Hangi dizi kiz bu. Merak ettimmDiziye daldık wc ye bile gitmedim.
evet harika haber. geçen bu kızlar dukan yapacağız dedikten sonra hızlı okuma yaptım kitabında diyor ki basküle sık sık çıkın onunla barışın hatta dur bak bulup geleyim yazıyı.
Iyi geceler bebisimmmmSize doyum olmaz hadi ben kaçtım
Allaaamm çok artı olmasın nütfeeennn
Amin
Herkese iyi geceler
Camdaki kiz canim. Çocukları konusturmuyorum ses çıkıyor diye qHangi dizi kiz bu. Merak ettimm
Burda paylaşılan tarifin aynısını yaptımvallahi 15 dal Maydonoz 1 dilim limon 2bardak su 2 yemek kaşığı zeytinyağı yazıyordu ben bilmediğimden 1 kaşık koydum zeytinyağını ama tadını okadar yumuşatıp güzelleştirdi ki bide acayip tok tuttu beni aralıklı orucun ilk öğününde 1 kayısı 4 erik yedim sadece hiç acıkmamıştım bence de yapmalısın isimleri tam aklımda tutamıyorum o yüzden direk teşekkür edemiyorum paylaşan arkadaşıma ama yarın geçmiş yapıp ayrıca teşekkür yazıcamCircirmi oldun? Nasil oldun anlat cabuk yapayim kizzz sabaha kadar
Daha da görenler ayı gibi olmuşsun diyib hayatdan soğutuyorlar beni
Kiz ben onu izlerken sinirim bozuluyor. Nasil insanlar diyorum. Sonra gercek hikaye oldugunu hatirliyorum daha da sinir oluyorum. Ama guzel diziCamdaki kiz canim. Çocukları konusturmuyorum ses çıkıyor diye q
benim sorunum tıkanma nerde yanlış apıyorum bilmiyorum ama 74ten 66ya geldikten sonra ordan inemiyorum neler yaptım 65 64de gördüm hopp hemen geri 66 ve çok üzülüyorumevet harika haber. geçen bu kızlar dukan yapacağız dedikten sonra hızlı okuma yaptım kitabında diyor ki basküle sık sık çıkın onunla barışın hatta dur bak bulup geleyim yazıyı.
Allah başka dert vermesinben 3 gündür öyleyim. ne bozdu bilmiyorum. hele bugün çok oldu yani sıkıldım ekstra taşınmaktan .sidikim için gidiyordum birde bu çıktı başıma.
Benim resmimi niye atiyon la
Aa o memeli senmiydinBenim resmimi niye atiyon laizin aldinmi?
Kas o kasAa o memeli senmiydin
Canim pek giremiyorum bu ara..Biraz modum da düştü uzak kalınca acikcasi eski ben olmak istiyorumaysunayy ses cikmiyor. Allah bilir napiyor? Kuzucummm nerdesin??
@Ayse_M misafirler hala sendemi kiz? @Asi Matmazel asim nerdesin? @esmeriiim allahina nerdesin?
Sabah patlıcan kozleme salatası 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 5zeytin çay
Detoks suyu
Akşam 1 kase barbunya 4 köfte salata
Detoks suyu
3lt su
Yürüyüş 180 puan
Yüzme 120 puan
CEYDOS
Sızıp kalmadan menüyü paylaşayım
Uyanınca akşamdan ıslattıgım dört gün kurusu, suyuyla
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin, 60 gr civarı süzme peynir
Domates salatalık
3 ceviz
2in1 nescafe
ara
Dört gün kurusu
Üç ceviz
10 çiğ badem
Akşam
Zeytinyağlı fasulye
Yoğurt
100-150 gr karpuz
Dört erik
Cay
Su 3 lt olmustur
Spor
100dk yürüyüş 100p
16392 adım 491p
Toplam 591 puan
CEYDOS
Stres yapmiyorum da hazirani da yariladik ben daha 62 kusurlerdeyim.icim rahat degil sadece ama asiri kilo vermek icin de ugrasmiyorum-bir tarz okusturmaya calisiyorum askinda vucuduma.Rahatla biraz, yaz gunu cok agir yemekler olmaz tahminim,
Sen salatasini bol tutarsin, bir sey olmaz.
Bir de artik tb ekmegi moda, onu tercih edersin ekmekli menu olursa da.
Stres yaparsan ama o zaman kotu olur.
Afiyet olsun, lahmacun kucukmus ama bezelyeyle de birlesince umarim yarina etki etmezMerhaba,
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek, 5 adet kiraz
Öğle: 1 tabak bezelye yemeği
Akşam: 1 adet küçük lahmacun, bol salata, 1 bardak ayran
3 litre su, 1 fincan kahve, su miktarı 3.5 litreyi geçer.
@neutral
Afiyet olsun menun guzel olmus
Sabah : 1/2omlet , birkac dilim domates salatalik ,2zeytin
Ogle ; 1avuc cerez (kaju ,badem ,ceviz tuzsuz)
Aksam 3yk acili tavuk sote ,1 kase salata
3lt su
@neutral
100 merdiven 30puan
10dk chloe 100puan
20dk kosu 120puan
8500adim 255puan Toplam :505 puan
Eki Görüntüle 2868039
Guzel bir gun olmusŞekersiz 21 gün 10. Gün
Saat 11
Yağsız iki yumurta
4 dilim hindi füme 40 gram
45 Gr hellim peyniri
Maydanoz
2 wasa bi dilim çavdarlı ekmek
Saat 15.3
1 bardak süt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık chia+keten tohumu
20 gram fındık+badem
Saat 18.3
Yarım patlıcan köz
100 Gr dan az et
Salata
2+ litre su
12 dk boasted ==>48 puan
1150 adım ==> 345 puan
45 dk yürüyüş ==> 113 puan
Zalım Merdiven ==> 54 puan
560 puan A Arrietty_
Sakin ha! Burda ne kaldi kizzz? Tamam soz kimseye senin detoksuna laf soylettirmicem. Gece gunduz detox yapCanim pek giremiyorum bu ara..Biraz modum da düştü uzak kalınca acikcasi eski ben olmak istiyorum1 haftayı yok sayıp azimle devam.
Canım kaptancım. Benim hazırlandığım bi sınav var. O yüzden çok aktif olamıyorum4. TAKIM KURALLARI:
Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 5 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür
@_Vera_ @aedenli @AKovserAlys AppLesma asena87 @Asi Matmazel @Ayse_M aysunayy @Aytac Ugur @bnnu @CanTorun caroline84 CEYDOS O okuyan_e @esmeriiim @istanbulin @Karpuzuncekirdegi K klbk33 KumraL_KrakeR @Lusi @magickk @Mahi57 @matilda34 @neutral @Onlymemeself @Ozzybal @pisi pisi kopatim @sedulu @Tavsannesi
Yzgt66
Rabbim hayırlı yaşlar nasip etsin canımHaftasonu kizimin dogum gunu bende yogun olacam ama sonrasinda burda olun yaw. Ozluyorumkimlerle ugrasacam bennn