Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aedenli aedenli spor ve su eksik
Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi ve matilda34 matilda34 kizlar menüler nerede ? Saat geç oldu epeyce. Yemek ve spor işi bitmiştir diye tahmin ediyorum.
Bu saatte ancak gelebildim canım kardeşimgil geldi iki defa girmek istedim ama yazmaya fırsat bulamadan çıktım iki gün beni idare edebilir misin erken giremezsem menüleri

🧛‍♀️Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi 🧛‍♀️
VampirellalarCumaCumartesiSpor Puani
Lusi Lusi 🦾/ 💧💪/💧131+180
@Suzan Avci💪/💧💪/💧545+830
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Ödül / 💪/💧🦾/ 💧 / 5bin Adim 💥80 + 354
Dahlia_ Dahlia_ Ödül / 💪/💀177
@_Vera_💪/💧💀460

💪 : Dengeli menü
🦾 : Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
💧 : Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari

💥: Fazla Karbonhidrat telafisi
💀 : Gec Bildirim

Dahlia_ Dahlia_ @_Vera_ Menüler nerede kizlar??? Lütfen Ertesi güne birakmayin. Gec paylasim oluyor diye sabaha birakiyorum tabloyu. Menülerinizi bekliyorum ,ama tabloya puanlari ve menuyu gecirmiyorum. Mutlaka yorumlayacagim ama menüleri

Günaydın kızlar..
Çok yorgunum, eve geç saatte döndüm dün, başımı yastığa koyduğum gibi uyumuşum hiç telefonu elime alacak takatim yoktu..

🧛‍♀️Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi 🧛‍♀️
VampirellalarCumaCumartesiSpor Puani
Lusi Lusi 🦾/ 💧💪/💧131+180
@Suzan Avci💪/💧💪/💧545+830
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Ödül / 💪/💧🦾/ 💧 / 5bin Adim 💥80 + 354
Dahlia_ Dahlia_ Ödül / 💪/💀177
@_Vera_💪/💧💀460

💪 : Dengeli menü
🦾 : Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
💧 : Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari

💥: Fazla Karbonhidrat telafisi
💀 : Gec Bildirim

Dahlia_ Dahlia_ @_Vera_ Menüler nerede kizlar??? Lütfen Ertesi güne birakmayin. Gec paylasim oluyor diye sabaha birakiyorum tabloyu. Menülerinizi bekliyorum ,ama tabloya puanlari ve menuyu gecirmiyorum. Mutlaka yorumlayacagim ama menüleri

Bir daha olmayacak canım..
Dün çok kötüydüm hiç bakamadım akşam.. Bundan sonra erkenden yazacağım menümü..

🧟‍♀️ 731. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ 🧟‍♀️
CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSpor toplamları
aedenli aedenli 🆗🆗1156 P
matilda34 matilda34 🆗Ödül🆗865 P
@emell_ 🆗Ödül🆗1334 P
Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi 🆗🆗 💧 Ödül610 P
istanbulin istanbulin 🆗Ödül🆗 2166 P

🆗 : Menü ve spor sıkıntısız

💧 : Su az

:spor: : Egzersiz eksik

🍞 : Karbonhidrat fazla

🥗 : Akşam menüsünde yeşillik eksik

Kızlar bugün itibari ile ödül öğünleri bitti. Yarına kontrol tartı günümüz. Akşam hafif menülerle geçirmeye çalışın.
Yarın kontrol kilonuzu yazarken cuma günü için hedef belirtmeyi unutmayın.

Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi Dün su düşük kalmış bugün telafi etmelisin. Rakı vücuttan epeyce su götürür. Bugün bol su ya da soda tüketmelisin.

Bu saatte ancak gelebildim canım kardeşimgil geldi iki defa girmek istedim ama yazmaya fırsat bulamadan çıktım iki gün beni idare edebilir misin erken giremezsem menüleri
Tamam canım en geç sabah erken saatte yani benden önce yazmalısın. Yoksa tabloya ekleyemem.

Dünkü menüm..
Evde değildim saçma sapan bir menü oldu gerçi..

Sabah
Maydanoz kürü
Yarım el kadar az yağlı börek (geçen günkü pilavı ödül yazdığı görmeden yedim, yoksa yemezdim)

Öğlen
1 dilim ekmek üzerine ekşi krema

Ara
3 kayısı
1 avuç kiraz

Akşam
1 ızgara domates
Yarım tabak salata

Su evde 1 litre kadar içtim sanırım, sonrasını hiç sayamadım..

Bugün telafi edeceğim hepsini..
5bin adım da ben alayım ceza olarak

A Arrietty_
Sabah oldugu icin sorun yok. Aksam da karbonhidratsiz ama sen Yinede yap 5bin ekstra adim. Suyun da az olmus. Ben bu sabah Elma sirkesi ve limon sktim suyuma. Fena degil. Deneye bilirsin :)

Günaydın kızlar
Yeni gün yeni maraton başladı bende.
Ayılmak için hc yağlı kahve yaptım onu içiyorum. Bir iki saat sonra kahvaltı yaparım anca
Gunaydin Sedum
Planda neler var da maraton diyorsun?
Asil maraton bizde :KK53:
7de pokemon avina ciktik disari :deli:

Gunaydin Sedum
Planda neler var da maraton diyorsun?
Asil maraton bizde :KK53:
7de pokemon avina ciktik disari :deli:
Pokemon öyle nalet bi oyun işte :KK53:
Bi ara ciddi ciddi bağımlısıydım. Sabah işe giderken falan servisle sürekli pokemon arardım. Telefonun şarjı dayanmıyordu. Ama güzel adım attırıyor oyunun amacı o :rapci:

Spor yapıcam bugün bol bol yine ortaya karışık kaset gibi Pamela,Chloe falan öyle 1.5 saatlik maraton belirledim kendime.
Bacak kaslarım yerinde sıkıntı yok. Popoyu biraz yukarı kaldırma ve göbek tabiki :sinirli:

A Arrietty_ pokemonda kule savaşlarına falan girdiniz mi acayip eğlenceli oluyordu
Valla bilmiyorum. Hayir galiba. Suan pokemon toplama isindeler 😂
Adim atsin disari ciksin buyuk diye yukledik. Isede yariyor 😂 ama sabahin 7si aksamin 9u da fazla oldu sanki 😂😂

X