Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A Arrietty_ o zaman tartı fotosu ile geliyorum yarın sabah sözzz. Artı felan gelirim takımın moralini de etkilerim diye çekindim açıkçası ama fotosuz olmaz haklısın
evet harika haber. geçen bu kızlar dukan yapacağız dedikten sonra hızlı okuma yaptım kitabında diyor ki basküle sık sık çıkın onunla barışın hatta dur bak bulup geleyim yazıyı.

Circirmi oldun? Nasil oldun anlat cabuk yapayim kizzz sabaha kadar
Burda paylaşılan tarifin aynısını yaptımvallahi 15 dal Maydonoz 1 dilim limon 2bardak su 2 yemek kaşığı zeytinyağı yazıyordu ben bilmediğimden 1 kaşık koydum zeytinyağını ama tadını okadar yumuşatıp güzelleştirdi ki bide acayip tok tuttu beni aralıklı orucun ilk öğününde 1 kayısı 4 erik yedim sadece hiç acıkmamıştım bence de yapmalısın isimleri tam aklımda tutamıyorum o yüzden direk teşekkür edemiyorum paylaşan arkadaşıma ama yarın geçmiş yapıp ayrıca teşekkür yazıcam

Daha da görenler ayı gibi olmuşsun diyib hayatdan soğutuyorlar beni

Canım bunu sana diyenle bence bi daha konuşma çıkar hayatından.
Ben karşımdakinin kalbini kırarım diye çok korkarım.
Karnımda ikizlerim öldü sonra yine ikiz gebe kaldım sırt üstü yatarak hamilelik geçirdim. Ve 40 kilo aldım.
Ne yapalım tüp bebekti.
Durduk yere kilo almadım.
Ama seninki kilodan ziyazede biraz Piskolojik geldi bana.

Camdaki kiz canim. Çocukları konusturmuyorum ses çıkıyor diye q
Kiz ben onu izlerken sinirim bozuluyor. Nasil insanlar diyorum. Sonra gercek hikaye oldugunu hatirliyorum daha da sinir oluyorum. Ama guzel dizi
Kiz cocuklari niye konusturmuyon otomatik orda anne hallerinemi giriyon

evet harika haber. geçen bu kızlar dukan yapacağız dedikten sonra hızlı okuma yaptım kitabında diyor ki basküle sık sık çıkın onunla barışın hatta dur bak bulup geleyim yazıyı.
benim sorunum tıkanma nerde yanlış apıyorum bilmiyorum ama 74ten 66ya geldikten sonra ordan inemiyorum neler yaptım 65 64de gördüm hopp hemen geri 66 ve çok üzülüyorum (((

Sabah patlıcan kozleme salatası 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 5zeytin çay
Detoks suyu
Akşam 1 kase barbunya 4 köfte salata
Detoks suyu
3lt su
Yürüyüş 180 puan
Yüzme 120 puan
CEYDOS
afiyet olsun guzel olmus.
Offff yuzmene cok ozendim
afiyet olsun,sporun da menunda
Rahatla biraz, yaz gunu cok agir yemekler olmaz tahminim,

Sen salatasini bol tutarsin, bir sey olmaz.
Bir de artik tb ekmegi moda, onu tercih edersin ekmekli menu olursa da.

Stres yaparsan ama o zaman kotu olur.
Stres yapmiyorum da hazirani da yariladik ben daha 62 kusurlerdeyim.icim rahat degil sadece ama asiri kilo vermek icin de ugrasmiyorum-bir tarz okusturmaya calisiyorum askinda vucuduma.
Bir kac gundur dikkatimi cekiyor- standart kahvalti 1 ara 1 aksam yapip diger ikramlara, gorduklerime dadanmiyorum aslinda onemli olan bu.tabi buranin yarisma oldugunun farkindayim,takima girme kiloma gelince mecbur daha asilirim.

Kiz sen naptin, menune baktim boştu

Bu arada merdivene puan mi geldi,kaldirilmisti sanki onceden.
Afiyet olsun, lahmacun kucukmus ama bezelyeyle de birlesince umarim yarina etki etmez
Afiyet olsun menun guzel olmus
afiyet olsun,guzel bir gun..
Guzel bir gun olmus

Canım kaptancım. Benim hazırlandığım bi sınav var. O yüzden çok aktif olamıyorum 5 mesaj tamam ama her sayfayı okumam mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…