amin canım. kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş buna inanırım ben.maşalllaaahhh aslında ben onu şöyle yaşıyorum hayat evet zorluklarla sürekli geliyor ama okadar çok ki şükür kapılarımız onlara sığınıp mutlu olmak gerekiyor
bende her batışımızda vs ailem dahil herkese gülücükler saçtım aman bee bidahakine çıkarız vs diye dalgaya vurdum ama işte ağlamamakta sallamamak olmuyor yine de kendi içinde tiye alabiliyorsan asıl o mükemmel bence :)
rabbim kimseyi yumuşak karnından sınamasın inşallah
acayip çoklar yüzündendir benceson kilo alımımın bir sebebi süt, ama yanında bir çok vardı. hem de acaip çok. suçu hangisine atmam gerekiyor bilmediğim için ikisini de kestim ben.
Hahah bizim yaptığımız votka vardı kışın bol bol tüketmiştik. Bitti şimdi yaptırmıyorum formumu korumam lazımama bi kadeh şarap makul ya biraz yatıştırıyor
kızını kızım yapabilir miyim? evde ona çok ihtiyaç var. bak benimki şöyle: yeter ya bıktım senin diyet saçmalıklarından. kendin yetmiyormuş gibi bizi de sürüklüyorsun peşinden. yeter sal biraz. ben kendimle mutluyum. diyet diyet diyerek öldürüyorsun beni. ben senin yediğin iğrenç yemekleri yemek zorunda mıyım? şöyle güzel bir yemek yemeyeli ne kadar zaman oldu söyler misin bana? dedi 3 gün önce cips aldı ve yedi. bugün gitmiş makarna almış pişirmiş. kremalı ton balıklı yapmış. güzel anlayışı da bu.benim olayımı kızım çözdü az önce yaş 7 bu arada çocuk kadar aklım yok dedim
herkesten özür diliyorum burda yazılacak şey değil amaakşama annem hamur kızartcak birde sarma yapmış sağolsun bize gelecek evde çok az yeşil fasulye var annemde de çok az semizotu varmış birde salata yaparız ohh mis bana da yemek çıktı dedim kızımda anne birde nedenkilo veremiyorum diyosun hem ondan yiyceksin hem ondan birde salata diyorsun sağlıklı yemek önemli olabilir ama az da yemen gerekmez mi dedi
son kilo alımımın bir sebebi süt, ama yanında bir çok vardı. hem de acaip çok. suçu hangisine atmam gerekiyor bilmediğim için ikisini de kestim ben.
trakyalıyım ben biliyor muydun? ibini dibini görmek şart bizde. tam leyla olmadan bırakılmaz elden.acayip çoklar yüzündendir bence
ben acayip çok yapamayan biriyim, ondan zararsız dedim
kokusu bile yetiyor çünküm
denedim ev coconut ve almond dolu ama normal o yağlı ağızda kalan lezzet varya o olmuyor onlarla.peki bitkisel sut denedin mi?
belki oyle negatif etkisi olmaz, sen de sevdigin sutlu kahvene kavusursun
bişi diyim mi
yine diyetisyenim diyerek başlayacağım söze
napıyım her gitmemde sorulara boğuyorum kadını :))
alkolü karbonhidratla almazsan sıkıntı yok dedi
karboyla birleşirse artı artı kilo yaparmış
birde içince bol su iç çabuk atar vücut dedi
zaten ben bear içersem wc den çıkamıyorum
bilmem mi en yakın aile dostu komşumuz trakyalıtrakyalıyım ben biliyor muydun? ibini dibini görmek şart bizde. tam leyla olmadan bırakılmaz elden.
ben şarapçı değilim onu sormadıme sarap peynir ikilisine okey dedi yani
evet bu cümleye benzer şeyler bende kullanmıştım hatırlıyorummükemmel bir tutum. benimde benimsediğim yöntem budur doğru yanlışı öğretirim arasında tercih yapmak ona kalmış. arada uyarırım ama yine kendi tercihinde diretiyorsa onun bileceği iş derim çekilirim. benim anneme küçük kızım yaşındayken söylediğim bir söz vardı. beni doğururken bana mı sordunuz da şimdi bana karışıyorsunuz. benim bunu söylediğimi bilmeden geçen bu laf bana döndü. haklı bence.
bunu 23 yaşında olan mı söylüyor yoksakızını kızım yapabilir miyim? evde ona çok ihtiyaç var. bak benimki şöyle: yeter ya bıktım senin diyet saçmalıklarından. kendin yetmiyormuş gibi bizi de sürüklüyorsun peşinden. yeter sal biraz. ben kendimle mutluyum. diyet diyet diyerek öldürüyorsun beni. ben senin yediğin iğrenç yemekleri yemek zorunda mıyım? şöyle güzel bir yemek yemeyeli ne kadar zaman oldu söyler misin bana? dedi 3 gün önce cips aldı ve yedi. bugün gitmiş makarna almış pişirmiş. kremalı ton balıklı yapmış. güzel anlayışı da bu.
ben şarapçı değilim onu sormadım
emmeee azı karar diyebilirim
2018 'e kadar bende öyleydim sek giderdim birde. ama elimizdeki altın seri nasıl bişeydi bilmiyorum ben 3 gün kendimi bilmedim diyebilirim. wc de geçti o günler. içimde olmayanları bile çıkardım. o gün bugün uzağım kendisinden. tatları benzer olduğu için tek.( kurtlu olarak geçen) ondan da uzağım.bilmem mi en yakın aile dostu komşumuz trakyalı
altın seri dedin mi gözleri parlar
bu cümleyi okumadan üsttekini anlamamamtrakyalıyım ben biliyor muydun? ibini dibini görmek şart bizde. tam leyla olmadan bırakılmaz elden.
büyük olan son derece fit diyete hep okey spor zaten hiç bırakmaz. okulda olduğu zaman mecbur karbonhidrat ağırlıklı besleniyor ama sporu o kadar çok ki onu dengeliyor. 14 olan bunları söyleyen. ben bıkmam zaten kızımın üstüne salarım onu süper olur.evet bu cümleye benzer şeyler bende kullanmıştım hatırlıyorum
bunu 23 yaşında olan mı söylüyor yoksa
bizimki tam gaz bombası yaa kuzenimle babası akşamları ağırlık çalışıyor bizde bende o sırada eliptik bölgesel bişeyler yapıyorum elinde kağıt kalem herkesin yaptığını hareket hareket yazıp yarış yaptırıyor birde şakşakçıki yaparsın baba bastır anne vuhaaaa diye bağırıyor eğlence çıktı ona daçenesinden yılmazsanız arada bir göndereyim
kız iki haftada/ ayda belki bir tane içerim dediydim ben kadınabiraya okey diyen sarabi her gun sabahtan ic der herhalde
gravyer olsun peynir değil. ikisi iyi gidiyor.e sarap peynir ikilisine okey dedi yani
O okuyan_e bende sana yakınım aslında çeşitlerini bilmem. Çevremde sevenler olduğu için kulak dolgunluğum var biraz.2018 'e kadar bende öyleydim sek giderdim birde. ama elimizdeki altın seri nasıl bişeydi bilmiyorum ben 3 gün kendimi bilmedim diyebilirim. wc de geçti o günler. içimde olmayanları bile çıkardım. o gün bugün uzağım kendisinden. tatları benzer olduğu için tek.( kurtlu olarak geçen) ondan da uzağım.
Yok kiz. Pc basina gececegim simdi. Kizin Sahile gidesi tuttu yine.