Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A

Hamile kaldığımda 54 kiloydum hamileliyin 3 ayında 45 oldum durmadan kusuyordum hiç bir şeyde yiyemiyorum 7aydan sonra düzeldim 65 kiloyla doğuma girdim. Dpğumdan bir ay sonra 57 kilo oldum. Sütüm azdı her kesde ye ye ye sütün kesilecek ye diye diye tatlı filan o kadar yedim ki bide baktım kilolarım almış başını gitmiş
Olabilir, bir çok anne bebeğine sut olsun diye abartabiliyor. Şimdi de sabırla verme zamanı. Bütün edepsizlere kulaklarini Tika ve azimle yürü kuzum. 😊

Daha da görenler ayı gibi olmuşsun diyib hayatdan soğutuyorlar beni
ne çirkin insanlar bunlar ya. utanmalılar kendilerinden. sen kulak arkası et onların dediklerini.
Kendimi bildim bileli hep kilo alıp zayıflıyordum ama doğumdan sonra bi türlü zayıflayamıyorum zaten doğumdan sonra hiç bir şey yapamıyorum ya
doğumdan sonra bazı bünyeler takılıp kalıyor canım normale dönecektir. azmedeceksin ve hepsini vereceksin

IMG_20210610_200558_401.jpg

Ay bende onu arastiriyordum. Ama fayda goren varmidir diye merak ediyordum. Nasil bi faydasini gordun kaptanim?
Ben kaptan değilim, fasulye çocuğum. 😁
Saçlarima, cildime, eklemlerime çok fayda etti. Dizlerden kütür kütür ses gelirdi, kalmadı.
Saçlarım ve cildim de canlandı.
Bu kadar kilo vermeme rağmen porsume vs olmadı.
Ama işte içimi kötü gelmeye başladı. 😣

Ben kaptan değilim, fasulye çocuğum. 😁
Saçlarima, cildime, eklemlerime çok fayda etti. Dizlerden kütür kütür ses gelirdi, kalmadı.
Saçlarım ve cildim de canlandı.
Bu kadar kilo vermeme rağmen porsume vs olmadı.
Ama işte içimi kötü gelmeye başladı. 😣
Ay pardon ablaa🙈 🤣
Birine sordum 40 yas ustu yilda 2x 3 aylik kur yapmali.
ama burda cok pahali ya. Trde belki ucuzdur. Ordan bakarim

X