3. Bacak gibi tek kol diyor yahuKac yazdigimi bosver beybi sen, o sasirtmalik.
Rest gunum demis miydim.
Tek kolla bir de bu yani
Eki Görüntüle 2868879
Hangi video kaçırdım benPablo pablo
Bak aramızda kalsın kimse duymasın sana bir tüyo vereyim challenge günlerini boş geçme1 hafta afedersin k... yırttım deli gibi adim attım yinede birinci olamadım
Ben spora değil tartıya odaklıyımKac yazdigimi bosver beybi sen, o sasirtmalik.
Rest gunum demis miydim.
Tek kolla bir de bu yani
Eki Görüntüle 2868879
Ben de çok seviyorum fındıklı filtre kahve, ama son aldıklarımı beğendim, sen hangi markayı aldın?Akşam yemeği yemedim ve acıktımkendimi kahveye vurdum. Bugün fındık aromalı filtre kahve aldım buram buram fındık kokuyor nefsi kandırmak için alternatif olabilir
Hmm, bir deneyelim bakalım, hazır köy gibi bir yerdeyken.1 hafta afedersin k... yırttım deli gibi adim attım yinede birinci olamadım
Yaa değil miTakimin en kucugu
Ben dinlensemde yemiyorum
Hee anladim. Ben bile aldim ayol
Çok sağolHeytt bee klandaşım spor derecesi senin köpeeeenn olmuş sen yaparsın
Fantezi istersen her türlü
3-4 kişiyiz ama grubun içinde farklı insanlar varo video geldi aklima
3-5 manyak varız dıyosun heBuldum buldumhahahah sondaki kahkahaya bayılıyorum
Grubun İçinde Farklı İnsanlarda var Pablo Pablo (Orijinal)
Devamını bilmiyorum sıkıntı olmasıHangi video kaçırdım ben
Her daim şaşmaz. Ama önemli nokta farklı insanlar var olması3-5 manyak varız dıyosun he
Ben spora değil tartıya odaklıyım
Hatice’yle ilgilenmiyorum
Hadi bakalım gerçekten aç gezerim ama yenilmiyceeemmm
Görüşelim bebişSen o alttaki imzani degistir bakem, yanlis yonlendirme kk ahalisini,
54 falan degilsin
Once ben gorcem 54u
Kız sizin boyunuz kac acaba da 54 lere koşuyorsunuz yeter daaSen o alttaki imzani degistir bakem, yanlis yonlendirme kk ahalisini,
54 falan degilsin
Once ben gorcem 54u
Nescafe mi gülüm o sen deyince öğrencilik zamanlarım geldi zihnimeAkşam yemeği yemedim ve acıktımkendimi kahveye vurdum. Bugün fındık aromalı filtre kahve aldım buram buram fındık kokuyor nefsi kandırmak için alternatif olabilir
164 benKız sizin boyunuz kac acaba da 54 lere koşuyorsunuz yeter daa
Haftaya eskı tartınla tartıl bu haftaya gıre 2 kg garantıGörüşelim bebişfinalde bekliyorum seni
Çok bekletme
Valla Ben tiktok izlemiyorum. Bu şeylere biraz da.uzagim . Yaşım itibariyle de pek anlamadım.Devamını bilmiyorum sıkıntı olması