83 okudum bıan tersmiş resımHayırlı sabahlar :) Eki Görüntüle 2865602 100gram gitmiş cumadan beriaslında ben dünde tartildim daha az çıkmıştım ama wc problemim var cumaya hedef aynı
Dogrudur kiz
100 gr eksi iyidir. Wc den kaynaklı dediginiz gibiHayırlı sabahlar :) Eki Görüntüle 2865602 100gram gitmiş cumadan beriaslında ben dünde tartildim daha az çıkmıştım ama wc problemim var cumaya hedef aynı
Ben gidip test yaptırmadım ama oğlan yatılı okuldan gelince sesi boru gibiydi 2 3 gün sonra bana bulaştı
Aradan 1 hafta 10 gün geçince oğlumun pansiyonda aynı odada kaldığı ve otobüste birlikte geldiği arkadaşı telefon etmişti kendisi ve annesinin korona geçirdiğini
Ben tat koku almadım 15 gün filan kabus gibiydi
Ateşlenme halsizlik ağrı hiç birşey yoktu
Sadece tat koku kaybı
Ve 15 gün sonrasında herşey eskisine döndü
Yememe içmeme uykuma sıvı alımına çok dikkat etmiştim
Oğlum ise hala tatları tam olarak almada sıkıntı çekiyor
Günaydın kızlar nasılsınız?
Bugün baya Bi artı çıktım ama stres yok çünkü dün salatamda ızgara mantar turp karalahana dereotu felan vardı hepsi bende aşırı şişkinlik yapıyor ama çok da sağlıklı.
Pzt 66.8
Cuma hedefim 66.0 olsun
Eki Görüntüle 2865614
Gunaydin kuzum. Yaz alerjim cosuyorGünaydın kızlar nasılsınız?
Bugün baya Bi artı çıktım ama stres yok çünkü dün salatamda ızgara mantar turp karalahana dereotu felan vardı hepsi bende aşırı şişkinlik yapıyor ama çok da sağlıklı.
Pzt 66.8
Cuma hedefim 66.0 olsun
Eki Görüntüle 2865614
Tabiki her bünyenin herşeye tepki gösterme şekli ayrı ayrıHer bünyede farklı etki gösteriyormuş..
Benim de yakınımda çok kişi hiçbirşey hissetmeden tat, koku kaybı yaşadı sonra düzeldi.. Benim gibi takılıp kakan olmadı ama doktor senin gibi çok kişi var böyle diyince rahatladım biraz.. İnternette de araştırdım, aylarca bu durumdan eziyet çekenler var yaAllah yardımcımız olsun ne diyeyim..
Reglim bittiği için yavaş yavaş ödemlerim gidiyor çok şükür
A Arrietty_H3RA_ CEYDOS
Cuma günkü kilom 65.3
Bugün 64.7
Fark -600
cuma hedef 64
Eki Görüntüle 2865615
Kaptanım çok teşekkürlerne guzel eksi bu boyle
Ne bıleyım kız 2 gundur cozuttum gıbıydı.Dogrudur kiz
Hedefi de tutturursun
Ne yapacaksin simdi. Kabak detoxu mu
Kabakli corba tarifi buldum. Aksam onu yapacagim Bende
Suan acim hala. Sadece Yemek dusunuyorum
Yok orucdan cikmadim. 12 de Ilk ögün yapayim diyorumNe bıleyım kız 2 gundur cozuttum gıbıydı.
He sımdı peynır cay yıcem. Aksam fırında yogurtlu kabak dusunuyorum inşallah. Nıye acsın sen. Oructan mı çıktın gene
Vicdan çorbasını dene bence Dilara kocakin tarifi ben faydasını çok gördüm kilo verdiriyorDogrudur kiz
Hedefi de tutturursun
Ne yapacaksin simdi. Kabak detoxu mu
Kabakli corba tarifi buldum. Aksam onu yapacagim Bende
Suan acim hala. Sadece Yemek dusunuyorum
100 gr eksi iyidir. Wc den kaynaklı dediginiz gibi
Nedir tarifi?Vicdan çorbasını dene bence Dilara kocakin tarifi ben faydasını çok gördüm kilo verdiriyor
Tarifin linkini atayim bak istersenNedir tarifi?
Benim buldugum Kremali diye yapayim dedim. Birde evde Kabak var, biran önce kullanmam lazim