Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazartesi sabah 6 da normal tartımla tartıldım aç ve çıplak
Eve geldik 8 gibi devam edeceğim tartıyla tartıldım aç ve kıyafetli 1,8 kg fark etti

Ama ayni aclik degil ki.
Sabah tartisi en az 12 saatlik aclik, aksam olsa olsa 5 saat aclik.

E kiyafet faktoru falan.
Su icmissindir illa.
Gunun sonunda insan sisiyor bir de.

Bana normal geldi ben cuma sabahi haric hep artiyim cunku

Evet yakin zmanda olunca ayni elbislerde giyilemiyor komsu icin ya gomlek pantalon yada rahat bir elbisem var (hava cok sicak gönlüm ondan yana)
,arkadasim icin 2klasik elbise
Kaynim icin 1abiye hepsini internetten aldim bedenleri ins.tutar

Ama ayni aclik degil ki.
Sabah tartisi en az 12 saatlik aclik, aksam olsa olsa 5 saat aclik.

E kiyafet faktoru falan.
Su icmissindir illa.
Gunun sonunda insan sisiyor bir de.

Bana normal geldi ben cuma sabahi haric hep artiyim cunku
İşte baya bilinmeyen var en büyük bilinmeyen aralarında baya fark olan iki tartı hayırlısı bakalım

Senin oğlan zaten doğuştan bronz e güzel. Ben çok çabuk yanarım. Mart ayında bikini giyip balkonda dururdum 18 li yaşlarda hemen bronz olurdum

Çok çalışkansınız yav sözlü yapacam ders çalışın deyip deyip göz açtırmayan lise matematik hocası gibi habire gerilim veriyorsunuz A Arrietty_
öğrenciler derslerine yeterli dikkati vermezse yazılı sonuçlarında nasıl verim bekleyebilirler.
Bide varya sokakta gorse selam vermez ama dugun davetiyesi verir. Hic sevmiyom dugunleri ya.
ben bayılırım valla düğünlere. baktım o sene düğün yok salonların önünden geçerken kimin düğünüyse dalar oynar çıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…