- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Kabak detox basladim bugun.. yapmazsam olmayacak
canim 2 haftada neredeyse 5 kg verdin, cok yuklenmiyor musun vucuduna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabak detox basladim bugun.. yapmazsam olmayacak
Kızlar spor hocasından öğrendiğim bir bilgiyi daha paylaşmak istedim.
Domates deri ve kas arasında ödem tutarmış. Tüm kan gruplarına bu anlamda en zararlı yiyecekmiş.
Bu ara çok ödem tuttuğum için ananasın ortadaki sert kısmının vitamin tableti varmış bana onu önerdi. Kendiside kullanıyormuş çok faydasını gördüm dedi.
Birde crossfit çalışmaya devam edeceğiz. Yağ yakmak ve zayıflamak için en iyi yöntemmiş. Reformerı atıyorum kusursuz fiziğe sahip Çağla Şikel yapmalı, her şey yerine oturduğunda reformer çalışmalı dedi.
Ozzybal magickk tavsannesi Mahi57 kızlar bu hafta ananas tüketin ve orta sert kısmı ile detoks suyu hazırlayıp gün boyu için. Cumaya kadar ne kadar az ödem o kadar güzel sonuç
Kizim yeterKabak detox basladim bugun.. yapmazsam olmayacak
Cumaya Kurt adamlari 1. Yapacak bir eksi ile gelmezsen sasiririm
Iste o yuzden sanirim az kilo verince sinir oluyorumcanim 2 haftada neredeyse 5 kg verdin, cok yuklenmiyor musun vucuduna?
Ne yapayım peki ben şimdi 69.9 gormem lazim Aslında detox yapmayacaktim valla şu 2 gun kotu beslendigim icin arinayim dedimKizim yeter
Guldugume bakma. Ciddiyim
Sürekli detox olmaz. Normal saglikli beslenmeye gec.
Bende omad /uzun sure su orucunu rafa kaldirdim bugunden itibaren.
cuma kilonuda yazsaydın
bende üzüldüm çünkü beyaz peynirle çok yakıştırırımen uzuldugum bilgi bu oldu,
direk ignoreeeee edebilir miyim,
kisin zaten domates yemiyorum da yazin yemezsem cok uzulurum yaaaaa
Ne yapayım peki ben şimdi 69.9 gormem lazim Aslında detox yapmayacaktim valla şu 2 gun kotu beslendigim icin arinayim dedim
benden beklenir, beklemelisiniz bence. çünkü bu sabah 72 kg görmeyi hedefliyordum. uyumam gereken uyku dilimini dolduramadım ve bu sebeple wc olayımda ertelendi rutin saatlere daha ulaşamadım. hal böyle olunca düşüşüm gerçekleşmedi. hain kargocu. ay birde telefonu nasıl çaldırıyor. alt tarafı kod alacak.Cumaya Kurt adamlari 1. Yapacak bir eksi ile gelmezsen sasiririm
cuma kilonuda yazsaydın
heybetin göze çarpsaydı
bende üzüldüm çünkü beyaz peynirle çok yakıştırırım
ceydoş kahvaltıda 2 çeri olabilir demiş
ama yemeğin içindeki çok sorun değilmiş kızlar
bir tabak yemeğe gelen miktar olarak düşünün
Alys ile ayni seyi oneririmsebze detoksu yapmak istiyorsan o zaman en azindan kabakla sinirlandirma kendini,
simdi bu vucut zaten detoksla besleniyor 2 haftadir, sen bir de surekli ayni gidayi verirsen cidden vitamin mineral eksikligi yasarsin.
bu hafta sabah ogunu haric hep sebze ile beslen eger istiyorsan,
ama tek bir sebze olmasin degistir her gun ya da karistir.
Su içmeye vakit bulamıyorum gibimenün o kadar güzelki su olmadığını görmedim. geri aldım muhteşemimi
Su içmeye vakit bulamıyorum gibi
Sera mi oluyor ismi bilmiyorum. Salatalik ordan aliyoruz. Lidl de harika domates buldum dun2 ceri mi
kalbimi paramparca ettin.
neyse guzel domates bulamiyorum zaten
ama cok guzel salatalik buldum pazarin kosesinde , benim sebze karsiti sipam bile sevdi, o yuzden bak keyfim yerine geldi,
Sera mi oluyor ismi bilmiyorum. Salatalik ordan aliyoruz. Lidl de harika domates buldum dun
Guzellige bak
kız bizim pazarlarda buna basmışlar hormonu, sebze şekil değiştirmiş der almazlarSera mi oluyor ismi bilmiyorum. Salatalik ordan aliyoruz. Lidl de harika domates buldum dun
Guzellige bak