- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Aynenn ust uste iyice sıkıcıYaz geldi dugunler basladi pufff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenn ust uste iyice sıkıcıYaz geldi dugunler basladi pufff
Sen nasıl bi harika ötesi bişeysin yaaaSenin icin 1 litre ananas suyu daha icecem len. Senin artini kapatim diye. Goruyon demi seni ne kadar seviyom?
Pazartesi sabah 6 da normal tartımla tartıldım aç ve çıplak
Eve geldik 8 gibi devam edeceğim tartıyla tartıldım aç ve kıyafetli 1,8 kg fark etti
Bide varya sokakta gorse selam vermez ama dugun davetiyesi verir. Hic sevmiyom dugunleri ya.Aynenn ust uste iyice sıkıcı
Zaten gözler gidiyo, keşke yorgunluk da kilo verdirse beş kilo falan giderdi herhalde bu haftaoy deme korkmaya başladım hemen yat şimdi sen uzun uykuda güzel verdiriyor aç karnına.
bizde de karşı komşu kızının düğünü var
Komşu olduğu için abiye olmaz, şık bir yerde olacağı için sıradan elbise olmaz
kokteyl elbisesi tarzında bir şey bulmam lazım.
Kilo verdim evdekiler sallanıyor üstümde.
İşte baya bilinmeyen var en büyük bilinmeyen aralarında baya fark olan iki tartı hayırlısı bakalımAma ayni aclik degil ki.
Sabah tartisi en az 12 saatlik aclik, aksam olsa olsa 5 saat aclik.
E kiyafet faktoru falan.
Su icmissindir illa.
Gunun sonunda insan sisiyor bir de.
Bana normal geldi ben cuma sabahi haric hep artiyim cunku
Bide varya sokakta gorse selam vermez ama dugun davetiyesi verir. Hic sevmiyom dugunleri ya.
Senin oğlan zaten doğuştan bronz e güzel. Ben çok çabuk yanarım. Mart ayında bikini giyip balkonda dururdum 18 li yaşlarda hemen bronz olurdumAma neden ki
Artisi, eksisi ile isterim herkesden, mezunlar haric tarti bildirimi
Ay yine kiskandim. Ben zor bronzlasiyorum. Oglum cok komik. Sahile sirf daha Esmer olmamak icin gitmiyor ten rengi cok guzel, suan degerini anlamiyor tabi
Netflix mi
Lazanya
Lütfen gor
Benim kiz da istedi. Senin serefine Lazanya yapayim ona
Kuzum izne mi cikacaksin yarin?
He kuzum seninkiler hep yakinlarin. Bol bol kivir. Halay cek. Halay dk si 8 kaloriOyle olursa hic gitmemde surekli gorusulunce mecbur artik trde saat siniri var galiba burda geceye kadar olucak
İşte baya bilinmeyen var en büyük bilinmeyen aralarında baya fark olan iki tartı hayırlısı bakalım
öğrenciler derslerine yeterli dikkati vermezse yazılı sonuçlarında nasıl verim bekleyebilirler.
ben bayılırım valla düğünlere. baktım o sene düğün yok salonların önünden geçerken kimin düğünüyse dalar oynar çıkarım.Bide varya sokakta gorse selam vermez ama dugun davetiyesi verir. Hic sevmiyom dugunleri ya.
Orayı da burayı da ben temizliyom+ Zemin farki
Annenin ev bal dok yaladir
Haydin krakerim bekliyoruzzzH3RA_ neden ben esofman giymisim yaz gunu yaz gunu cok dogru noktaya parmak bastın
Seksulu fotoyu ama KumraL_KrakeR atacak, soz verdi, atmazsam cikarin beni gruptan konusmayin benle dedi. Bekliyoruz
İnşallah canım benim wc sorunu devam ediyor . Zorla cikiyorumSize doyum olmaz hadi ben kaçtım
Allaaamm çok artı olmasın nütfeeennn
Amin
Herkese iyi geceler