Koşturmacalı gün uydurmasyon menüsü.Afiyet olsun
Az gibi ama guzel menu.
Sol kolda ayni yerde benim var
Bende mısır yazacaktım tam evet İzmirliler darı der bende izmirde doğdum büyüdümMısır yavrum haşlanmış misir izmirliler darı der
Benimde eşim izmirli bir çok terimlerini bilirimBende mısır yazacaktım tam evet İzmirliler darı der bende izmirde doğdum büyüdüm
Ne yedin bakim baktım yazmamışsın
Canım akşam ekmek yemesen daha güzel olur.Sabah patlıcan közleme salatasi 2 dilim peynir biber 1 dilim tbekmek 1 çatal reçel cay
Ara 1 kucuk lorlu ev puagacasi ayran
Akşam 4 köfte 1 dilim tbekmek salata ayran
Şu 2 lt simdilik
Spor bugün yapamadım yoldan geldik getirdiklerimle uğraşıyorum evi süpürüp silcem
sedulu
Canım normalde de böyle yiyorsun?Dün menü mü yazamamışdım dünkü menüm
Öğıen 2 yumurta
Akşam da az yağda bişmiş karnıbahar yedim
2 litre su içtim.
Bugünkü menum
Öğlen yulaflı omlet yedim
Akşamda küçük porsiyon sarma yedim
3 litr su içtim
Azicik yemissin kiz valla bravo
Cok guzel aksami cok hafif gecirmissin ozellikleKahvaltı
Siyez ekmeğinden kaşarlı sucuklu tost
(1 dilimi ikiye bölüp yaptım)
1 büyük salatalık
Sade kahve
1 avuç kurutulmuş karışık meyve
Akşam
Marul, domates, salatalık, yeşil soğanla salata
1 adet içli köfte
2.5 lt su (ananaslı detoks suyu)
8.200 adım 492 p
40 dk yürüyüş 40 p
Toplam 532 p
@Ozzybal @Asi Matmazelaysunayy caroline84
Eki Görüntüle 2870522
Patlicam parpulama ney kiPazartesi kahvaltı 12.00
Aç karnına 10 tane kiraz,
2 y. K lor peynirli 2 yumurta, 5 zeytin, 3 ceviz, maydonaz salatalık
Ara Türk kahvesi
Akşam 18.00
3 y. K yogurt, 2 y. K bulgur pilavı, 3 y. Kaşığı patlıcan parpulama
2.5 litre su
180 merdiven 54 puan
100 merdiven 30 puan
10 dk tempolu yürüyüş +45 dk tempolu yürüyüş 55 dk 275 puan
8 bin adım 180 *2=360
790 puan
H3RA_ @Ozzybal @Asi Matmazel aysunayy Eki Görüntüle 2870548 Eki Görüntüle 2870550
Takıldım artık ama kilo mu versem sıkılaşmaya mi odaklansam kafa karman çorman oldu
Bu aralar pek iştahım yok o iki yumurtayıda zorla yiyorumCanım akşam ekmek yemesen daha güzel olur.
Canım normalde de böyle yiyorsun?
Yumurtanın yanında zeytin, yeşillik, biber, ceviz olsa daha besleyici olur.
Bide diyetisyenim satmanın yanına yogurtta öneriyor.
Bu sefer geçmiş sayfaları sondan geriye giderek okumaya çalıştım hiç bianlamadım iyi mi
AlysAlys olmuş ama o kim ben çıkarmadım yeşilçam değil di mi ben de Lady Gaga olayım mı kız
ceydoş demeye devam etsen anneme seslenirmişsin gibi hissederim fatoşta.
ana kız sana ne oldu akıma kapılmışsın sende
leydim elastik bant kullanımı bir sonraki aşama olmalı kas grububu hareketlere hazır değilse bant kullanılmamalı. misal ben yarın pilatese başlıyorum ilk bir kaç hafta bant kullanmadan yapacağım. çok uzun zamandır kaslar durağan. belli bir tempo alınca geçiş yapacağım. nasıl mı anlarsın aynı hareketi yapmaya çalıştığında artık çok kolay geliyorsa bant kullanımına geçebilirsin. ağırlık ilk başlangıç 0,5 yeterli olur. ama dersen kollarım güçlü 1,5 kg ile başlamak iyidir. bu kilo ile başlarsın 10 hareket sonra o ağırlıklar zaten 4 katına çıkar.
leydim elastik bant kullanımı bir sonraki aşama olmalı kas grububu hareketlere hazır değilse bant kullanılmamalı. misal ben yarın pilatese başlıyorum ilk bir kaç hafta bant kullanmadan yapacağım. çok uzun zamandır kaslar durağan. belli bir tempo alınca geçiş yapacağım. nasıl mı anlarsın aynı hareketi yapmaya çalıştığında artık çok kolay geliyorsa bant kullanımına geçebilirsin. ağırlık ilk başlangıç 0,5 yeterli olur. ama dersen kollarım güçlü 1,5 kg ile başlamak iyidir. bu kilo ile başlarsın 10 hareket sonra o ağırlıklar zaten 4 katına çıkar.
ana kız sana ne oldu akıma kapılmışsın sende
alışmıştık alys eetiketlemeside kolaydı