Olabilir, bir çok anne bebeğine sut olsun diye abartabiliyor. Şimdi de sabırla verme zamanı. Bütün edepsizlere kulaklarini Tika ve azimle yürü kuzum.A
Hamile kaldığımda 54 kiloydum hamileliyin 3 ayında 45 oldum durmadan kusuyordum hiç bir şeyde yiyemiyorum 7aydan sonra düzeldim 65 kiloyla doğuma girdim. Dpğumdan bir ay sonra 57 kilo oldum. Sütüm azdı her kesde ye ye ye sütün kesilecek ye diye diye tatlı filan o kadar yedim ki bide baktım kilolarım almış başını gitmiş
ne çirkin insanlar bunlar ya. utanmalılar kendilerinden. sen kulak arkası et onların dediklerini.Daha da görenler ayı gibi olmuşsun diyib hayatdan soğutuyorlar beni
doğumdan sonra bazı bünyeler takılıp kalıyor canım normale dönecektir. azmedeceksin ve hepsini vereceksinKendimi bildim bileli hep kilo alıp zayıflıyordum ama doğumdan sonra bi türlü zayıflayamıyorum zaten doğumdan sonra hiç bir şey yapamıyorum ya
ne çirkin insanlar bunlar ya. utanmalılar kendilerinden. sen kulak arkası et onların dediklerini.
doğumdan sonra bazı bünyeler takılıp kalıyor canım normale dönecektir. azmedeceksin ve hepsini vereceksi
Selam canlar!! Nasilsiniz? Ben yeni eve geldim
Bi baktim hic gecmis yapmama gerek yokdemekki hep benden oluyormus o
aman canım ne var yani at ağzına bişeyler öyle gurul gurul olurmu? nasılsa kurtla önce yine bu hafta.Persembe herkes son kozlarini oynuyor
Midemden sesler geliyor
nasıl güzel bir fotoğraf bayıldım neresi burası
Bu attiklarim yürüyüş güzergahımin resimleri Didim mavisehiraman canım ne var yani at ağzına bişeyler öyle gurul gurul olurmu? nasılsa kurtla önce yine bu hafta.
nasıl güzel bir fotoğraf bayıldım neresi burası
Ordami yasiyorsun?? Ne kadar sanslisinBu attiklarim yürüyüş güzergahımin resimleri Didim mavisehir
kızım cennettesin sen yahuBu attiklarim yürüyüş güzergahımin resimleri Didim mavisehir
Ay bende onu arastiriyordum. Ama fayda goren varmidir diye merak ediyordum. Nasil bi faydasini gordun kaptanim?Kizlar toz kolojen kullanıyorum, faydasını da gördüm
Ama artık içimi rahatsız etmeye başladı. Kullandığım markanın kapsülü de çıkmış.
Kullanan var mı acaba?
Ben kaptan değilim, fasulye çocuğum.Ay bende onu arastiriyordum. Ama fayda goren varmidir diye merak ediyordum. Nasil bi faydasini gordun kaptanim?
Ay pardon ablaaBen kaptan değilim, fasulye çocuğum.
Saçlarima, cildime, eklemlerime çok fayda etti. Dizlerden kütür kütür ses gelirdi, kalmadı.
Saçlarım ve cildim de canlandı.
Bu kadar kilo vermeme rağmen porsume vs olmadı.
Ama işte içimi kötü gelmeye başladı.
Toplanak hep beraber matildaya dalalimO zaman son vuruşu yapayım son fotoyla ama burası annemlerin kaldığı yer ben Kuşadası'nda kalıyorum ama aslında İzmir'de ikamet ediyoruz
Eki Görüntüle 2867988
Hayır kaptancim olur mu hic içiniz açılsın diyematilda34 bizi catlatmaya Niyetli bence
yarın çok kalacağız ya ona hazırlıktır. bende arada kalkıp evi toparlıyorum. yarına çok işim kalmasın. cuma aslında temizlik günüm oluyor benim .