Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CEYDOS pilates evde mi hocayla mi?
Aletli pilates falan mi yapacaksın?
evde kendim çalışacağım . nereler kusurluysa oraları hedef alan hareketleri seçeceğim. bant ve dambılı kol ve sırtta kullanacağım, iç bacak için çember, karın için top, yine bacaklara lastik kullanacağım 2 hafta aletsiz olacak.

Olabilir aslinda, 20 dk cazip geldi
Bende bant var agirlik yok,su şişem bile yok ama sabah bakayim tekrardan.

Eskiden plates bide aeobik vardı. Simdi cloe pemila var.
Ben plates yaparken çok zevk alıyorum ve vücudum hemen şekil almasını seviyorum. Ebru salliyi çok beğenirim.

Teşekkürler canım mikrop sanırım halsizlik neden bilmiyorum inşallah hastalanmam

Gecmis olsun canim ,ayni maskeyi farketmeden kullais olabilir misin ? Bir kere 5dklik isim vardi taktim cikardim sonra geri.taktim dedigin gibi kasinti oldu tesaduf galiba dedim ,birkac hafta sonra birdaha oldu kasintidan kocaman apse yapti gozumde

Eskiden plates bide aeobik vardı. Simdi cloe pemila var.
Ben plates yaparken çok zevk alıyorum ve vücudum hemen şekil almasını seviyorum. Ebru salliyi çok beğenirim.
tuğçe ve reyhan favorimdir. nefesleri doğru veriyorlar. pilateste çok önemli bir detay yanlış nefes almak yaptığın tüm sporu yerle bir ediyor. hareketleride ebruya göre daha muntazam.

tuğçe ve reyhan favorimdir. nefesleri doğru veriyorlar. pilateste çok önemli bir detay yanlış nefes almak yaptığın tüm sporu yerle bir ediyor. hareketleride ebruya göre daha muntazam.
Tuğçe almış başını gitmiş. Benim gibi hareketleri kısıtlı biri için zor . Ben yapamadım. Reyhan da kısa hareketleri gösterip bitiriyor beğeniyorum. O hanımı.

Denerim yarına vakit bulursam güzel duruyor.
Bant ve ağırlık var bende.
Bant popo ve upper body çalışırken kullanıyorum genelde gerçekten güzel etki ediyor. Ya benim bacaklar on numara oldu kaslı falan amaaaaa amaaaa alt göbek ve bel

2 sene yaptım alt karın cıvık hamurdan sadece katı hamur kıvamına geçti.

Herkes kendinde ne yoksa onu ister

Ben benim popoyu inceltti isem herkes her yeri inceltir

gece 23:59 dan sonra yazılan menülere bakmadığımı ve su miktarı 2,5 lt altı menülere ifade koymadığımı beyan eder sevgilerimi sunarım.
Tamam kızma fato bacım.
Yarından itibaren sporu beklemeden menu yazayım.
Benimde alt göbek sorunu 3 sezeryandan sonra.o kısmı hissetmiyorum bile.
Popo+.basen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…