- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Aminnn insallah cicegimTamamdır canım
Çok güzel haber bu hayırlı olsun kuzucuk. Sağlıkla huzurla hayırla otur inşallah yeni evinde
Öyle de içime oturdu hala atamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn insallah cicegimTamamdır canım
Çok güzel haber bu hayırlı olsun kuzucuk. Sağlıkla huzurla hayırla otur inşallah yeni evinde
Öyle de içime oturdu hala atamadım
dag cokBen gidiyom
Kendimi dağlara taşlara vuracam
Tabi önce bi dağ bulmalıyım Konya’da zor
aysunayy herkese bulastirdi detoxuBen de yumurta detoksu yapcam ilk defa bakalım inşallah işe yarar
Nerde oturuyon kız gule gule. Neyı kacrdımPuhahahahha gorecez bebem
Sagol canim benimm
Vaayy vaayyy benden sonra kuzu benden sonraa 1. Belli 2.kimYAZACAZZZZZ!
@KumraL_KrakeR sende eski haline döndün demi kizz? @AKovser bu hafta super bi eksiyle geldi zaten Lusi biriyle kapisiyor zaten demekki full verecek kendini
Bennnn rekor bi eksiyle gelecem
Serumda kilo yapıyor kaptanım ölüm orucu işe yarar bencesiz kalın 10 binde
peri kızları fena kafa tuttum klan liderlerine
bu hafta yemek yemeyelim serumla beslenelim
Benim Canım H3RA_ kaptanıma gaddar demeye nasıl cüret edersin bre gafil yıkıllllllViiyyy ben yanlis kisiye gaddar diyomusum
Yavv he hee
Hiçç biz onu emmeyektevuhhuuuuu tebrikler bizeee
canımsın aynen öyle emeklerimize sağlık
hadi bakalım kan emeyim diye yemek olma da
Evet kuşum bu hafta herkese kafa tutmuşken süper bir hafta yapmamız lazımSüper bir hafta bizi bekliyor, bu hafta sporda derece yapmayı da hedefliyorum, hadi bakalım
Evet günlük minimum 11 bin adim ve 3 litre su
Ben de yumurta detoksu yapcam ilk defa bakalım inşallah işe yarar
Nerde oturuyon kız gule gule. Neyı kacrdım
Kizlar bizim burda kiralik ev bulmak cooookkkk zorr. En az 4-5 sene bekliyorsun.
evimde satacam mecburen. 2 ay once oncelik icin basvurmustum, 3 ay icinde ev veriliyo ozaman. Ama hic umudum yoktu. Az once haber geldi kabul oldu diye.
Cok mutluyum Bi gidem carsiya adimimi 15 bine tamamlayim
Once kaptani begenme simdide toparla bakimBenim Canım @neutral kaptanıma gaddar demeye nasıl cüret edersin bre gafil yıkıllllll
Ozzybal kiz sana noliiSüper bir hafta bizi bekliyor, bu hafta sporda derece yapmayı da hedefliyorum, hadi bakalım
Evet günlük minimum 11 bin adim ve 3 litre su
Hadi ordan sen yanlış anlamışsın bikeremOnce kaptani begenme simdide toparla bakim
klan kankilerimin menülerine yorum yapmam gerekiyor sanırımke. çok çok çok güzel bir gün olmuş
çook geçmiş olsun regl günleri çok lanetli bitter tahin pekmez nohut bulgur tarhana karb ağırlıklı bir gün olmuş klan kankim ama reglden dolay erir gider o toparlarsın sonraki günleriŞekersiz 21 gün 11. Gün
Saat 11
4 kepçe mercimek çorbası
2 wasa
Bi tatlı kaşığı tahin-pekmez
Saat 14
20 Gr badem
İki kare bitter çikolata
Saat 18.30
3 kaşık tarhana çorbası
Kuşbaşı 4 parça et
1 kaşık bulgur pilavı
Saat 20
İki avuç kavrulmuş nohut
İki kare bitter çikolata
Filtre kahve
Reglim ilk günü çok ağrım halsizliğim var tüm gün koltukta pinekledim spor vs de yapmadım.
2 + litre su
4.387 adım
A Arrietty_
Süpermiş. Hayırlısı olsun
Bende cerez yedım az once aksam yemedım cunku sabah borek yedım pşs boğaz ceylanAkşam yemeği yemedim ve acıktım kendimi kahveye vurdum. Bugün fındık aromalı filtre kahve aldım buram buram fındık kokuyor nefsi kandırmak için alternatif olabilir
Ne içiyon kuzu bana da lazım o kafadan
Hepsi toplansa iki dilim ekmek eder mi ya nasıl karbonhidrat ağırlıklı ben mi hiç anlamıyorum bu iştenklan kankilerimin menülerine yorum yapmam gerekiyor sanırımke. çok çok çok güzel bir gün olmuş
çook geçmiş olsun regl günleri çok lanetli bitter tahin pekmez nohut bulgur tarhana karb ağırlıklı bir gün olmuş klan kankim ama reglden dolay erir gider o toparlarsın sonraki günleri
Sen zaten bu hafta fazla vermiştin ye kuzum ye bişey olmazSüpermiş. Hayırlısı olsun
Bende cerez yedım az once aksam yemedım cunku sabah borek yedım pşs boğaz ceylan
Sagol kuzucummSüpermiş. Hayırlısı olsun
Bende cerez yedım az once aksam yemedım cunku sabah borek yedım pşs boğaz ceylan
Vayyy.. en cok ben verecem saksı degılım dıyosunSen zaten bu hafta fazla vermiştin ye kuzum ye bişey olmaz