Canım bugün zor yaparım ben kızım hasta geceden beri ateşi düşmedi hastaneye gideceğim olmazsa uykuda uyuyamadım sarhoş gibiyim yatasım var sürekli@Ozzybalmagickk @Mahi57 tavsannesi
kızlar tabloyu hemen yapamayacağım
ofise geçmeden resmi dairelerde işim var
bugün adım challengecımız var
10.000 altına düşmezsek harika olur
Öptüm hepinizi
Geçmiş olsun umarım atlatır çabucak. Ateş nöbetlerini oğlumdan iyi bilirim. Sen kendine ve prensesine odaklan. Geçmiş olsunCanım bugün zor yaparım ben kızım hasta geceden beri ateşi düşmedi hastaneye gideceğim olmazsa uykuda uyuyamadım sarhoş gibiyim yatasım var sürekli
geçmiş olsun canım inşallah hemen düşer ateşi çift ateş düşürücü kullanımını dene. 4 saatte bir farklı ateş düşürücü yani.Canım bugün zor yaparım ben kızım hasta geceden beri ateşi düşmedi hastaneye gideceğim olmazsa uykuda uyuyamadım sarhoş gibiyim yatasım var sürekli
Beni @_Vera_ tatlı gevezesi çağırmıştı, kosa koşa gelmiştim.
Kiz asil o yusyuvarlarklar hormonlukız bizim pazarlarda buna basmışlar hormonu, sebze şekil değiştirmiş der almazlar
Niye yuvarlak değil o, yirmigen ki
Puahushu
Cok gecmis olsun canimCanım bugün zor yaparım ben kızım hasta geceden beri ateşi düşmedi hastaneye gideceğim olmazsa uykuda uyuyamadım sarhoş gibiyim yatasım var sürekli
kandırman lazım kuzum şirin görünüp ters köşe yapacaksın. sen direk sert giriyorsun olaya.Puahushu
YaCEYDOS niye oyle diyorsun yaa
Ciddiye alsinlar cuma yarismasini. De. Now Un ciddiyeti kadar ciddi bisey bu
Banane yaakandırman lazım kuzum şirin görünüp ters köşe yapacaksın. sen direk sert giriyorsun olaya.
Ay masallah masallahEki Görüntüle 2865755 Eki Görüntüle 2865755
Cuma 60
Pazartesi 59.5
Yeni hedef 59 olsunH3RA_ A Arrietty_ sedulu CEYDOS
Peri klanlari olarak periler kadar zayifliycaz
Canım bugün zor yaparım ben kızım hasta geceden beri ateşi düşmedi hastaneye gideceğim olmazsa uykuda uyuyamadım sarhoş gibiyim yatasım var sürekli
Ay masallah masallah
Diyordu korkunc kaptan
gelen kaçıyor. sabahki hatun geldi ben 5. takımdaymışım dedi gittiBanane yaa
Gelmesin ozaman daha kimsecikler
Yolunu sasirmis napaaam yagelen kaçıyor. sabahki hatun geldi ben 5. takımdaymışım dedi gitti