Geldimmmm
Squatlar hariç yapabilirim gibibunu yapmadıysan çok güzelmiş.
insafsız gir iyiyim de git ne bekletiyorsun. bişey oldu sandım.Geldimmmm
yapabilmem için 1 ay sıkı çalışmam lazım diye düşünüyorum. yarın performansım belli olacak bakalım meraktayım.Squatlar hariç yapabilirim gibi
Yapabilirsin canim. Biraz kondisyon lazım.yapabilmem için 1 ay sıkı çalışmam lazım diye düşünüyorum. yarın performansım belli olacak bakalım meraktayım.
MuhahahHha hergun alistirmisim demekinsafsız gir iyiyim de git ne bekletiyorsun. bişey oldu sandım.
çocukken banada en az iki doğum günü yapılırdı yav. bayan kapris olunca ben. şimdi 1 hafta kutluyorum ama nasıl, hergünü kendime hediye alarak geçiriyorum.Yaw bu zamanin ergeni olmaliydim ya. Hem cumartesi hem pazar hemde pazartesi kutlanirmibugun supriz BBQ partisi vardi allahtan sadece protein varsi
Ben atmadim kiz bana atildi@Suzan Avci hayırdır efkarlandım mi müzikler falan
yok canım var daha vaktim ne acelemiz var ki...Yapabilirsin canim. Biraz kondisyon lazım.
Aşı oldun mu
Cocukken bukadar onemsenmiyoduk vallaaçocukken banada en az iki doğum günü yapılırdı yav. bayan kapris olunca ben. şimdi 1 hafta kutluyorum ama nasıl, hergünü kendime hediye alarak geçiriyorum.
Aman kiz yaşlılık işteBen atmadim kiz bana atildi
Bende olmadım. Randevu da almadım.yok canım var daha vaktim ne acelemiz var ki...
Sen kendine yasli diyosan ben neyim kizzzAman kiz yaşlılık işte
Bende olmadım. Randevu da almadım.
surat asmadın mı? ben huysuz suratsız kadınlar gibi gezerdim küçük yaşımda bile. (aramızda kalsın birde güzel bayılırdım)Cocukken bukadar onemsenmiyoduk vallaa
Maalesef benim doğum günümün ortağı var . Kucuk kızımla ben aynı gün doğum günü kutluyoruz 2 gün sonrada oğlanın doğum günü. Bana da 3.... anladınızçocukken banada en az iki doğum günü yapılırdı yav. bayan kapris olunca ben. şimdi 1 hafta kutluyorum ama nasıl, hergünü kendime hediye alarak geçiriyorum.
surat asmadın mı? ben huysuz suratsız kadınlar gibi gezerdim küçük yaşımda bile. (aramızda kalsın birde güzel bayılırdım)
Cicek almis bacim olsun hatirlamis. Adamligini yapsin babaligini yapsin gerisi bos.Maalesef benim doğum günümün ortağı var . Kucuk kızımla ben aynı gün doğum günü kutluyoruz 2 gün sonrada oğlanın doğum günü. Bana da 3.... anladınız
Bu yıl eşim cicek aldı öyle geçti işte
3. Çocuktan sonra benim aklı. Gitti valla 3 gündür kumanda arıyom bulamıyorumSen kendine yasli diyosan ben neyim kizzz
Yaaa . Benimki 15 tatile gelirdi doğum günümü ailem hep kutlandı. Canları sagolsun.surat asmadın mı? ben huysuz suratsız kadınlar gibi gezerdim küçük yaşımda bile. (aramızda kalsın birde güzel bayılırdım)