Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bütün gün ayaktaydım, öğlene kadar evde koşturdum, sonra dışarda, annemle alışverişe gittik, akşam döndük, gezmek değil de birşeyler seçmek çok zor, çok yorucu ya 😑

Yine temizlik mi yaptin 😁
Ya yeminle hic bitmiyor. Suan balkon dandini. Halbuki sabah toplamistim. Kim yapti bilmiyorum. 3 dosya pokemon kartlari bosaltmislar. Barbie dolu birde. 😵
Sonra camasir askiliginda camasir var katlanmayi bekliyor. Ama 3defa banyo yeri sildim, 2 defa ev supurdum, sildim. Yeter 😂

Yok canım ya, ev bugün öğleden sonra eşimde, kesin dediğin gibi dandini 😂 henüz eve gitmedim, neler bekliyor bilmiyorum hiç 😬
Valla temizlik hiçbir şekilde bitmiyor, ne toplaması biter, ne silip süpürmesi, o yüzden arada boş bırakmak gerek, ne kadar dağıla bilirse dağılsın😂

Bütün gün ayaktaydım, öğlene kadar evde koşturdum, sonra dışarda, annemle alışverişe gittik, akşam döndük, gezmek değil de birşeyler seçmek çok zor, çok yorucu ya 😑

Yok canım ya, ev bugün öğleden sonra eşimde, kesin dediğin gibi dandini 😂 henüz eve gitmedim, neler bekliyor bilmiyorum hiç 😬
Valla temizlik hiçbir şekilde bitmiyor, ne toplaması biter, ne silip süpürmesi, o yüzden arada boş bırakmak gerek, ne kadar dağıla bilirse dağılsın😂
En sevmedigim sey. Secim yapamayanla alisverise gitmek😂 seni almam ben kizz😂

Bu hafta yazilanlari neredeyse hic okuyamadim surekli disaridaydim, yogundum vs.

Sanki okumadigim her gun, herkes 30000 adim atmis 2,3 saat spor yapmis ben de sifirmisim
gibi hissettim 😎

Yarin da 3 gunlugune il disina gidecegim,
kacamak olmaz desem yalan soyleyecek olabilirim cunku yemekleri ben secmeyecegim 😀
Allahtan dilegim normal yemekler olmasi sadece 😀😀😀

Insallah yarin sabah kimsenin wc problemi olmaz, bol eksileri gorur herkes 🤩

Bu hafta yazilanlari neredeyse hic okuyamadim surekli disaridaydim, yogundum vs.

Sanki okumadigim her gun, herkes 30000 adim atmis 2,3 saat spor yapmis ben de sifirmisim
gibi hissettim 😎

Yarin da 3 gunlugune il disina gidecegim,
kacamak olmaz desem yalan soyleyecek olabilirim cunku yemekleri ben secmeyecegim 😀
Allahtan dilegim normal yemekler olmasi sadece 😀😀😀

Insallah yarin sabah kimsenin wc problemi olmaz, bol eksileri gorur herkes 🤩

Rahatla biraz, yaz gunu cok agir yemekler olmaz tahminim,

Sen salatasini bol tutarsin, bir sey olmaz.
Bir de artik tb ekmegi moda, onu tercih edersin ekmekli menu olursa da.

Stres yaparsan ama o zaman kotu olur.

selamlar,
kahvaltı öncesi => maydonoz kürü + 2 sade türk kahvesi
sabah => 1 taze kayısı + 4 yeşil erik
ara => limonlu yeşil çay
akşam 18:00 => 2 yk semiz otu yemeği + 4 kaşık taze fasulye + roka maydonoz çok az da peynir ne alaka bende anlamadım :KK70:
ara => limonlu yeşil çay
su 3,5 litre

@sedulu
Adım 12.000 360
tempolu yürüyüş 90 dk 225
total 585
Eki Görüntüle 2868028

Kiz ben de peynir aseriyorum.
Herhalde yazin mineral kaybediyoruz ondan.
Yarin beyaz peynirli salata yapicam kendime ozel kahvalyilik😊

X