Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Azcik dellenmek uzereyim
Banyonun yerlerini 3. Kez yikamaya gidiyorum
benim geçen yıl yaşadığım banyo krizini hatırladım. aynı günde 5 kere banyo temizlemiştim galiba hatırladın mı ? şaşırmıştınız. gülme komşuna gelir başına diyeceğimde sinir bir durum. ne oldu kum çamur mu yaptılar?

sindirim sistemine etkileri ne peki ? kalsiyum kısmı beni ilgilendirmiyor. bende kemik erimesi olursa tıp yalan söylüyor diyebiliriz.
Kemik erimem yok çok şükür, hiç de olmadı, olmasın da inşaallah..
Menopoza hazırlık yapıyorum şekerim. 😍
Tahıl grubunu ölçülü tukettigim için, kabızlık olabiliyor.
Bu şekilde wc sorunsuz. 😍

yarın çok kalacağız ya ona hazırlıktır. bende arada kalkıp evi toparlıyorum. yarına çok işim kalmasın. cuma aslında temizlik günüm oluyor benim .
Bizde pazar temizlik günü herkesin eline Bi iş veriyorum bende mutfağa giriyorum 🤭
Yarın inşallah işlerim bugün ki gibi hafif olurda bende bol bol girerim evden çalışmanın bazı faydaları da yok değil 😁

Kemik erimem yok çok şükür, hiç de olmadı, olmasın da inşaallah..
Menopoza hazırlık yapıyorum şekerim. 😍
Tahıl grubunu ölçülü tukettigim için, kabızlık olabiliyor.
Bu şekilde wc sorunsuz. 😍
çok iyi yapıyorsun. hazırlan tabi . psikolojikte hazırlan çok yıpratıcı bir süreç. ben maşallah bu yıl hiç kabızlık sorunu yaşamadım. vücudum sanırım alışmış karbonhidratsız olmaya tam tersi o olursa sorunlarım başlıyor.

çok iyi yapıyorsun. hazırlan tabi . psikolojikte hazırlan çok yıpratıcı bir süreç. ben maşallah bu yıl hiç kabızlık sorunu yaşamadım. vücudum sanırım alışmış karbonhidratsız olmaya tam tersi o olursa sorunlarım başlıyor.
Kilo alınca emareleri çıktı.
Kilo verince yine düzenli oldu. Yaş 54 bu arada..😎

İyi akşamlar. Günüm berbad geçdi. Bi davete gidecekdik hangi elbisemi giydiysem olmadı üzerime olanlarda beni 100 kilo gibi gösterdi sinir krizine girip saatlerce ağladım davetede gitmedim😪
ah be canım neden üzdün kendini bu kadar. aslında keşke giyinip gitseydin. ilerleyen zamanlarda aynı kişilerle karşılaştığında fark hakkında olumlu yorumlar yaparlardı.

İyi akşamlar. Günüm berbad geçdi. Bi davete gidecekdik hangi elbisemi giydiysem olmadı üzerime olanlarda beni 100 kilo gibi gösterdi sinir krizine girip saatlerce ağladım davetede gitmedim😪
Yapma kuzum..Eminim her halinle güzelsin. İstediğin, hayal ettiğin bedene de gayretle, emekle kavusacaksin inşaallah. 💓😘

Yapma kuzum..Eminim her halinle güzelsin. İstediğin, hayal ettiğin bedene de gayretle, emekle kavusacaksin inşaallah. 💓😘
Kendimi bildim bileli hep kilo alıp zayıflıyordum ama doğumdan sonra bi türlü zayıflayamıyorum zaten doğumdan sonra hiç bir şey yapamıyorum ya

A
Bebeğin ne kadar oldu?
Hamile kaldığımda 54 kiloydum hamileliyin 3 ayında 45 oldum durmadan kusuyordum hiç bir şeyde yiyemiyorum 7aydan sonra düzeldim 65 kiloyla doğuma girdim. Dpğumdan bir ay sonra 57 kilo oldum. Sütüm azdı her kesde ye ye ye sütün kesilecek ye diye diye tatlı filan o kadar yedim ki bide baktım kilolarım almış başını gitmiş

Biraz zaman ver kendine, acelen ne? Eski haline dönmen 2 yılı bulur, normal yani...
Sadece istikrarlı ol ve ne olursa olsun asla pes etme. Gerekirse diyetisyen desteği al. Bütün edepsizleri de tersle gitsin.
Bilemiyorum taktım kiloma aslında kilodan çok aynada kı görüntüme taktım aynada kensimi gördüğümde ağlayasım geliyor.

X