bende doğrusu kayıtlı zaten endişe etme güzel kurdumAnam cuma ki kilomu yanlış yazdım 81.7 du cuma bugün 81.3
yavrucum dürüst olmak gerekirse normal günlerdeki menülerinde benim diyette görmek istemediğim kadar kalabalık o yüzden burada bırakıyorum . umarım cumaya eksi görürüz. takım sorumluluğu taşıdığını tekrar hatırlatmak isterim.Merhaba kızlar bir pazartesi klasiği
Çünkü ben haftanın 2 günü gönlümce besleniyorum 5 günü dikkat ederek besleniyorum
Yani 5 2 if diyetini
2 5 şeklinde yapıyorum
Hafta sonu listelerimi sansürleyerek yazıyorum
Sizin diyet listesinde görmek istediklerinizi yazıp geçiyorum yediklerimi değil
Yorum yaparken bunu unutmayınız
Cuma 65.5 kg
Bugün 66.3 kg
Fark +800 gr
Cuma gününe ortalama hefefim herzamanki gibi 300 ya da 500 gr
Hosumuza gidiyor boyle size surekli ugras cikarmakaaa eskiden fotoğrafsızdı, tam buraya bildirim yapmaya geldim ki elimde çayımla şu an bunu okuyorum peh 60,9 çıkmıştı, gideyim bakayım kaç arttım
Simitlere ragmen - 100Gunaydin cok moralim bozuk valla bir diyet bitene kadar misafir gelmesin tum düzenim bozulduDuysa beni öldürür
Cuma 71.7
Bugun 71.6
Eki Görüntüle 2865647
Caydan dolayidir dedigin gibi. Su icsek hooop +300Günaydınlar
Cuma:60.8
Pazartesi:61.1 (çay içtim çaysız halime göre 200 gr daha artmış)
Fark: +300 gr
Cuma hedef: 60.5
Ancak 3 -4 gün sonra reglim başlıyor
A Arrietty_sedulu CEYDOS
Eki Görüntüle 2865648
Merhaba hosgeldinizSelam bende katılmak istiyorum aranıza
ahahahHosumuza gidiyor boyle size surekli ugras cikarmak
Simitlere ragmen - 100ødul de yaptigini unutma
Caydan dolayidir dedigin gibi. Su icsek hooop +300
Dün crossfit yapmıştın onun da etkisi vardirsedulu
Cuma 55.9
Pazartesi 56.4
+500
Hedef 55.5
Arti cikmak sorun degil, hep artiyim pazartesileri zaten, bir de wc bekliyorum halen
Eki Görüntüle 2865666
Adrodıtsın zaten bebeem. Daha ne olacan. Eee ben evde pılates yapıom gereksız mı yanı sımdı bu. Ille crosfıt mı yanı cok zor la ovar var temmuz başı plajlarda afrodit gibi yürümem lazım
Kaptanlar bızımle eğlenirahahah
seksenlerdeki gibi "icat çıkarmayın benim başıma yauu"
Pilatesi incelmek crossfiti yağ yakmak için düşün. Bence haftaya güzel bir programla bu ikisini yaymak süper sonuç verir.Adrodıtsın zaten bebeem. Daha ne olacan. Eee ben evde pılates yapıom gereksız mı yanı sımdı bu. Ille crosfıt mı yanı cok zor la o
Kaptanlar bızımle eğlenir
Yürürken bile üst bacağı sallanan bir AfroditAdrodıtsın zaten bebeem. Daha ne olacan. Eee ben evde pılates yapıom gereksız mı yanı sımdı bu. Ille crosfıt mı yanı cok zor la o
Kaptanlar bızımle eğlenir
cevremdekilere uzun yıllardır domates yemeyin diyordum ve mantığını anlatıyordum. biri daha beni destekledi çok sevindim . hemen ekleme yapayım. yenilebilecek tek ceri domates ondan da sadece kahvaltıda 2 adet en fazla yenilebiliyor. hemen ek olarak salçada diyette kullanılmamalı diyorum ve bitiriyorum.Kızlar spor hocasından öğrendiğim bir bilgiyi daha paylaşmak istedim.
Domates deri ve kas arasında ödem tutarmış. Tüm kan gruplarına bu anlamda en zararlı yiyecekmiş.
Bu ara çok ödem tuttuğum için ananasın ortadaki sert kısmının vitamin tableti varmış bana onu önerdi. Kendiside kullanıyormuş çok faydasını gördüm dedi.
Birde crossfit çalışmaya devam edeceğiz. Yağ yakmak ve zayıflamak için en iyi yöntemmiş. Reformerı atıyorum kusursuz fiziğe sahip Çağla Şikel yapmalı, her şey yerine oturduğunda reformer çalışmalı dedi.
Ozzybal magickk tavsannesi Mahi57 kızlar bu hafta ananas tüketin ve orta sert kısmı ile detoks suyu hazırlayıp gün boyu için. Cumaya kadar ne kadar az ödem o kadar güzel sonuç
Kızlar spor hocasından öğrendiğim bir bilgiyi daha paylaşmak istedim.
Domates deri ve kas arasında ödem tutarmış. Tüm kan gruplarına bu anlamda en zararlı yiyecekmiş.
Bu ara çok ödem tuttuğum için ananasın ortadaki sert kısmının vitamin tableti varmış bana onu önerdi. Kendiside kullanıyormuş çok faydasını gördüm dedi.
Birde crossfit çalışmaya devam edeceğiz. Yağ yakmak ve zayıflamak için en iyi yöntemmiş. Reformerı atıyorum kusursuz fiziğe sahip Çağla Şikel yapmalı, her şey yerine oturduğunda reformer çalışmalı dedi.
Ozzybal magickk tavsannesi Mahi57 kızlar bu hafta ananas tüketin ve orta sert kısmı ile detoks suyu hazırlayıp gün boyu için. Cumaya kadar ne kadar az ödem o kadar güzel sonuç
Nickimi bi dogru yazamadiniz
Dün crossfit yapmıştın onun da etkisi vardir
Oo bak evet bu olur. 10 dk bıle ceosfıt ardından 30 dk pılates ben ancak bu kadar yapabılırımPilatesi incelmek crossfiti yağ yakmak için düşün. Bence haftaya güzel bir programla bu ikisini yaymak süper sonuç verir.
Düzelttim nicki.Nickimi bi dogru yazamadiniz
Guzel eksi
Kabak detox basladim bugun..Simitlere ragmen - 100ødul de yaptigini unutma