Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa at canım ne güzel olur nerelere gitceksin
Ya burdayiz (Danimarka) ama Gitmedigim yer cok, avuc ici kadar desemde ülkeye
Palmiye sahili varmis. Hic bilmiyordum
Cold Hawaii denilen bir yer var orayida merak ediyorum. Ulkenin en ucuna gitmeyeli 20 sene oldu. Birde orasi var planda. 2 denizin birlestigi yer mi deniliyor, oyle bir olay var orda

Sen bide yurt dışında misin çok iyi at bize bizde gezelim canım çok merak ettim dediğin yeri

Çok site var burda illaki bulursun yazlık alma niyeti mi var canim sen hangi şehirdesin

ankardayım canım. valla bakınıyorum güzel bulduğum yerlere
Ankara'da kalmıştım bir süre eşimin eğitimi için geldiğimizde 2011 yılıydı ne kar görmüştük asla unutamam bir ömür yeter bize burda hiç kar görmüyoruz nede olsa Allah gönlüne göre hayırlısını versin canım ben denize kıyısı olmayan yerde zor yaşarım orda kanaat getirmiştim

Cix illa gel bana dal diyor

İnşeAllah

Yorgunluktan bayılmak üzereee
Yine temizlik mi yaptin
Ya yeminle hic bitmiyor. Suan balkon dandini. Halbuki sabah toplamistim. Kim yapti bilmiyorum. 3 dosya pokemon kartlari bosaltmislar. Barbie dolu birde.
Sonra camasir askiliginda camasir var katlanmayi bekliyor. Ama 3defa banyo yeri sildim, 2 defa ev supurdum, sildim. Yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…