Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben 17-23 arasını hatırlamıyorum 20den sonrası koşarak mı geçiyor anlamıyorum dün dedem bana ne ınavına girdin üniversite sınavı mı dedi ahahaha yaşasın 1.55 boy minyon tip yaşımı göstermiyorum allahtan otuzlara güvenle giricem
Yaa aynen oyle 25 ten aonra koşuyor yıllar. Ne ara 32 oldum ben anlamıyorum hatrlamıyorumda ama 20 yasımı gerı ıstıyorum. Gercı ruhum 18 ama olsun 😂
Ama kafamız nasıl güzel nasıl güzel 💃 💃 🤪
Tam o kafadayım 😂

J

Kıskanma tatlım üzülürüm bak beraber nice kilolar gidecek merak etmek tınne🤩🤩😜

esmeriiim esmeriiim havan batsın😁😁

Kızım benim adım 3 kere kk tarihine geçti sen kadar üzülmedim bebişim daha ne güzel 1.likler görürüz 💖 💖

Kaptanım sen üzülürsen biz ölelim o zman 😁😁

Ben tabi ki ben tabi ki😂😂

Hiçç her zman 1. Olacak sanki havan batsın @aysunayy 😂😂

😒😒Niye kırılıyor kuzu şevkin aşkolsun beraber ineriz 65e birlikte benim hedefime 65 i görmek bu hafta💃💃💃

😔😔

Ayyy ni kapışma daha var ben her zaman kazananın yanındayım🤣🤣🤣 Alys Alys aedenli aedenli

Yavru yediklerinin adı var kalorisi yok neredeyse haksızlık etme kendine 🤣🤣

Ben varım kuşum aşkolsun kapışalım bebişim💃💃💃
Iyi kötü az da olsa verdim kiloları. Ayın sonuna 3 hafta var 66-65 arası olsam yeter

Kaç yaşındasın profil fotondan ötürü diyorum eccik büyük mü :KK53:
Takimin en kucugu😂
Zorlama kendini ye gitsin can boğazdan gelir yavru🤣🤣 hele @Onlymemeself yavrum sen hiç eziyet etme kendine bu hafta dinlen biraz :KK70:
Ben dinlensemde yemiyorum😂
Kac aydır buradayım, bir kere spor derecesi almisligim yok, zoruma gidiyor artık, bu hafta o hafta😁
Hee anladim. Ben bile aldim ayol😎😂

Birileri bana meydan okuduydu, nerde o hatun. Cuma hedefine kaç yazmış Alys Alys

Kac yazdigimi bosver beybi sen, o sasirtmalik.

Rest gunum demis miydim.
Tek kolla bir de bu yani 🤗

IMG_20210611_214115.jpg

X