- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Su istermisin?Ne içiyon kuzu bana da lazım o kafadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su istermisin?Ne içiyon kuzu bana da lazım o kafadan
Her yaşın güzelliği başka 34 yaşıma giriyorum evet eski günler güzeldi ama önümüzdeki günlere bakmak lazımAyy yaşlarımıxı degıselımmı yaa ben bu 30 ları sevmedım 20 yaşıma dönmek istiyorum hatta mumkunse 19
Yorumla tabi her zaman beklerim
Yaa aynen oyle 25 ten aonra koşuyor yıllar. Ne ara 32 oldum ben anlamıyorum hatrlamıyorumda ama 20 yasımı gerı ıstıyorum. Gercı ruhum 18 ama olsunben 17-23 arasını hatırlamıyorum 20den sonrası koşarak mı geçiyor anlamıyorum dün dedem bana ne ınavına girdin üniversite sınavı mı dedi ahahaha yaşasın 1.55 boy minyon tip yaşımı göstermiyorum allahtan otuzlara güvenle giricem
Tam o kafadayımAma kafamız nasıl güzel nasıl güzel
Ben kahveyle kafa bulacam bugünSu istermisin?
Kac aydır buradayım, bir kere spor derecesi almisligim yok, zoruma gidiyor artık, bu hafta o haftaOzzybal kiz sana nolii
Iyi kötü az da olsa verdim kiloları. Ayın sonuna 3 hafta var 66-65 arası olsam yeterJ
Kıskanma tatlım üzülürüm bak beraber nice kilolar gidecek merak etmek tınne
esmeriiim havan batsın
Kızım benim adım 3 kere kk tarihine geçti sen kadar üzülmedim bebişim daha ne güzel 1.likler görürüz
Kaptanım sen üzülürsen biz ölelim o zman
Ben tabi ki ben tabi ki
Hiçç her zman 1. Olacak sanki havan batsın @aysunayy
Niye kırılıyor kuzu şevkin aşkolsun beraber ineriz 65e birlikte benim hedefime 65 i görmek bu hafta
Ayyy ni kapışma daha var ben her zaman kazananın yanındayım Alys aedenli
Yavru yediklerinin adı var kalorisi yok neredeyse haksızlık etme kendine
Ben varım kuşum aşkolsun kapışalım bebişim
Hahahja yok be ben de yaparım detoks. Kabak,ananas, patates falan yapmıştım şimdiye kadar
Ben her türlüsünü yerim çok seviyorum yumurtayıHadi ins ise yarar canimhaslanmis zor yiyorum malesef
Yokk bebemm yeni gelenlere saygımız sevgimiz sonsuz accık ayağını kaydırırım hepsi buben yeni geldim takıma dur bi yıldız olayım sonra sen tekrar olursun dayak mı yicem ne ahaha
1 hafta afedersin k... yırttım deli gibi adim attım yinede birinci olamadımKac aydır buradayım, bir kere spor derecesi almisligim yok, zoruma gidiyor artık, bu hafta o hafta
Oyle tabı de ben genclıgımı ozluyorum. Hıc alısamadım. 30 a gırdıgım yıl 1 yıl depresyona gırdım tam anlamıyla cıkmıs sayılmamHer yaşın güzelliği başka 34 yaşıma giriyorum evet eski günler güzeldi ama önümüzdeki günlere bakmak lazım
O kafa yapmaz kız uykun kacarBen kahveyle kafa bulacam bugün
Olursun kuzum merak etmeIyi kötü az da olsa verdim kiloları. Ayın sonuna 3 hafta var 66-65 arası olsam yeter
kilomuzda yakın ama senin boyun benden uzun 5 cm uzunsun keşke 2.5 cm bana versenYokk bebemm yeni gelenlere saygımız sevgimiz sonsuz accık ayağını kaydırırım hepsi bu
Takimin en kucuguKaç yaşındasın profil fotondan ötürü diyorum eccik büyük mü
Ben dinlensemde yemiyorumZorlama kendini ye gitsin can boğazdan gelir yavru hele @Onlymemeself yavrum sen hiç eziyet etme kendine bu hafta dinlen biraz
Hee anladim. Ben bile aldim ayolKac aydır buradayım, bir kere spor derecesi almisligim yok, zoruma gidiyor artık, bu hafta o hafta
Heytt bee klandaşım spor derecesi senin köpeeeenn olmuş sen yaparsınKac aydır buradayım, bir kere spor derecesi almisligim yok, zoruma gidiyor artık, bu hafta o hafta
Fantezi istersen her türlüTakımca senın kırbaclarına karşı koyamıyoruz canım fantezımız oldu
3-4 kişiyiz ama grubun içinde farklı insanlar var o video geldi aklimaAma kafamız nasıl güzel nasıl güzel
Hepsi senin olsun bebeemmmkilomuzda yakın ama senin boyun benden uzun 5 cm uzunsun keşke 2.5 cm bana versen
Pablo pabloFantezi istersen her türlü
3-4 kişiyiz ama grubun içinde farklı insanlar var o video geldi aklima
Birileri bana meydan okuduydu, nerde o hatun. Cuma hedefine kaç yazmış Alys