Ya burdayiz (Danimarka) ama Gitmedigim yer cok, avuc ici kadar desemde ülkeyeYaa at canım ne güzel olur nerelere gitceksin
Koronadan dolayı annemler kışın bile burda kaldı ilk defa.bende çok severim burayıBayilirimm didimecokta guzel gorunuyor gecen yil gidemedim oyle cok ozledimki hele aksam serinligii
Sen bide yurt dışında misin çok iyi at bize bizde gezelim canım çok merak ettim dediğin yeriYa burdayiz (Danimarka) ama Gitmedigim yer cok, avuc ici kadar desemde ülkeye
Palmiye sahili varmis. Hic bilmiyordum
Cold Hawaii denilen bir yer var orayida merak ediyorum. Ulkenin en ucuna gitmeyeli 20 sene oldu. Birde orasi var planda. 2 denizin birlestigi yer mi deniliyor, oyle bir olay var orda
Çok site var burda illaki bulursun yazlık alma niyeti mi var canim sen hangi şehirdesinhemen girdim bölgede evlere baktım. gerçekten güzel evler var hemen favorilere ekledim.
kaynıma almanyadan getirttim ben geçen yıl jel kıvamlı mangolu bir kolojendi. bayılmıştım ve toz halinde burada aldığımdan daha çok etki aldım. pilateste takır tukur yapan kemiklerim için kullandım ben. sesler kesildi. 4 ay süresince kullandım.
ankardayım canım. valla bakınıyorum güzel bulduğum yerlereÇok site var burda illaki bulursun yazlık alma niyeti mi var canim sen hangi şehirdesin
Alys o sicak kabin dersine gittim kuzum. Bana gore degil. Evet terliyorsun ama soylendigi kadar yok. O egzersisleri evdede yapiyorum.
daha az hareket etmen gerekiyor bu diyette azıcık mola vereceksin.Ona gore nasil hareket edicem :)?
Ankara'da kalmıştım bir süre eşimin eğitimi için geldiğimizde 2011 yılıydı ne kar görmüştük asla unutamam bir ömür yeter bize burda hiç kar görmüyoruz nede olsaankardayım canım. valla bakınıyorum güzel bulduğum yerlere
Cix illa gel bana dal diyorAnkara'da kalmıştım bir süre eşimin eğitimi için geldiğimizde 2011 yılıydı ne kar görmüştük asla unutamam bir ömür yeter bize burda hiç kar görmüyoruz nede olsaAllah gönlüne göre hayırlısını versin canım ben denize kıyısı olmayan yerde zor yaşarım orda kanaat getirmiştim
Vampirellalar Nerdesinizzz?
Anaam o zor istedaha az hareket etmen gerekiyor bu diyette azıcık mola vereceksin.
Napiyonki kizzYorgunluktan bayılmak üzereee
Aksam kotu olmus dedigin gibi.
Disarida yedigin zaman tavsiyem pide lahmacun tarzi seylere yönel, yaninda ayranla bence gayet guzel menu oluyor. Karbonhidrat fazla olsa da verdigi doygunluk hissi daha uzun sureli oluyor, bir de zararli yaglar daha az oluyor diger kizartma ürünlere gore. Yine doner de guzel secenek olur.
Ama boyle gunler de olacak elbet, sabahtan onlemini almissin, guzel olmus.
Eti cin deyince gulesim geldi.
Gecmis olsun ama.
Bas donmesi sebebi nedir?
Evde boyle zamanlar icin kotu gun bitteri saklamak gerek demek ki diye dusundum
Dun alintilayacaktim seni kalmis. Dunku de bugünku menun de on numara, bizim klani sen sirtlayacaksin bu hafta
unutmuşum yav sen yaparsın spor kesin. su orucunda yapan bunda daha rahat yaparAnaam o zor iste
Su orucunda bile crossfit e gittim ben
Niye ki ama. Halsiz filan kalinir diye mi?
Oyle ise bana gecerli degil
Yine temizlik mi yaptinYorgunluktan bayılmak üzereee