Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yavrular şimdi ben ne yapayım deyin bana. hani ben dün 15:00 da yemek yemeyi bitirdim ya. bugün 15:30 a kadar sadece sıvı aldım. oooo deli gibi açtım üstelik. yemeğimi hazırladım. 200 gr haşlanmış ıspanak üstüne 2 yumurta kırdım. ben onun yarısını ancak yiyebildim. şiştim. şimdi 19:00 öğünüm yaklaşıyor ve ben hiç aç değilim. offf yemezsem düzen bozulacak ne yapacağım akıl verin.

yavrular şimdi ben ne yapayım deyin bana. hani ben dün 15:00 da yemek yemeyi bitirdim ya. bugün 15:30 a kadar sadece sıvı aldım. oooo deli gibi açtım üstelik. yemeğimi hazırladım. 200 gr haşlanmış ıspanak üstüne 2 yumurta kırdım. ben onun yarısını ancak yiyebildim. şiştim. şimdi 19:00 öğünüm yaklaşıyor ve ben hiç aç değilim. offf yemezsem düzen bozulacak ne yapacağım akıl verin.
İsvec saatli miydi ya? Ben normal yemek saatlerimde yediydim yaparken

Düzeni bozma, sonra yerlerden kazimayalim seni... 😣
Hayırsız Gelin Diyetine göre yenmesi gereken en hafif neyse ye gitsin.

Az ye olmazsa

19.00 geç demişsin o zaman bence 🤣 geç uyuyorsan ayrı tabii. Yarın sabah ne yiyeceksin? Aç hissetmiyorsan yeme bence midene yazık
bir taraftan mesaja cevap öbür tarafta telle konuşunca mesaj yarım kalmış. bugün 8. gün
1623250473489.png

Ben gitmicektim kiz. Cok cok yorgunum. Kalkip Yemek yapmam lazim

CEYDOS CEYDOS benimde icime oturuyor
Bence azda olsa ye. Bozma duzeni. Gec yatiyorsun zaten.
deneyeceğim kaptanım. sanki şişecekmişim yersem öyle hissediyorum. sırf sudan mı ne bağırsaklarda gurul gurul. su orucu oldu galiba sizde de böyle mi oluyor.

bir taraftan mesaja cevap öbür tarafta telle konuşunca mesaj yarım kalmış. bugün 8. gün
Eki Görüntüle 2867406

bence kotu degil ya,
cok cok daha az kalorili diyetler detokslar gormus biri olarak bana dengeli geliyor senin bu diyetler :KK48:

soruna cevabim ben aralikli oruc yapan biri olarak canin istemiyorsa ogun atlamalisin diye dusunuyorum,
ancak tabi yaptigin diyetin teorisine aykiri ise onu bilemem.

deneyeceğim kaptanım. sanki şişecekmişim yersem öyle hissediyorum. sırf sudan mı ne bağırsaklarda gurul gurul. su orucu oldu galiba sizde de böyle mi oluyor.
Su sisiriyor ama gurul gurul kismi 3. Gün oluyor bende

Minik minik ye. Acele etmeden. Hepsi bitmeli diye odaklanma

X