- 13 Ağustos 2012
- 4.295
- 18.098
48 saat birşey yemeyecek misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
48 saat birşey yemeyecek misin?
Başlayalım kız verelim bunlarıbenim de vermem gereken 6-7 kilo sonrasında da sıkı bir koruma yapacağım aslında hemen hemen aynı durumdayız
gel beraber başaralım bu sefer
şu an kaç kilosun
ben yedim, kızım çok istediği için almıştık, inanki öyle aman aman bi olayı yok, yani kırk yıl yemesem canım çekmez
Ya ben de severim ip atlamayı hem kolay hem de iyi kardiyo oluyorCanım biz kickboks yaparken ısınma için babam hep ip atlatırdi bize çocukluktan alıştık artık:) aslında en iyi kardiyo egzersizi ip
Canım yok bizim için ne sorun olacak da kan şekerin falan düşmesin aman diyim su orucu mu
Afiyet olsun canım, emziriyorsan yumurtayı 2 veya 3 yap, protein bol olsun sütun içeriği daha güzel olur31 Ekim menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 kuru erik
10.20 1 yumurta ile bol yeşillikli salata, 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
12.30 1 mandalina 2 galeta
16.00 1 muz 10 çiğ fındık
19.30 3 kaşık taze fasulye, 3 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık yoğurt
3 litre su 30 dk Leslie
LenaG Lotus1234 Boncuk2307
Afiyet olsun cnm güzel menükızlar ben günü kapadım
akşam yine bi küçük bardak ayran içerim
31.10 perşembe menü
09:00 bir haşlanmış yumurta beyaz peynir 1büyük dilim (fotosunu atmıştım) chialı ekmek, domates
10:00 sütlü kahve
12:30 1 küçük kutu activia kayısılı bi yarım saat sonra da 1 kase domatesli şehriye çorbası
15:00 sade türk kahvesi
16:00 2 yumurtalı sade omlet yanına beyaz peynir ve yarım dilim chialı ekmek.
20:30 1 bardak ayran -eve gidince-
Su: şu an 2lt ye yakınım eve gidince bi yarım litre de içerim
Sporu akşam tamamlayıp söyleyeceğim
Afiyet olsun canım su spor menü harika31 Ekim menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 kuru erik
10.20 1 yumurta ile bol yeşillikli salata, 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
12.30 1 mandalina 2 galeta
16.00 1 muz 10 çiğ fındık
19.30 3 kaşık taze fasulye, 3 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık yoğurt
3 litre su 30 dk Leslie
Teşekkür ederim canım emziriyorum da 1 yumurta bile zor gidiyorAfiyet olsun canım, emziriyorsan yumurtayı 2 veya 3 yap, protein bol olsun sütun içeriği daha güzel olur
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun cnm güzel menü
Afiyet olsun canım su spor menü harika
Afiyet olsun canm31.10.24
08.30
1 haşlanmış yumurta domates, 1 dilim peynir az ekmek, 1 çk bal
11.00 sütlü kahve, 3 kuru kayısı
12.30
3 YK kıymalı bamya, 7 mercimekli sarma,yarım dilim ekmek
16.00 sade kahve, 1 elma
19.00
Fırında kabak, patlıcan,kereviz
Mercimek mantı( mercimeği hasladim sadece)
Sarımsaklı yoğurt
1 diyet bar
Şu:2.5 lt. LenaG
Spor yapacağım ip atlayacagim
Ay doğrudur ya haline bir ben seviyorum yumurta yulaf ezmesi tüket o da çok güzel sur yapiyorTeşekkür ederim canım emziriyorum da 1 yumurta bile zor gidiyor
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canm
Yakışıyor mu armutla maydanoz, ben de deneyeyimTeşekkür ederim görmemişim mesajınızı evet maydanoz ceviz ve 2 dilim armut su
Diyetisyen listesine göre her hafta değişiklik yapıyoruz geçen hafta full kefirli smoothie vardı o da güzel artırıyor sütü zaten bişey yemesem de benim sıpa yapışık gezdiği için sürekli prolaktin aktif oluyorAy doğrudur ya haline bir ben seviyorum yumurta yulaf ezmesi tüket o da çok güzel sur yapiyor
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun sporla gitmiştir gözleme felna kalmamıştırSabah
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin peynir
Yarımşar domates salatalik
Ara öğün
1 lifalif yulaf bar
Ara öğün
1 yeşil elma
Akşam
123 gr Palamut
2 dilim ekmek
Biraz acuka
Salata
**Kv lerdeydik yemekte. Sofrayı toplarken masada duran çeyrek gozlemeyi biranda yemiş bulundum. Eve gelince telafi ettim aldığım kaloriyi
3 lt su
45 dk eliptik bisiklet
LenaG Boncuk2307
Tebrik ederim
Afiyet olsun gün boyu hiç susamiyor musun ya ben gelip gidip su içiyorum ya 1 litre benim midemin köşesinde kalır 1 damacana 2 gün yetmiyor bize su da artarsa mükemmel olurSelamlar
Hemen menü atıp kaçıyorum ve şunu fark ettim eskisi gibi vakit ayiramayinca pek tadı olmuyor. Kim nedir necidir bakamıyorum. Ne etkim oluyor ne etki alıyorum. Kendimi kötü hissettiriyor bu.
Bugün menüm güzeldi.
Sabah çok tahıllı ekmekle tost yeşillik
Öğlen 2 kase yayla çorbası (yarma koymayı unutmuşlar )
15 de 2 ceviz
16.30 da yaklaşık 3 köfte bir yuvarlak olacak kadar patates fırın bolca mevsim salatası
19 da kahve
Şu yaklaşık 1 lt ama içerim daha susadım
Sporda 10bin adımı tamamladim çok şükür
Evet canım sadece su inşallah48 saat birşey yemeyecek misin?
Sagolun kaptanım vücudum alışık ara ara yaparımCanım yok bizim için ne sorun olacak da kan şekerin falan düşmesin aman diyim su orucu mu
Vallahi çok güzel olmuştu 2 de kuru hurma atmıştım yazmamışım çok.lezizdiYakışıyor mu armutla maydanoz, ben de deneyeyim