallah spora başlamışsın böyle devam et.

suzicim görselin adım görselin yok.

şimdi onu alıyorsun üstündekileri yıkıyorsun. yanına kardeş bir yumurta haşlayıp pudinge çeviriyorsun. bende de durumlar aynı 3,5 yumurta ile kapattım günü. az önce yumurta siparişlerim geldi. bol bol var evde. 60 dedim abla hafta içi ben sana taze getireyim dedi çocuk çok sevindim.
Dunden var ama 1 pudding 😂
Birde yalanci sansebastian yaptim dun gece
Yumurtam bol bugun Yemek icin. Ama vaktim var mi veya canin istiyor mu de bi
1 saate evden cikcam. Cikmadan puding yicem
Sonra babyshower oncesi sansebastian yicem

X