Biberler dün bitmedi herhalde.Hemen yazayim bugün gunu kapattim ben..
Kahvaltı 08.30
Az salamli omlet
Domates salatalık
Peynir
Ara
1 ayran
Ara
3 erik
1 avuc beyaz leblebi
Aksam
Pirasa yemegi
3 tane haslama tavuk budu
5 yesil biber
Asiri yagmur yagiyor azalırsa yuruyuse mutlaka cikacagim..adimlari sonra paylaşırım.
Fatsecret ten hesapladim 1000 kalori yapmis iyi bence
H3RA_ @Asi Matmazel @caroline84 @Ozzybal
Senin menüyü okuyuncada canım züber lokma çekti ben yarın kesin markete uğrayayım sabahtan
menü güzel
Ideal kılodasın zaten cokta fit duruyosun. Bundan sonra almamak ıcın dırenecez163 boyum var en son 58.7 ydi kilom sonra tartılmadım. Bu cuma bakayım bari
Süüüt mısıııırNe yedin anlasam bi
Onunda karb fenaymis
Evet darıııBende mısır yazacaktım tam evet İzmirliler darı der bende izmirde doğdum büyüdüm
Alys genç mini minicik çılgın bir kızı anımsatıyorduHe ya, simdi de 90 gun degistiremiyom
Tenar almak istedim vermedi kk, mecbur asil kimligimi de yazmak durumunda kaldim, yoksa oyle cok unvan duskunu degilimdir
Alys genç mini minicik çılgın bir kızı anımsatıyordu
şimdi olgunlaşmışsınız ladyim
Kesinlikle.katiliyorum.çocuk doğurup yaş aldıkça vücudun kaldıracağı kiloda değişim gösteriyor. ben evlenmeden önce 48 kilo bile gördüm. çok zayıftım ama güzel görünüyordum.şimdi 48 olsam çökmüş nenelere dönerim. en çok 58 kaldırabiliyorum.
Of çok geçmiş olsun. Cok acı verici bi hastalık. Bol su iç canimSistit mi iye mi artik nolduysam dunden beri tuvaletlerden cikamadim. Sabah doktora mesaj ettim geri donmeyince acile geldim simdi. 3 4 saat bekleme suresi diyorlar. Zamanim bolken bari buraya gireyim dedim
Okadar dogrukı. Cuma gunu gaza gelıp yedıgım 2 dılım kıymalı borek azıma tukurdu benım. Artı yaptı ve ınmıuorYaa aslinda cok guzel menu.
Ama sabahki simit cok bozuyor.
Onun yerine 2 dilim tb ekmek ye daha iyi bana kalirsa, en azindan lifli falan deriz, bir de daha doyurucu. Simit cidden cisss gidalar kategorisinde olmali. Kilo korumada yenebilir, verme doneminde hic olmasa daha iyi diye düşünüyorum.
Bnde boyle düşünüyorum. Ama nişan resmıme baktım 63 kg baya etkı butluyumKesinlikle.katiliyorum.
Tam evlenme arefesinde 47 kiloydum. Gelinlikler provada 5 cm kadar alınmıştı. Düğün sırasında.yine de belimden düşüyordu.
Simdi 6o olsam hasta misin derler . Yaşlandıkça insanın kaldırabilecek kiloda farklı oluyor.
güldüm ama gerginliğine değilAz gireyim de menumu yazayım dedim.
Kiz oğlanı sulamis oglanda kızın kafasına oyuncak atmış. Sinirlendim hepsini yatırdım. Bugün çok gerginim
Evet canim anne olunca yaş az da kemale erince kiloda anne Kilosu oluyor. Ay ben çok zayjftim. Yatarken leğen kemiğim batiyordu acitiyordu. Bi de şimdi bak tombak toparlak oldum.Bnde boyle düşünüyorum. Ama nişan resmıme baktım 63 kg baya etkı butluyumama dogum yaptıktan sonra ozellıkle bı degısıyor vucut anne kadın vucudu oluyor sankı
Kulaklığı taktım az müzikle hopladim.ziplayim dedim. Bunlarda icerde oyun oynuyor.güldüm ama gerginliğine değil
Bizimkiler koca eşek oldular hala birbirlerine sataşmadan geçen akşam yemeğimiz bile yoktur
Hıc cok Zayıf olamadım ben. Hayatımın her donemınde dıyetteyım. 3 kez donemsel kılolar verdım. Bekarken sporcuydum bırakınca aldım 7 kılo verdım almamak ıckn dıyette gezdım hepEvet canim anne olunca yaş az da kemale erince kiloda anne Kilosu oluyor. Ay ben çok zayjftim. Yatarken leğen kemiğim batiyordu acitiyordu. Bi de şimdi bak tombak toparlak oldum.
menün çok az geldi bana bugün. yarın daha makul bir beslenme bekliyorum.Sabah azpeynir ,1/2 d.ekmek
Ara 1bar(hurma ,elma,findik karisimi sekersiz)
Aksam patlicansote 3yk ,2yk yogurtlu kabak
Su 3ltyi gecti devamını sYamadim
Tansiyonum dustu mu cikti mi bilmiyorum 18 gibi birlokma ekmek ,2 3zeytin yedim basim cok donuyordu
8.300adim *2 498puan
15dk kosu 90puan TOPLAM 588PUAN
CEYDOS
şimdi kızıyorsun ileride gülerek hatırlayacaksınKulaklığı taktım az müzikle hopladim.ziplayim dedim. Bunlarda icerde oyun oynuyor.
Ben adim yaparken bunlarda birbirini halletmisler.
Bekarken 50 kiloyu geçmedim. Nisanlaninca 57 e kadar çıktım. 1 .kızda 22 kilo aldım 80 le doğum yaptım. Her hamilelikte 20- 25 kilo aldım. Verdim. Gecen yaz 22 kilo verdim. Sukur fazla almadım yine burdayım canımHıc cok Zayıf olamadım ben. Hayatımın her donemınde dıyetteyım. 3 kez donemsel kılolar verdım. Bekarken sporcuydum bırakınca aldım 7 kılo verdım almamak ıckn dıyette gezdım hep1.dogumdan sonra 18 kg. 2.dogumdan sonrada 18 kg verdım
Harıka. Bnde 86 ıle girdım doguma 1.cide oyy felaketti. Neysekı verdıkBekarken 50 kiloyu geçmedim. Nisanlaninca 57 e kadar çıktım. 1 .kızda 22 kilo aldım 80 le doğum yaptım. Her hamilelikte 20- 25 kilo aldım. Verdim. Gecen yaz 22 kilo verdim. Sukur fazla almadım yine burdayım canım