Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saatte ancak gelebildim canım kardeşimgil geldi iki defa girmek istedim ama yazmaya fırsat bulamadan çıktım iki gün beni idare edebilir misin erken giremezsem menüleriaedenli spor ve su eksik
Karpuzuncekirdegi ve matilda34 kizlar menüler nerede ? Saat geç oldu epeyce. Yemek ve spor işi bitmiştir diye tahmin ediyorum.
Tesekkur canIyi eglenceler
Tanss derken hangıntans ben ılk gırdıgımde bı tanss vardı kaptan yrdımcısı 70 lı kılolarda ayrıldı omuBen tansssss ablam ilk katildigimda tanismistik
Günaydın, şimdi yazabildim kaptanımaedenli spor ve su eksik
Karpuzuncekirdegi ve matilda34 kizlar menüler nerede ? Saat geç oldu epeyce. Yemek ve spor işi bitmiştir diye tahmin ediyorum.
Vampirellalar | Cuma | Cumartesi | Spor Puani | |||
Lusi | / | / | 131+180 | |||
@Suzan Avci | / | / | 545+830 | |||
KumraL_KrakeR | Ödül / / | / / 5bin Adim | 80 + 354 | |||
Dahlia_ | Ödül / / ⚠ | 177 | ||||
@_Vera_ | / | 460 |
Günaydin abla. Sizede mutlu pazarlarGünaydın kizceler, mutlu pazarlar...
Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi
Vampirellalar Cuma Cumartesi Spor Puani Lusi / / 131+180 @Suzan Avci / / 545+830 KumraL_KrakeR Ödül / / / / 5bin Adim 80 + 354 Dahlia_ Ödül / / ⚠ 177 @_Vera_ / 460
: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
: Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari
: Fazla Karbonhidrat telafisi
: Gec Bildirim
Dahlia_ @_Vera_ Menüler nerede kizlar??? Lütfen Ertesi güne birakmayin. Gec paylasim oluyor diye sabaha birakiyorum tabloyu. Menülerinizi bekliyorum ,ama tabloya puanlari ve menuyu gecirmiyorum. Mutlaka yorumlayacagim ama menüleri
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Spor toplamları | |
aedenli | 1156 P | |||||||
matilda34 | Ödül | 865 P | ||||||
@emell_ | Ödül | 1334 P | ||||||
Karpuzuncekirdegi | Ödül | 610 P | ||||||
istanbulin | Ödül | 2166 P |
Tamam canım en geç sabah erken saatte yani benden önce yazmalısın. Yoksa tabloya ekleyemem.Bu saatte ancak gelebildim canım kardeşimgil geldi iki defa girmek istedim ama yazmaya fırsat bulamadan çıktım iki gün beni idare edebilir misin erken giremezsem menüleri
Sabah oldugu icin sorun yok. Aksam da karbonhidratsiz ama sen Yinede yap 5bin ekstra adim. Suyun da az olmus. Ben bu sabah Elma sirkesi ve limon sktim suyuma. Fena degil. Deneye bilirsin :)Dünkü menüm..
Evde değildim saçma sapan bir menü oldu gerçi..
Sabah
Maydanoz kürü
Yarım el kadar az yağlı börek (geçen günkü pilavı ödül yazdığı görmeden yedim, yoksa yemezdim)
Öğlen
1 dilim ekmek üzerine ekşi krema
Ara
3 kayısı
1 avuç kiraz
Akşam
1 ızgara domates
Yarım tabak salata
Su evde 1 litre kadar içtim sanırım, sonrasını hiç sayamadım..
Bugün telafi edeceğim hepsini..
5bin adım da ben alayım ceza olarak
A Arrietty_
Gunaydin SedumGünaydın kızlar
Yeni gün yeni maraton başladı bende.
Ayılmak için hc yağlı kahve yaptım onu içiyorum. Bir iki saat sonra kahvaltı yaparım anca
Pokemon öyle nalet bi oyun işteGunaydin Sedum
Planda neler var da maraton diyorsun?
Asil maraton bizde
7de pokemon avina ciktik disari
Valla bilmiyorum. Hayir galiba. Suan pokemon toplama isindeler
Senin kızın da işine gelmiştir. Gezmeye bahaneValla bilmiyorum. Hayir galiba. Suan pokemon toplama isindeler
Adim atsin disari ciksin buyuk diye yukledik. Isede yariyor ama sabahin 7si aksamin 9u da fazla oldu sanki