Cok teşekkür ederim canım pazartesı ılk ısım bu hasrlamakBen rondoda hazırlıyorum..
15-20 dal maydanoz, küçükse 1, büyükse yarım limon suyu, 1 bardak su..
Eskiden posasıyla beraber içiyordum ama şimdi midem almıyor diye süzüp sadece suyunu içiyorum.. Ben de çok faydasını gördüm.. Ara verdiğimden beri şişim, göbeğim çıktıAma tadını hiç sevmem, rengi çok güzel oluyor
10bin adim icin asagi yukari 1,5 saat yuruyus yeterli. Ne saatlercesiGunaydinnnnnnnn....haydi uyanın yaris varsa 10 bin adim cok az kizlar sabah aksam yürüyün en az
Güneş cok var aslinda daha erken gelebilseydim ama kalkamadım takim icin guneste de yürürüz
Eki Görüntüle 2873527
Tabi ya hemencik 10 bin oluyor bence de öyüzden hem sabah hem aksam yuruyun soyle 20 olsun en az demek istedim10bin adim icin asagi yukari 1,5 saat yuruyus yeterli. Ne saatlercesi
35dk da 5500 adim atmissim.
Su miktarin cok az canimDunku menum
Sabah 1 yumurtayla omlet peynir domates yesillik
Ara yesil cay yarim kb kuruyemis
Ogle kabak yogurt
Ara avakodo
Aksam menemen 2 dilim ekmek ayran
Ara karbuz
Su 1.5 litre
Cok az yemissin canim sende
Bende kabul etmemTabi ya hemencik 10 bin oluyor bence de öyüzden hem sabah hem aksam yuruyun soyle 20 olsun en az demek istedim..yapar kizlar 30 40 50 bin adim atan var dediler rakipler yaaaa...10 bin cok azzzz kabul edemem
Sadece pazar günleri yasak var ama oda yok gibi...hele de benim yaşadığım yerde herkes disarilarda ben de dahilBende kabul etmem
Galiba eskisi gibi yasak yok Türkiyede? Var mi yoksa
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Spor toplamları | |
| 450 P | |||||||
| Ödül | 210 P | ||||||
|
Yarışta günlük en az 20 bin olmalı zaten. Ama bizim takım maalesef bu konuda kötü #acı gerçeklerTabi ya hemencik 10 bin oluyor bence de öyüzden hem sabah hem aksam yuruyun soyle 20 olsun en az demek istedim..yapar kizlar 30 40 50 bin adim atan var dediler rakipler yaaaa...10 bin cok azzzz kabul edemem
Canım Rabbim yardımcın olsun inş hayırlısı ile olur.Cok guzel canim...simdi benim bu hafta hastane isim her an çıkabilirzonguldaktan Ankaraya gidecegiz genelde sabah 9 da çıkıp aksam 5 gibi donuyoruz ama soz veriyorum Ankaraya git gel yapsam bile...geldigimde gunluk yürüyüşümü yapicam..10 bin az bana En az 15-20 bin hedefim..
Ben kahvaltıyı ozellikle de aksam yemeğimi cok hafif geçirmeyi düşünüyorum son gün de tek öğün yapabilirim...
Canım kusura bakma bi daha önce menümü yazarımcaroline84 menün nerde canim?
Tabloyu ertesi sabaha birakiyorum ki gece paylasan oluyor diye. Lütfen 1 saat icinde paylasir misin
Spor puanlarin Ada bakacagim. Duzeltilecek birkac puan var
Kuzum sabah nesfit okey ama ara olarak yulaf barda olunca fazla buldum karbonhidrati diyecektim ki aksam bisey yememissin. Yetersiz bir menu olarak gececek malesef
Su miktarin da yazmiyor?
Spor sahane
Ay izledim ama 10. Bolume kadar. Cook sahane bir dizi. Ama öyle nor yon degistirdikikalbim dayanmadi basrolu oyle görmek. Devamini getirmem lazim ama
Aysun sen yaptıysan bende yaparımSelammmm
Kahvalti
Domatrs.biber salatalik roka
Peynir
Zeytin
1 dl ekmek
Oglen
Karpuz
Aksam
Kofte
Salata
Domates çorbası
2.lt su bugun biraz az oldu yatmadan 2.5 yaparim
Cay
1 sade.kahve
19 300 adim 570 puan
100 dk tempolu yürüyüş 250 puan
Toplam 820 puan
@neutral @Tavsannesi
Eki Görüntüle 2873398
İyi canım teşekkür ederimKızlar çok giremedim bu akşam yine çok konuşmuşsunuz.
@Suzan AvciKumraL_KrakeR kuzulara çok geçmiş olsun. Umarım iyidir durumları.
Kıyamam ya, ben bunu yeni gördüm
Ay benn yeni gördüm bu mesajı kuzucum nasıl şimdi minnoş iyi mi çok korkmuşsunuzdurKlann listesini koyun yaw. Moralim bozuk zatiyegenim eli yurume bandin arasinda kaldi. Acildeler simdi
Günaydın msjim arada kalmış.
Hiç öyle düşünme canım. Günlük rutinin üzerine akşam 30 dk zumba ya da eva yap olmadı dans et çılgınlar gibi bak nasıl yakalıyorsun 10 bin adımı. Gözünde büyüttüğün gibi değil. Yapınca anlayacaksın.Bana zombilik dustu bacitom olsun zombi vampir kardes sayilir yine de
Hersey tamam.da 10 bin benim omru hayatimda 2 kere gordugum.bi rakam
Cezalara doymayacagim sanirim. Bu hafta
Hastane ne için kız ?Cok guzel canim...simdi benim bu hafta hastane isim her an çıkabilirzonguldaktan Ankaraya gidecegiz genelde sabah 9 da çıkıp aksam 5 gibi donuyoruz ama soz veriyorum Ankaraya git gel yapsam bile...geldigimde gunluk yürüyüşümü yapicam..10 bin az bana En az 15-20 bin hedefim..
Ben kahvaltıyı ozellikle de aksam yemeğimi cok hafif geçirmeyi düşünüyorum son gün de tek öğün yapabilirim...
Yok canım kaptan cevap vermiş sana düzenleme olacak diyeGünaydın msjim arada kalmış.
yaparsin bebegem ben senden en azzzzzz 20 bin bekliyorumAysun sen yaptıysan bende yaparım