Sen taş gını hatunsun valla maşallah. Kac kılosun sımdı boyun kacTakıldım artık ama kilo mu versem sıkılaşmaya mi odaklansam kafa karman çorman oldu
Yumurta diyeti ilk defa duydum her öğün yumurta bilmem ki öğğğ
Hep su memeliKım cıkardı lan bu isim degısıklıgını dovecem haa
Artık öyle yapcam yeriz diyorlar yemiyorlarElma evet ciddi oranda var. Bende şaşırmıştım görünce epey azalttım elma tüketimini canım isterse şimdi haftada bir anca yiyorum.
Kendin için yapacaksan ölçüyü epey küçük tut derim. Bizim evde de sağlıklı gıda pek umrunda değil kimsenin bende sadece kendime kadar yapıyorum.
6 da yeni dalıyorum ben uykuya@Fatma Girik yumurta orucu kurallarina mecbur uymaliyiz simdi geldi aklima. Ben sabah 5.30 da kalkiyorum
Ilk yimirta mi 6da yemis olmam gerek
Cok geçmiş olsun canim cay ile pansuman yapmayi denedin miKızlar ya bugün hastaydım noldu bana bilemedim gözümün biri kıpkırmızı zor açıyorum sanırım mikrop kaptı kendimde de halsizlik var her yerim kopuyor Allah'm nolur hasta falan olmayayım lütfen çok amin
25 grKalori onemli degilde karbonhidrat ne kadar ona baksana
Cok gecmis olsunKızlar ya bugün hastaydım noldu bana bilemedim gözümün biri kıpkırmızı zor açıyorum sanırım mikrop kaptı kendimde de halsizlik var her yerim kopuyor Allah'm nolur hasta falan olmayayım lütfen çok amin
Abooov
Teşekkürler canım mikrop sanırım halsizlik neden bilmiyorum inşallah hastalanmamCok gecmis olsun
Mikrop olabilir
Ama halsizlik neden acaba?
Kız ben dun darı yedim. Bı baktım karb 41 gr mış benAbooov
Cok fena
163 boyum var en son 58.7 ydi kilom sonra tartılmadım. Bu cuma bakayım bariSen taş gını hatunsun valla maşallah. Kac kılosun sımdı boyun kac
Yani çöpe gitmesin diye gereksiz karışık menü yapmaktansa iyice az tut ölçüyü. Günlük pratik yapılabilecek şeyler hazırla ya da buzlukta bekletilecek şekilde.Artık öyle yapcam yeriz diyorlar yemiyorlar
Ne yedin anlasam biKız ben dun darı yedim. Bı baktım karb 41 gr mış ben
Afiyet olsunKahvaltı
Siyez ekmeğinden kaşarlı sucuklu tost
(1 dilimi ikiye bölüp yaptım)
1 büyük salatalık
Sade kahve
1 avuç kurutulmuş karışık meyve
Akşam
Marul, domates, salatalık, yeşil soğanla salata
1 adet içli köfte
2.5 lt su (ananaslı detoks suyu)
8.200 adım 492 p
40 dk yürüyüş 40 p
Toplam 532 p
@Ozzybal @Asi Matmazelaysunayy caroline84
Eki Görüntüle 2870522
Canım eşim propolisi çoktandır kullanıyor faydasıda var çok çabuk hastalanırdı elhamdülillah iyi corona için başlamıştı.su bazlı propolis diyorum inanmıyonuz bana
Bence bünyeni bozma canımBende mi yumurta diyeti denesem. Hiç detoks ya da özel diyet denemedim şimdiye kadar
Mısır yavrum haşlanmış misir izmirliler darı derNe yedin anlasam bi
Onunda karb fenaymis