- 2 Ekim 2007
- 5.042
- 7.943
- 43
Evet canim. O kadar yaramazlık yapıyorlar ki .şimdi kızıyorsun ileride gülerek hatırlayacaksın
Bu ara oglan balkondan ne bulursa asaği atiyorki gidip alalım diye.
Kumandayı da bulamadım. İnşallah çöpe atmamışım dır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim. O kadar yaramazlık yapıyorlar ki .şimdi kızıyorsun ileride gülerek hatırlayacaksın
Veriyor sonra yiyoz hop yine alıyor. Ne yapalım yiyeceklerle mutlu oluyoruz.Harıka. Bnde 86 ıle girdım doguma 1.cide oyy felaketti. Neysekı verdık
evde kendim çalışacağım . nereler kusurluysa oraları hedef alan hareketleri seçeceğim. bant ve dambılı kol ve sırtta kullanacağım, iç bacak için çember, karın için top, yine bacaklara lastik kullanacağım 2 hafta aletsiz olacak.
Eskiden plates bide aeobik vardı. Simdi cloe pemila var.evde kendim çalışacağım . nereler kusurluysa oraları hedef alan hareketleri seçeceğim. bant ve dambılı kol ve sırtta kullanacağım, iç bacak için çember, karın için top, yine bacaklara lastik kullanacağım 2 hafta aletsiz olacak.
Teşekkürler canım mikrop sanırım halsizlik neden bilmiyorum inşallah hastalanmam
sakın kullanma bandı. biraz ilerlet öyle başlaOlabilir aslinda, 20 dk cazip geldi
Bende bant var agirlik yok,su şişem bile yok ama sabah bakayim tekrardan.
tuğçe ve reyhan favorimdir. nefesleri doğru veriyorlar. pilateste çok önemli bir detay yanlış nefes almak yaptığın tüm sporu yerle bir ediyor. hareketleride ebruya göre daha muntazam.Eskiden plates bide aeobik vardı. Simdi cloe pemila var.
Ben plates yaparken çok zevk alıyorum ve vücudum hemen şekil almasını seviyorum. Ebru salliyi çok beğenirim.
Tuğçe almış başını gitmiş. Benim gibi hareketleri kısıtlı biri için zor . Ben yapamadım. Reyhan da kısa hareketleri gösterip bitiriyor beğeniyorum. O hanımı.tuğçe ve reyhan favorimdir. nefesleri doğru veriyorlar. pilateste çok önemli bir detay yanlış nefes almak yaptığın tüm sporu yerle bir ediyor. hareketleride ebruya göre daha muntazam.
Eki Görüntüle 2870587
menün çok az geldi bana bugün. yarın daha makul bir beslenme bekliyorum.
@Mahi57 asena87 @Yzgt66 menülerinizi beğendim. su ve sporda güzel tebrik ederim.
2 sene yaptım alt karın cıvık hamurdan sadece katı hamur kıvamına geçti.Denerim yarına vakit bulursam güzel duruyor.
Bant ve ağırlık var bende.
Bant popo ve upper body çalışırken kullanıyorum genelde gerçekten güzel etki ediyor. Ya benim bacaklar on numara oldu kaslı falan amaaaaa amaaaa alt göbek ve bel
Denerim yarına vakit bulursam güzel duruyor.
Bant popo ve upper body çalışırken kullanıyorum genelde gerçekten güzel etki ediyor. Ya benim bacaklar on numara oldu kaslı falan amaaaaa amaaaa alt göbek ve bel
Tamam kızma fato bacım.gece 23:59 dan sonra yazılan menülere bakmadığımı ve su miktarı 2,5 lt altı menülere ifade koymadığımı beyan eder sevgilerimi sunarım.
Benimde alt göbek sorunu 3 sezeryandan sonra.o kısmı hissetmiyorum bile.Denerim yarına vakit bulursam güzel duruyor.
Ayyy hadi umarım ya gerçi baya toparladım ama hala tam istediğim kıvamda değil nalet olsun göbeklereHerkes kendinde ne yoksa onu ister
Ben benim popoyu inceltti isem herkes her yeri inceltir
Paylaş yarin yapmaya çalışalım.
bunu yapmadıysan çok güzelmiş.