- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
Çık gel denize dalariz beraberCix illa gel bana dal diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çık gel denize dalariz beraberCix illa gel bana dal diyor
Dünden beri çok giremedim gruba nasılsınız canlar
Yani sebep o ise beni zorlamazunutmuşum yav sen yaparsın spor kesin. su orucunda yapan bunda daha rahat yapar
Gaddar kaptanin ‘bugun hic spor yapmadim’ dedigi gun 20.000 adim atmisAnaam o zor iste
Su orucunda bile crossfit e gittim ben
Niye ki ama. Halsiz filan kalinir diye mi?
Oyle ise bana gecerli degil
Denizi sevmim havuzda yarisiriz amaaÇık gel denize dalariz beraber
Yine temizlik mi yaptin
Ya yeminle hic bitmiyor. Suan balkon dandini. Halbuki sabah toplamistim. Kim yapti bilmiyorum. 3 dosya pokemon kartlari bosaltmislar. Barbie dolu birde.
Sonra camasir askiliginda camasir var katlanmayi bekliyor. Ama 3defa banyo yeri sildim, 2 defa ev supurdum, sildim. Yeter
Haftasonu kizimin dogum gunu bende yogun olacam ama sonrasinda burda olun yaw. Ozluyorum kimlerle ugrasacam bennnİyi akşamlar kızlar..
2 gündür çok yoğunum, gerçi önümüzdeki 2 gün de yine yoğun olacağım
Burayı ihmal edince sürekli bir eksiklik hissediyorum, bağımlılık yaptınız
Birde saati aksam Eve gelince cikardim. DusunGaddar kaptanin ‘bugun hic spor yapmadim’ dedigi gun 20.000 adim atmis
Deniz varken havuz hiç baba gore değil cnm bulamadık orta yolu sen gel bana dal mademDenizi sevmim havuzda yarisiriz amaa
Haftasonu kizimin dogum gunu bende yogun olacam ama sonrasinda burda olun yaw. Ozluyorum kimlerle ugrasacam bennn
Deniz varken havuz hiç baba gore değil cnm bulamadık orta yolu sen gel bana dal madem
Kadin dinlenme nedir bilmiyor gel sana ogretem nasil keyif yapilirBirde saati aksam Eve gelince cikardim. Dusun
Ama bugun cidden yapmadim. Cocuklari yatirinca bisiklete cikacagim. Ses yapiyor diyorlar. Sinir oluyorum. Oturma odasinda.
Row machine varya, onun gibi ses cikariyor. Fanli bisiklet
Hoş buldum çiçeğim nörün gı görüşemiyokAha aedenli mm gelmis. Papatyammm hosgeldin
biz iyiyz canım sen nasılsın? eltin nasıl oldu?Dünden beri çok giremedim gruba nasılsınız canlar
kas eritme ihtimalinde var ama dikkat etmen lazım.Yani sebep o ise beni zorlamaz
Kadin dinlenme nedir bilmiyor gel sana ogretem nasil keyif yapilir
Deniz sevmiyomus bacım kumsalda dalsin bari izin verdim kum iyi gelir hemDenizde dalsin bari
Kiz biz didimlimiyikkk. Denizi nerde gorecezz. Amma hava attin he seni doverim bakDeniz varken havuz hiç baba gore değil cnm bulamadık orta yolu sen gel bana dal madem
Konum atıyom ikiniz de gelin, üçümüz müdürüme dalakDeniz varken havuz hiç baba gore değil cnm bulamadık orta yolu sen gel bana dal madem