Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay pardon ablaa
Birine sordum 40 yas ustu yilda 2x 3 aylik kur yapmali.
ama burda cok pahali ya. Trde belki ucuzdur. Ordan bakarim
Ben ara vermeden kullanıyorum. Özellikle kas, eklem ve kemik sağlığı için böylesi daha uygunmuş. 28-29 gün giden kutuyu en son 160 tl'ya aldım. Değer mi, değer...

Bilemiyorum taktım kiloma aslında kilodan çok aynada kı görüntüme taktım aynada kensimi gördüğümde ağlayasım geliyor.

Canim cok normal ilk bebeğinse bende ayni uzun sure ayni kiloda kaldim ,2.ye hamileligimde berbat gecti ilk aylar dedigin gibi kusmalarla 5kilo vermistim ama yine ayni digumdan sonra belli kiloya inip takildim uzun zaman ayni jiloda syredince vucudu sasirtmalisin o zaman birden 2 3 kilo iniyor ,ardindanda spor yaoapica haftalik eksiler basliyor ..
Kimseyi dinleme sana jotu konusurlarsada herkes kendine baksin diyipgec ..eger uzuldugunu gorurlerse dahada edepsizlesirler

O zaman son vuruşu yapayım son fotoyla ama burası annemlerin kaldığı yer ben Kuşadası'nda kalıyorum ama aslında İzmir'de ikamet ediyoruz
Eki Görüntüle 2867988
hemen girdim bölgede evlere baktım. gerçekten güzel evler var hemen favorilere ekledim.
Abla burda aylik 50 euro istiyorlar
kaynıma almanyadan getirttim ben geçen yıl jel kıvamlı mangolu bir kolojendi. bayılmıştım ve toz halinde burada aldığımdan daha çok etki aldım. pilateste takır tukur yapan kemiklerim için kullandım ben. sesler kesildi. 4 ay süresince kullandım.

Eline emeğine sağlık canım

Azim ettim zayıflayacam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…