Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hiç de öyle olmuyor canım ben dört yıl evdeydim.
İkizlerim için izin aldım.
Ev işi kesinlikle bitmiyor hiç yoktan kapıyı çekip bi çıkıyorsun.

Çok şey konuşmuşsunuz geçmiş yapamıyorum çok şey kaçırdım ama yavaş yavaş geri dönüş yapıcam artık annemdeydim biliyorsunuz 5 aylık yiğenim Kız kardeşim gelmişti ev şenlik yeri gibiydi miniğimle bolca vakit geçirdim o yüzden gruba girmekte nasip olmadı ama yokluğumu fırsat bilip kaynattıkça kaynatmışsınız

1-2 adet cips ise dagilma ya hemen
Sadece su az. 500ml daha icmis olsaydin
Cocuklarmi yordu?
Evet oğlum.bu aralar.makarna kraker.ustunde araba sürüyor evin her yeri.kirinti dolu karınca basmasa.evi
Evet regli olacağım için iştahım açık kontrol edemedim. Wc.sorunuda var cuma.ne.olur bilmem.
Bana musade
1 saat Kore dizisi izleyim.
Yarin isim cok depo yu temizleyip bosaltmam lazim. Sonra balkonda ki seyleri asagi indirecegim. Balkonda havuz keyfi yapma sezonu acildi. Kiz kac gundur istiyor. Yogun olunca Firsat olmadi.
Kore dizisi bilmem ama kaptanim bende koreli bi.kadini yo... takip ediyorum

Limonlu suyla falan deneseydin keşke
ben maydonoz kürünün içine koyuyorum

Canım elticigin nasıl . Operasyonu nasıl geçti.

En azından farkındasın canım olur öyle arada, yarın bi kefir mi denesen ki
Kefirin tadını sevemedim . Yarin sabah bol su ve 2 kayısı yiyeceğim inşallah fazlasını görürüm. Pazartesinden beri gitmedim.

menu spor cok gizel canim.su da oyle masallah bu ara ben adımda cok ileri gidemiyorum cok yagmur yagiyor arti okulum açıldı..Ama 10 bini aşmaya çalışıyorum en az..
smoothie diyeti sonuçlarımız
ben : 0,300 kg
eşim : 3,000 kg
Cok sıkıcı bi durum bu erkekler niye böyle ya.. benim esim de 81 kiloya cikmisti..Gunde abartısız 2 ana 15 ara ogun yapar Ben yürüyorum diye 3 4 gun yürüdu hemen 79 a inmis sinir oluyorum
Canim ters birsey yok degil mi..opu da normalde hastanede yatırılmiyor da..iyi mi Nalyecc..umarım her şey yolundadır..

Çok sevindim canım nazar değmesin

Harika bir haber canim gule gule giy kuzum

Ben de eski kiyafetlerime girmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…