- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 42
Baska bir detayi merak ettim simdi? Meme deme döverim
Aman hasta olmayın daIyi akşamlar.hanimlar
Bugun çocukların zoruyla çarşıya çıktım. Yağmur bastırdı yavru kedi gibi hepimiz ıslandık.
Yaw meme diyecektin oldu mu şimdiya aklima gelmemisti aklima soktun bak
Hc yagli kahveden geldi galiba,
yoksa o menu hatirladigim kadariyla senlik degil gibi geldi ama yanlis animsiyor da olabilirim
Seni gözüme kestirdim hatunArtırıp ekledim kaptancim
Bugünlerde zaten hiç halim yok canım yataktan çıkmak istemiyor. İnşallah hasta olmamAman hasta olmayın da
Bu ara hava da bi değişik
Bi acıyo aniden yağıyor
Normalde böyle şeyler beni gaza getirir en son gaza geldigimde 40 bin ustu adim atmistim. Insallah gaza gelirim aminSeni gözüme kestirdim hatun
Klan içi sporda seni geçmeliyim
Vitamin takviyesi al canım bi de acılı ekşili tavuk suyuna çorba ohhh misBugünlerde zaten hiç halim yok canım yataktan çıkmak istemiyor. İnşallah hasta olmam
Havalarda bi açıyor bi yağmur yağıyor.
Wuuu 40k adım havalı duruyoNormalde böyle şeyler beni gaza getirir en son gaza geldigimde 40 bin ustu adim atmistim. Insallah gaza gelirim amin
İnşallah birlikte veririz canımSenin liste baya iyi canım yani insan uzun süre bıkmadan yapar inşallah çok güzel kilolar verirsin
Şimdi hatırladım
Berbat verdigimin yarisini aldim ama benim ihmalim cok 3 beyaza geri donus yaptim daBirgaripanne kilo durumun nasıl?
Hoş geldin canım
Butun gruplarin mezunlari geri donuyor ama biz geri kendi takimimiza doneriz agaHoşgeldin..Bu grubun mezunları geri geliyor demişti @Alys demek doğruymuş
Terzilige basladik canim yemeden olmuyor ama yarin baslayacagim geri insAllah
❤❤Selamlar
Katiliyorum dediklerineBurası aşırı bağımlılık yapıyor, yeni gelenler uyarılmalı bence
Hiç başka takıma göz ucuyla bile bakmadım bu takım bana öyle iyi geliyor ki sıcak kanlı insanlar ve aşırı sportif insanlarla doluadım sayılarını bi görüyorum 20.000 filan böyle bakıyorum
Iyiyim de sen kimsin taniyamadimkız tansu sen misin? nasılsın ?
Iyiyim sen nasilsin ❤❤❤Selam canım nasılsın
Ben tansssss ablam ilk katildigimda tanismistikHosgeldin canim sen.kimsin badem
Aaa nerelerdesin hatırladım hatırlamaz olurmuyum canim
Berbat verdigimin yarisini aldim ama benim ihmalim cok 3 beyaza geri donus yaptim da
Butun gruplarin mezunlari geri donuyor ama biz geri kendi takimimiza doneriz aga
Terzilige basladik canim yemeden olmuyor ama yarin baslayacagim geri insAllah
❤❤
Katiliyorum dediklerine
Iyiyim de sen kimsin taniyamadim
Iyiyim sen nasilsin ❤❤❤
Ben tansssss ablam ilk katildigimda tanismistik
Bugün bende aynıyımBugun menu berbat nasıl yazicam bilmiyorum
Cok fazla yorgunum. O yuzden cezani kesip yatacagim. Porsiyonlar kucuk evet ama hep karbonhidrat.
Bir ustede senin menu varmisSabah
1 yumurtalı menemen
1.5 dilim tb ekmek
Peynir
Domates salatalik
Ogle
Y.mercimekli nohutlu corba 1 kepçe
Aksam
Türlü
Salata Yoğurt
2 kepçe yogurtlu bulgur köfte ()
2 cizivic kraker()