Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım bugün zor yaparım ben kızım hasta geceden beri ateşi düşmedi hastaneye gideceğim olmazsa uykuda uyuyamadım sarhoş gibiyim yatasım var sürekli

Canım bugün zor yaparım ben kızım hasta geceden beri ateşi düşmedi hastaneye gideceğim olmazsa uykuda uyuyamadım sarhoş gibiyim yatasım var sürekli
Geçmiş olsun umarım atlatır çabucak. Ateş nöbetlerini oğlumdan iyi bilirim. Sen kendine ve prensesine odaklan. Geçmiş olsun

geçmiş olsun canım inşallah hemen düşer ateşi çift ateş düşürücü kullanımını dene. 4 saatte bir farklı ateş düşürücü yani.

A Arrietty_ ben cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenlere yazsam katılmak istiyorum diye sende bana gel desen, mümkün değil gelmezdim. şimdi baktım da ne korkutucu avatarın var.
Beni @_Vera_ tatlı gevezesi çağırmıştı, kosa koşa gelmiştim.
A Arrietty_ çağırmış olsaydı, bu kız kesin pambik kalpli, sırf kaptan olduğu için sert görünmeye çalışıyor der yine koşa koşa gelirdim.

A Arrietty_ ben cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenlere yazsam katılmak istiyorum diye sende bana gel desen, mümkün değil gelmezdim. şimdi baktım da ne korkutucu avatarın var.
Puahushu
Ya CEYDOS niye oyle diyorsun yaa
Ciddiye alsinlar cuma yarismasini. De. Now Un ciddiyeti kadar ciddi bisey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…