Senin yolun gozluyomHoş buldum çiçeğimnörün gı görüşemiyok
Ac bi netflixxx bacaklari uzattt ohhhTurkish kofi yaninda da bitter coki
Deniz sevmiyomus bacım kumsalda dalsin bari izin verdim kum iyi gelir hem
Belli değil kaptanım. Bende merakla bekliyorum. Bu arada ben cuma günü tartılmasam olur mu ilk haftadan kilo veremem stresliydim de bugün sınav için. Güzel bir sonuç alamam tribe girerim yine kilo veremiyorum diye. Bu hafta alışma sürecim olsun haftaya tartılayım uygunsa size@_Vera_ ssinav sonucu ne zaman belli olacak kuzum?
Ponçiğiiiiim benim minik kelebeğim ben de seni özlüyomSenin yolun gozluyom
Tamam sustum valla dovcen sen beni korktum neyseki aramızda denizler varKiz biz didimlimiyikkk. Denizi nerde gorecezz. Amma hava attin heseni doverim bak
Tartima cikip kontrol edeyim hergunbiz iyiyz canım sen nasılsın? eltin nasıl oldu?
kas eritme ihtimalinde var ama dikkat etmen lazım.
Tarif etseneKadin dinlenme nedir bilmiyorgel sana ogretem nasil keyif yapilir
Oo sen istediğini yap senin hayaller büyük ben tutmayım her türlü dalBen denizde dalabilir miyim
Seceneklerde soyle kizgin kumlardan serin sulara sikki var mi
Dalarim ayipsin. Agzini burnunu dagitirim onunKonum atıyom ikiniz de gelin, üçümüz müdürüme dalak
Oo sen istediğini yap senin hayaller büyük ben tutmayım her türlü dal
Ettim bakTarif etsene
Kız tatlı cadı sen mi geldin ben pek sevmiyom müdürlere dalmayı ama seni mi KircamKonum atıyom ikiniz de gelin, üçümüz müdürüme dalak
Ya pestilim çıkmış resmen bol bol yüzdüm. Bronz tenimle hava aticiiiiggiiiimm
Yaa bende de var o tenden beraber atalımYa pestilim çıkmış resmen bol bol yüzdüm. Bronz tenimle hava aticiiiiggiiiimm
Biri daha hava atiyooYa pestilim çıkmış resmen bol bol yüzdüm. Bronz tenimle hava aticiiiiggiiiimm
O kirbacli bacim
Yok o birazdan hepimize bı dalcak