Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa aslinda cok guzel menu.
Ama sabahki simit cok bozuyor.

Onun yerine 2 dilim tb ekmek ye daha iyi bana kalirsa, en azindan lifli falan deriz, bir de daha doyurucu. Simit cidden cisss gidalar kategorisinde olmali. Kilo korumada yenebilir, verme doneminde hic olmasa daha iyi diye düşünüyorum.

Biberler dün bitmedi herhalde. Sen yazınca aklıma geldi bende kıl biber çok severim kahvaltıda bayadır almıyoruz eve. Yarın bakayım markete.
Su miktarın nerede diyecektim yazmışsın gördüm alıntıladıktan sonra
Senin menüyü okuyuncada canım züber lokma çekti ben yarın kesin markete uğrayayım sabahtan Menü güzel suyuda tamamladıysan dahada güzel
menü güzel
bu ara takımda spora karşı bir isteksizlik seziyorum
telafi günleri yapıyorsan arada rest yapman güzel

Kesinlikle.katiliyorum.
Tam evlenme arefesinde 47 kiloydum. Gelinlikler provada 5 cm kadar alınmıştı. Düğün sırasında.yine de belimden düşüyordu.
Simdi 6o olsam hasta misin derler . Yaşlandıkça insanın kaldırabilecek kiloda farklı oluyor.
Sistit mi iye mi artik nolduysam dunden beri tuvaletlerden cikamadim. Sabah doktora mesaj ettim geri donmeyince acile geldim simdi. 3 4 saat bekleme suresi diyorlar. Zamanim bolken bari buraya gireyim dedim
Of çok geçmiş olsun. Cok acı verici bi hastalık. Bol su iç canim

Okadar dogrukı. Cuma gunu gaza gelıp yedıgım 2 dılım kıymalı borek azıma tukurdu benım. Artı yaptı ve ınmıuor

Bnde boyle düşünüyorum. Ama nişan resmıme baktım 63 kg baya etkı butluyum ama dogum yaptıktan sonra ozellıkle bı degısıyor vucut anne kadın vucudu oluyor sankı

Az gireyim de menumu yazayım dedim.
Kiz oğlanı sulamis oglanda kızın kafasına oyuncak atmış. Sinirlendim hepsini yatırdım. Bugün çok gerginim
güldüm ama gerginliğine değil
Bizimkiler koca eşek oldular hala birbirlerine sataşmadan geçen akşam yemeğimiz bile yoktur

Bnde boyle düşünüyorum. Ama nişan resmıme baktım 63 kg baya etkı butluyum ama dogum yaptıktan sonra ozellıkle bı degısıyor vucut anne kadın vucudu oluyor sankı
Evet canim anne olunca yaş az da kemale erince kiloda anne Kilosu oluyor. Ay ben çok zayjftim. Yatarken leğen kemiğim batiyordu acitiyordu. Bi de şimdi bak tombak toparlak oldum.

Evet canim anne olunca yaş az da kemale erince kiloda anne Kilosu oluyor. Ay ben çok zayjftim. Yatarken leğen kemiğim batiyordu acitiyordu. Bi de şimdi bak tombak toparlak oldum.
Hıc cok Zayıf olamadım ben. Hayatımın her donemınde dıyetteyım. 3 kez donemsel kılolar verdım. Bekarken sporcuydum bırakınca aldım 7 kılo verdım almamak ıckn dıyette gezdım hep 1.dogumdan sonra 18 kg. 2.dogumdan sonrada 18 kg verdım

menün çok az geldi bana bugün. yarın daha makul bir beslenme bekliyorum.
Mahi57 asena87 Huhuki menülerinizi beğendim. su ve sporda güzel tebrik ederim.

Bekarken 50 kiloyu geçmedim. Nisanlaninca 57 e kadar çıktım. 1 .kızda 22 kilo aldım 80 le doğum yaptım. Her hamilelikte 20- 25 kilo aldım. Verdim. Gecen yaz 22 kilo verdim. Sukur fazla almadım yine burdayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…