Masallah HarikasinPokemon öyle nalet bi oyun işte
Bi ara ciddi ciddi bağımlısıydım. Sabah işe giderken falan servisle sürekli pokemon arardım. Telefonun şarjı dayanmıyordu. Ama güzel adım attırıyor oyunun amacı o
Spor yapıcam bugün bol bol yine ortaya karışık kaset gibi Pamela,Chloe falan öyle 1.5 saatlik maraton belirledim kendime.
Bacak kaslarım yerinde sıkıntı yok. Popoyu biraz yukarı kaldırma ve göbek tabiki
Olsun canım sende bol bol yürüyorsun. Yürüyüş yapmaya bayılıyorum ama dışarıda benim oğlan çılgınlar gibi koşuyorMasallah Harikasin
Ben su ara yine anca kardio yapabiliyorum
Yarin Mira krese gidecek. Vaktim anca ozaman olur
Kaptanım cuma kilo bildiriminide menü yazdıgımız yere yazsak olmazmı?Kizlar 4 haftalik bireysel raporu hazirliyorum
Kilo bildirimi gec yapanlar ,lutfen bundan sonra daha dikkatli olsun.
Tek tek arayis icindeyim gec bildirdiginiz haftalar. Ve bu sürekli ayni kisiler ..
A Arrietty_ çook özür dilerim. Dün köye gitmiştik açık hava mı çarptı anlamadım akşamın dokuzunda uyumuşum koltukta.Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi
Vampirellalar Cuma Cumartesi Spor Puani @Lusi / / 131+180 @Suzan Avci / / 545+830 @KumraL_KrakeR Ödül / / / / 5bin Adim 80 + 354 Dahlia_ Ödül / / ⚠ 177 @_Vera_ / 460
: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
: Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari
: Fazla Karbonhidrat telafisi
: Gec Bildirim
Dahlia_ @_Vera_ Menüler nerede kizlar??? Lütfen Ertesi güne birakmayin. Gec paylasim oluyor diye sabaha birakiyorum tabloyu. Menülerinizi bekliyorum ,ama tabloya puanlari ve menuyu gecirmiyorum. Mutlaka yorumlayacagim ama menüleri
Gunaydin kuzumGünaydın herkeseeee
Güya erken kalkıp yürüyüşe gidecektim heryerim agrıyorneyse dinlenmiş oldum
Kendime hc Li bi kahve yapıp uyanayım bari
Nörürsünüz gı gadasını aldıklarım
Günaydın herkeseeee
Güya erken kalkıp yürüyüşe gidecektim heryerim agrıyorneyse dinlenmiş oldum
Kendime hc Li bi kahve yapıp uyanayım bari
Nörürsünüz gı gadasını aldıklarım
Masallah Harikasin
Ben su ara yine anca kardio yapabiliyorum
Yarin Mira krese gidecek. Vaktim anca ozaman olur
Şahane planGunaydin kuzumBen hazirlaniyorum crossfite gidecez kizimla. O grupla sonrasinda pikbik yapacaz. Dogum gunu icin herkes saglikli bisey getirecek
Sonra eve gelip burayi spamlemeyi dusunuyorum
Kim o bırakmayanBıraksalar uyurum da bırakmıyorlar işte
Saat kaç oldu ayılamadım, oturuyorum şimdi, kalkıp yemek yapmam lazım
Birde Sabir versinAa kizlarimiz adasmis Allah bagislasin
Soguk su ile birdaha yika yuzunu :))Bıraksalar uyurum da bırakmıyorlar işte
Saat kaç oldu ayılamadım, oturuyorum şimdi, kalkıp yemek yapmam lazım
Mmmmhhh haşhaşlı kekkkkkkkSoguk su ile birdaha yika yuzunu :))
Buzdolabini temizledim, alisverise cikacagim. Dolaplarada giristim o aramutfakdan cikamicam bugun boyle giderse
Hashas kavanozuna goz diktim. Siyah pirinc icin lazim. Hashasli kek yapacagim o bahane ile cocuklara
Cocuklara var bize yohMmmmhhh haşhaşlı kekkkkkkk
Kaptan bak yazma şöyle şeyler
İçimdeki açı zor tutuyomkahvemi içeyim en iyisi yok kek falan dimi
Bende çocuk yooooh baaaaneCocuklara var bize yoh
Kahve ic sen
Ustune leslie patlat oh mis
Bi beni mi acıktırıyor bu meretAynen ya geçen yulaflı tost yedim akşam öğünümde ana sabaha kadar midem doluydu
Yarın kahvaltıda yapayım bari üşenmezsem
Tost harcımı hazırladım şimdi yürüyüş videosu yapacam, sonra tostumu yicem beklicemBi beni mi acıktırıyor bu meret
Memiş yok kısa sürdü bak geçmiş yapmanMusmutlu bir pazar diliyorum hepiciğinize kuzular