benim geçen yıl yaşadığım banyo krizini hatırladım. aynı günde 5 kere banyo temizlemiştim galiba hatırladın mı ? şaşırmıştınız. gülme komşuna gelir başına diyeceğimde sinir bir durum. ne oldu kum çamur mu yaptılar?Azcik dellenmek uzereyim
Banyonun yerlerini 3. Kez yikamaya gidiyorum
Kemik erimem yok çok şükür, hiç de olmadı, olmasın da inşaallah..sindirim sistemine etkileri ne peki ? kalsiyum kısmı beni ilgilendirmiyor. bende kemik erimesi olursa tıp yalan söylüyor diyebiliriz.
Bizde pazar temizlik günü herkesin eline Bi iş veriyorum bende mutfağa giriyorumyarın çok kalacağız ya ona hazırlıktır. bende arada kalkıp evi toparlıyorum. yarına çok işim kalmasın. cuma aslında temizlik günüm oluyor benim .
çok iyi yapıyorsun. hazırlan tabi . psikolojikte hazırlan çok yıpratıcı bir süreç. ben maşallah bu yıl hiç kabızlık sorunu yaşamadım. vücudum sanırım alışmış karbonhidratsız olmaya tam tersi o olursa sorunlarım başlıyor.Kemik erimem yok çok şükür, hiç de olmadı, olmasın da inşaallah..
Menopoza hazırlık yapıyorum şekerim.
Tahıl grubunu ölçülü tukettigim için, kabızlık olabiliyor.
Bu şekilde wc sorunsuz.
Kilo alınca emareleri çıktı.çok iyi yapıyorsun. hazırlan tabi . psikolojikte hazırlan çok yıpratıcı bir süreç. ben maşallah bu yıl hiç kabızlık sorunu yaşamadım. vücudum sanırım alışmış karbonhidratsız olmaya tam tersi o olursa sorunlarım başlıyor.
Kolay gelsinAzcik dellenmek uzereyim
Banyonun yerlerini 3. Kez yikamaya gidiyorum
ben versem de gelmiyor. arada yoklama çekiyor sonra aylarca yine yok. süreç başlamış o yüzden zorlamıyorum.Kilo alınca emareleri çıktı.
Kilo verince yine düzenli oldu. Yaş 54 bu arada..
Annem 55 yaşında menopoza tamamen girdi. Sanırım ben de oraya gidiyorum. Sağlıkla gelsin, hoşgelsin...ben versem de gelmiyor. arada yoklama çekiyor sonra aylarca yine yok. süreç başlamış o yüzden zorlamıyorum.
ah be canım neden üzdün kendini bu kadar. aslında keşke giyinip gitseydin. ilerleyen zamanlarda aynı kişilerle karşılaştığında fark hakkında olumlu yorumlar yaparlardı.İyi akşamlar. Günüm berbad geçdi. Bi davete gidecekdik hangi elbisemi giydiysem olmadı üzerime olanlarda beni 100 kilo gibi gösterdi sinir krizine girip saatlerce ağladım davetede gitmedim
Yapma kuzum..Eminim her halinle güzelsin. İstediğin, hayal ettiğin bedene de gayretle, emekle kavusacaksin inşaallah.İyi akşamlar. Günüm berbad geçdi. Bi davete gidecekdik hangi elbisemi giydiysem olmadı üzerime olanlarda beni 100 kilo gibi gösterdi sinir krizine girip saatlerce ağladım davetede gitmedim
Daha da görenler ayı gibi olmuşsun diyib hayatdan soğutuyorlar beniah be canım neden üzdün kendini bu kadar. aslında keşke giyinip gitseydin. ilerleyen zamanlarda aynı kişilerle karşılaştığında fark hakkında olumlu yorumlar yaparlardı.
Kendimi bildim bileli hep kilo alıp zayıflıyordum ama doğumdan sonra bi türlü zayıflayamıyorum zaten doğumdan sonra hiç bir şey yapamıyorum yaYapma kuzum..Eminim her halinle güzelsin. İstediğin, hayal ettiğin bedene de gayretle, emekle kavusacaksin inşaallah.
Halt etmiş o densizler! Tersle gitsin yahu...Terbiyesizler yüzünden hayattan ne diye soguyacakmissin...Daha da görenler ayı gibi olmuşsun diyib hayatdan soğutuyorlar beni
Bebeğin ne kadar oldu?Kendimi bildim bileli hep kilo alıp zayıflıyordum ama doğumdan sonra bi türlü zayıflayamıyorum zaten doğumdan sonra hiç bir şey yapamıyorum ya
15 aylıkBebeğin ne kadar oldu?
Hamile kaldığımda 54 kiloydum hamileliyin 3 ayında 45 oldum durmadan kusuyordum hiç bir şeyde yiyemiyorum 7aydan sonra düzeldim 65 kiloyla doğuma girdim. Dpğumdan bir ay sonra 57 kilo oldum. Sütüm azdı her kesde ye ye ye sütün kesilecek ye diye diye tatlı filan o kadar yedim ki bide baktım kilolarım almış başını gitmişBebeğin ne kadar oldu?
Biraz zaman ver kendine, acelen ne? Eski haline dönmen 2 yılı bulur, normal yani...15 aylık
Bilemiyorum taktım kiloma aslında kilodan çok aynada kı görüntüme taktım aynada kensimi gördüğümde ağlayasım geliyor.Biraz zaman ver kendine, acelen ne? Eski haline dönmen 2 yılı bulur, normal yani...
Sadece istikrarlı ol ve ne olursa olsun asla pes etme. Gerekirse diyetisyen desteği al. Bütün edepsizleri de tersle gitsin.