Aksam yemegi saati cok dan gecmedimi kizimAlla bendd yaptım. Cok pısmanım aksam yemek yemıycem o yuzden.
Amaaan sende hemen yakala. Yemedım yanı işte anlaaAksam yemegi saati cok dan gecmedimi kizim
geç oldu bende dahil etmemiştim.Katilmayacagim demeyi unutmuşum şekerim...
karizmayı cumaya saklamak adına yapıyorum. nasıl devleştiğimizi görsünler.Kurtçuk demesen iyiydi ya bütün karizma yerle bir oldu.
spor adımlarını hesaplamadığın için tabloya dahil edemiyorum. hesaplarsan dahil edeceğim.
at artık geldi geçtiTamamdır canım
Çok güzel haber bu hayırlı olsun kuzucuk. Sağlıkla huzurla hayırla otur inşallah yeni evinde
Öyle de içime oturdu hala atamadım
Aynı anda mı çekilmeli bilmiyorum ki prosedür nasıl.Tartin ailende degil mi
Olurdu kizAynı anda mı çekilmeli bilmiyorum ki prosedür nasıl.
evet ailemde orda tartılıp iki saat sonra kendi evimde tartılsam kabul olmaz mıydı?
Atıyorum inşallah çok aminat artık geldi geçti
Ben gidiyomOlurdu kiz
Ne bileyim
Neyse gecti artik
Ben de yumurta detoksu yapcam ilk defa bakalım inşallah işe yararHaftaici detoks düşünüyorum biraz hızlandırmak icin ins etkisi olur
Bölgesel egzersiz dk 6 puandan hesap yapabilirsin canımSelam
Sabah 10:30 2 haşlanmış yumurta, 1 wasa, 4 yeşil zeytin, 5 küçük parça örgü peynir
15:00 1 küçük ince dilim fit browni(unsuz,yağsız ve rafine şekersiz)
17:30 2 dilim fırında kabak mücver( tam sarı buğday unu kullanılarak yapıldı)
21:00 1 kupa yeşil çay
2 lt su(hala devam ediyorum)
Egzersiz 10000 adım 300 puan
Bir de lilly sabrinin karın egzersizlerini yaptım süre olarak 5 dk sürdü. Puanlamasını nasıl yapacağımsedulu
Eki Görüntüle 2868839
Su ne kadar ?
Ay oyundan mi yapıyorsunuz ? Bir ara bizde eşimle pokemon avına çıkardık izmirdePokemon yakalamaya ciktik cocuklar ile
Normalde uyurlardi. Ama hava cok aydinlik.
Ben seni bu hafta vururum bi yerden yerlereBen gidiyom
Kendimi dağlara taşlara vuracam
Tabi önce bi dağ bulmalıyım Konya’da zor
Düzenleme yapamadım.Bölgesel egzersiz dk 6 puandan hesap yapabilirsin canım
Su ne kadar ?
Tamam canım eklerim ben tablo yaparkenDüzenleme yapamadım.30 puan o zaman, yani toplam 330 puan spor olmuş oluyor.
PokemonGO dan isteAy oyundan mi yapıyorsunuz ? Bir ara bizde eşimle pokemon avına çıkardık izmirdedeniz kenarına gider güzel su pokemonlari toplardım
Suyu unutmusmuyum 2.5 icmisimdirBölgesel egzersiz dk 6 puandan hesap yapabilirsin canım
Su ne kadar ?
Süper bir hafta bizi bekliyor, bu hafta sporda derece yapmayı da hedefliyorum, hadi bakalımOzzybal
@Asi Matmazel
@aysunayy
@caroline84
bu haftanın peri kızları sizlersiniz güzelim hatunlar.
Hafif akşam öğünleri, kaçamaksız menüler, bol su/ hareket ve birbirimizi dürterek 1.liğe ulaşacağız.
Peri gibi uçup arı gibi sokacağız diğer klanları
Evet günlük minimum 11 bin adim ve 3 litre susiz kalın 10 binde
peri kızları fena kafa tuttum klan liderlerine
bu hafta yemek yemeyelim serumla beslenelim
Yok ceydosun haklıydı o, artık geçti dedi o daBen seni bu hafta vururum bi yerden yerlere
Puhahahahha gorecez bebemvuhhuuuuu tebrikler bizeee
canımsın aynen öyle emeklerimize sağlık
hadi bakalım kan emeyim diye yemek olma da
Sagol canim benimmCanım güle güle otur inşallah