Ceylani yerken gormek azcik zorSen zaten bu hafta fazla vermiştin ye kuzum ye bişey olmaz
Sabah gorseydın oyle demzdın. Dün sımıt bugun borek hıc olmadı hıcc. Ama olsun telafı ederıZ gardaşCeylani yerken gormek azcik zor
Kaç yaşındasın profil fotondan ötürü diyorum eccik büyük müdünkü menünü alıntılamışım ama olsun dünde güzel bugünde şahanenoldu bana bunadım mı ne
Tabii herkesin ayağını kaydıracam binecem takımın üstüne vuracam kırbacı vuracam kırbacıVayyy.. en cok ben verecem saksı degılım dıyosun
23 yaşındayım yaaa ahahaha sadece firdevs hanım idolüm de ondan ppde yıllardırKaç yaşındasın profil fotondan ötürü diyorum eccik büyük mü
Zorlama kendini ye gitsin can boğazdan gelir yavruSabah gorseydın oyle demzdın. Dün sımıt bugun borek hıc olmadı hıcc. Ama olsun telafı ederıZ gardaş
Ahahahah manyak aysunayy ın ayagını kaydırmadan o iş zorTabii herkesin ayağını kaydıracam binecem takımın üstüne vuracam kırbacı vuracam kırbacı1.ben olacam
Anaa ne fena bısey çıktı senın ıcındenZorlama kendini ye gitsin can boğazdan gelir yavruhele @Onlymemeself yavrum sen hiç eziyet etme kendine bu hafta dinlen biraz
Kirbac vuracak biri varsa o benim işim en çok bana kirbaclatacaksiniz saksı değilim benTabii herkesin ayağını kaydıracam binecem takımın üstüne vuracam kırbacı vuracam kırbacı1.ben olacam
Ayy yaşlarımıxı degıselımmı yaa ben bu 30 ları sevmedım 20 yaşıma dönmek istiyorum hatta mumkunse 1923 yaşındayım yaaa ahahaha sadece firdevs hanım idolüm de ondan ppde yıllardır
Takımca senın kırbaclarına karşı koyamıyoruz canım fantezımız olduKirbac vuracak biri varsa o benim işim en çok bana kirbaclatacaksiniz saksı değilim ben
ben yeni geldim takıma dur bi yıldız olayım sonra sen tekrar olursunZorlama kendini ye gitsin can boğazdan gelir yavruhele @Onlymemeself yavrum sen hiç eziyet etme kendine bu hafta dinlen biraz
Sen kırbaşla ben peşindeyim kaptanımKirbac vuracak biri varsa o benim işim en çok bana kirbaclatacaksiniz saksı değilim ben
Ehejeh iyi canım minnakmışsın ağzını burnunu senin büyümüş de menü yorumlarmış minnoş23 yaşındayım yaaa ahahaha sadece firdevs hanım idolüm de ondan ppde yıllardır
Alıştık tabiiTakımca senın kırbaclarına karşı koyamıyoruz canım fantezımız oldu
ben 17-23 arasını hatırlamıyorum 20den sonrası koşarak mı geçiyor anlamıyorum dün dedem bana ne ınavına girdin üniversite sınavı mı dedi ahahaha yaşasın 1.55 boy minyon tip yaşımı göstermiyorum allahtan otuzlara güvenle giricemAyy yaşlarımıxı degıselımmı yaa ben bu 30 ları sevmedım 20 yaşıma dönmek istiyorum hatta mumkunse 19
Ama kafamız nasıl güzel nasıl güzelAnaa ne fena bısey çıktı senın ıcınden
Heidi olcam bendag cok